bugün

Türkiye'de otuz yaşına da gelsen kurtulamaycağın bir baş belasıdır.
kütüphanede sabahlatıyor ve şuan sözlüğe gitme imkanı veren bir internetiniz varsa olamaz mı olabilir
istemsiz uykunun en çok geldiği evredir...
eğer 32 yaşındaysanız çekilmezdir.
insanı hayattan soğutan ve o hayattan zevk aldığın hobilerinin yok olmasını sağlayan lanet şey.
odun atmayı kestiğinizde soğuyan, dokunduğunuzda bir daha asla ısınmayacak hissi yaratan soba gibi. biraz ara verdiğinizde tüm bilgiler uçmuş gibi olur ama biraz ısrarcı olursanız o soba tekrar ısınır,dizi de ısıtır.
sonu gelmeyen uğraştır. yapılması gerektiğinde genelde sistemden yakınılır. eğer küçükken bu alışkanlık oturmamışsa ne yaparsan yap oturmuyor arkadaş.
birazdan gerçekleştireceğim eylem. gerçekten inanılmaz sıkıcı bir şey.
cok zor.hala basaramadim.
insan bir hedefe iyi odaklanırsa başarabileceği eylemdir. Ama kendinizi iyi tanımalısınız. Nasıl daha iyi anladığınızı ve kalıcı öğrendiğinizi bilmelisiniz. Ona göre çalışmalı ve eğer çabuk sıkılan birisiyseniz ona göre gününüzü pay etmelisiniz.
Gereksiz eylem.

ya hocan çalışmadığın yerden sorarsa, ha?

Bi düşün derim ben...
öğrenci kişisi ne zaman ders çalışma kararı alsa ;
karnı acıkır, tuvaleti gelir, uzun süre konuşmadığı arkadaşlarını özler ve onları arama gereksinimi duyar.
hiç bir zaman tam anlamıyla gerçekleşemeyen eylem.
ailelerin abarttığı şey.

daha ilkokula giden çocuğuna sabah akşam mızmız eder. o daha çocuk be aile. oynaması lazım. nedir bu telaş.
başlayınca zor bırakılır.
bırakılınca zor başlanır.
bi türlü başlayamadığım olay yarın vizem var ama içimden gelmiyor. yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim.
başlayınca hemen bırakılabilir de.
kesinlikle bünyeye ters bir eylem hele ki mimari dekoratif sanatlar öğrencisiyseniz * 2 sene boyunca ygs illetine çalıştım bir gün derste canıma tak etti dedim ki "üniversiteye gideyim 2 sene ders çalışmayacağım " niketim öyle de oldu 2. senem hala elime kalem alıp not çıkartım sabaha kadar ders çalıştığımı bilmem.
zorunluluk dahilinde olduğunda çok sıkıcı olan aktivite.
Iyi hatırlattınız dostlar. sınavlar,sınavlar sınavlar..
hayata dair zevkli şeylerden biridir. *
zor başlanınca kolay bırakılır.
vizelerin bittiği gün yapılması tuhaf olan aktivite.
sadece sınav öncesi yapılan eylemdir. gayet etkilidir.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar