bugün
- rakının berbat bir içki olması18
- gecenin şarkısı15
- gozlerinmeyhanesi'nın vefat etmesi24
- karınız için sözlüğü bırakır mısınız11
- hayal dünyasında yaşamak9
- true'nun yetkili olması9
- çocukluk travmaları10
- en etkili içki hangisi8
- güzel erkek isimleri13
- yazarların en sevdiği cem karaca şarkıları16
- homofobik yazarlar birliği10
- sözlük yazarlarının yapmayı en çok istediği meslek21
- hayatı seviyorum eylemleri21
- sözlük yazarlarının favori haber kanalı8
- anın görüntüsü15
- utopyalarkralicesi8
- true ile utopyalarkralicesi11
- larisalisa öldü mü12
- galerinizde bulunan en saçma fotoğraf12
- true'nun ölmesi8
- profilinizden karakter analiz ediyorum toplanın16
- sözlükte birbirine yakıştırdığınız yazarlar11
- sözlükteki ruh hastaları24
- true neden evlenemiyor9
- yazarların çektiği çiçek fotoğrafları11
- mantı8
- nervio abla36
- akp belediyesinin 85 milyon liraya konser vermesi12
- en son ne yediniz13
- 1 milyon dolar'a ismet'in tırnaklarını yer misiniz8
- seküler yaşamın faşist bakış açısı15
- larisalisa17
- sabah ereksiyonu olamıyorum11
- yaşı geldiği halde evlenmeyen insan11
- kız kardeşini date'e hazırlayan abi22
- wolverine gibi tırnakları olan kız8
- rusya nükleer güç kullanılır mı sorusu23
- gece dışarıdan gelen hav hav hav sesleri11
- an itibarıyla yazarların nerede olup ne yaptığı30
- chatgpt ile yazarların görselleri14
- etek giyersen tecavüzü hakedersin10
- erkeklerin erkeklere taktığı kırıcı lakaplar13
- ellerim bos gonlum hos11
- kürdüm 5000 yıllık tarihim var var mı diyeceğin19
- amerika'nın icat ettiği bir şey söyleyin13
- geceye bir şarkı bırak8
- insan olmaya ceyrek kala23
- doktorların hastalara sevgi göstermemesi8
- true'nin iki kadın arasında kalması16
- 200 tl lik banknot16
kültürlü insandır. türk dizilerinden bi sik olmayacağını anlamışlardır . *
ingilizce bilgisi olan ve yabancı dizileri seven insanlardır.
aklı almayan insanlar için kötüdür.
aklı almayan insanlar için kötüdür.
kültürlüdürler fakat hepsinin kültürlü olduğu söylenemez. ben coolum imajını vermek isteyen insanlarda onların arasındadır.
En azından bir türk dizisi seyredip tüm gecenizi öldüreceğinize, birkaç tane yabancı dizi seyredip gecenizi öldürmenizi sağlıyor Conan O'Brien i de yanında eşantiyon veriyorlar...
genellikle yabancı dizi izleyen insanlardır zira bu kanallar ağırlıklı olarak dizi yayını yapmaktadırlar.
zekaya hakaret eden türk dizilerini izleyen insandan bir adım öndedir.
Çoğunluğu, bahsi geçen kanallardan bir dizinin herhangi bir bölümünü şans eseri izler ve devamı gelir. Fakat aralarında kültürlü görünmek için yapanlarda vardır elbette.
genellikle o dizileri tv yerine internetten 3'er 5'er bölümler halinde bir kerede izleyen zeki insanlardır.
AB grubu izleyici seviyesinde olduğunu düşündüğüm insanlardır. çünkü bu kanallar genel olarak ekonomi programları ve yabancı dizi-filmler yayınlamaktadır.
uzun uzun her bölüm aynı olayların geçtiği dizilerden bıkan insanlardır.
eğlenceli vakit geçirmeyi bilen insandır.
bir süre sonra kendilerine karmakarışık ilişkilere sokmak isteyeceklerdir veya kendini karmakarışık ilişkiler içinde bulacaktır. o kanallardaki dizilerde kimin eli kimin cebinde belli değil kardeşim...
amerikan kültürünü yaşamaya çalışan kişidir. türk dizileride amerikan kültürünü ustalıkla aşılıyor. popüler kültür postmodernizm kapitalizm üçgeninde sıkışmış hangi köşeye gideceğini bilmeyen bok böcekleri gibiyiz.
beyaz ve okan bayulgen'den sıyrılmıştır.
yirmi dakikalık animasyon the simpsons'ın türk dizilerinden daha yaratıcı, öğretici olduğunun farkında olan insanlardır.
kalite bir yana, farklılık arayanlardır, dille ilgili az problemi de var ise kısa sürede rahatça anlayabilir ne konuşulduğunu.
bazen seyrettiğini söylemeye korkan insanlardır . akşama kadar şov star izleyip sonra da e2, cnbc-e izliyorum diyenler yüzünden. hatta aynı makus talihi national geo. izleyenler de yaşar.
kendini elit zanneder.
ingilizce altyapısı varsa biraz dikkatle geliştirecek insandır.
türk kanallarındaki dizileri izlemeyip ya da en fazla 1 tanesini izleyip bunun yanında cnbc e ve e2 gibi kanallarda da gereğinden fazla dizi takip etmedikleri sürece dizi konusunda belirli bir zevk anlayışını yakalamış insanlardır.
diğer kültürlere de ilgi duyan insandır. kendini sadece kanal d, atv, star, show, dörtlüsüne kaptırmamıştır.
izlenmeye değer dizileri olduğu içindir, ayrıca (bkz: spartacus) (bkz: game of thrones) gibi cinsel içeriğin yoğun olduğu erotik dizilerin kendilerini izletmesinden kaynaklanmatadır.
dille ilgili problemi olmayan insandır.
yayın formatını seven insandır. altında çok da bişi aramamak lazım. zira o kanalları izlemek insanları kültürlü yapmadığı gibi izlememek de kültürsüz yapmaz. tamamen zevk meselesidir yani.
Seçkin insanlardır.
güncel Önemli Başlıklar