bugün

ula sözlükte 300 e yakın adam var. adı geçen siteye gidilip, konu dışı yapılsa site ebesinnin şeysini tersten görür. haydeeee.
katılacağım saldırı.
ne yapılması gerek biri banada mesaj olarak atsın.
edit: yardımcı olanlara teşekkürler.
katılmak istediğim saldırıdır. üye olmama rağmen bunlara bir ders verilmesi gerekmektedir.
eğer onay maili atarlarsa forumun anasını ağlatacağım saldırı. *
saldırırsak çocuklara çocuk gibi karşılık vermiş olacağımızdan destek vermediğim saldırıdır.
aklı başındaki hiç bir sözlük kullanıcısının iplemeyeceği sözde saldırıdır.. dangalağın teki bir işe bulaşmış, çocuk gibi hareket etmeyin hesaplarınızdan olmayın..

benden tavsiye..
(bkz: domalan haber)
işin enteresan tarafı, buradaki yazıma direk cevap niteliğinde bir de iddia kampanyası başlatmaları. ulan ben küfür falan etmeyecektim ki. kalitesiz miyiz o kadar? sadece gelip bir iki yazı yazacaktım o kadar. yazı yazıyoruz diye de 7 gün uzaklaştırma falan veriliyorsa bilemiyorum tabi.
deliyle deli olmayalım derim ben.
intikam çanlarını sizde duyuyor musunuz... *
intikam soğuk yenen bir yemektir. diyesi geliyor insanın bu saldırının üzerine.
uludağ sözlük coştu gibi bir başlıkta yaşanan olaylara hahahahha gibi tepkiler ve nasıl da koyduk gibi taşşak geçmeler içersine girilen yazıların alayını silerek kaliteli bir moderatör anlayışı mı yoksa göt korkusu mu olduğu arasında anlamaya çalışarak gidip geldiğim mekan. sanırım ikincisi daha etkili oldu.

(bkz: bir yaz günü tuna dan kafilelerle geçmek)