bugün

psikopatlıgın en üst seviyesidir.
deprem olurken kişinin sarsılmasından dolayı bulunduğu mekanı sallanırken görmesi ve alkolü fazla kaçırmış olmasından dolayı hoşuna gidebilir.
korkudan ne yapacağını bilmeyen insan davranışı. *
kendini kundakta zanneden bebek de olabilir tabi.
mazoşist depremzede.
zaten hayli gergin olan bir anda bir de karşınızdaki kahkahalarla gülmeye başlarsa kendinizi bir gerilim filminde başrol oyuncusu gibi hissettirebilecek hadise.
lisede başıma gelmişti sıra arkadaşımla birlikte aniden sıranın altına geçtik ve hayat üçgeni oluşturmaya çalışıyorduk buna bir gülme krizi geldi ama nasıl gözlerinden yaş geliyo o derece bense bakakalmıştım.o sırada çalan cep telefonum herşeyi tamamen kopardı baktım arkadşım yasemin neden aklına geldim bilmiorum bende koptum tabi bu sırada deprem hala sürüo ve bütün sınıf hayretler içinde bize bakıyor.neyseki deprem sona erdi ama bizim gülmekten karnımıza kramp girmişti asla unutamayacağım bir anım...
ancak sik sik deprem olan bi bolgede karsilasabilecegimz vaka.
japonların uyguladığı eylem. tabi binalar sağlam sallamıyorlar depremmiş, tsunamiyiş.
kahkaha mı atıyor yoksa hıckırıyor mu belli olmayan insandır.
depremin, tanrının uyarısı olduğu varsayımından gidersek, tanrının kendileriyle iletişime geçtiğini düşünen insan modelidir; ki mutlu bir müslüman olur hayatnın geri kalanında.
sinirleri bozulan insanın yapacağı çılgınlık.
(bkz: yok ebenin kukusu)
(bkz: yeni baslayanlar icin depremle sozlugun ebesi)
allah'ın onu böyle saçma sapan bir sebepten öldürmeyeceğine yürekten inanmış birinin eylemi.
(bkz: quentin tarantino)
-noluyo lan?
+deprem oluyo
/eeheheheheh
-bu ne gülüyo amuna goyım
+hacı ödü bokuna karıştı herhalde
(bkz: ölümüm bana yavsaklik yapmadan gel) *
Olayı aşmış kişinin yaptığı saygı duyulası davranıştır. Bunu yapabilen insan kesinlikle ülkeye faydalı birçok görevde yer alabilir.
(bkz: deprem olurken giri girmek) siz entry diyordunuz değil mi? cahilliğime verin..
ot cekmis bünyenin yapacagi seydir. ya da testere filmi cekiliyordur.
muhtemelen hayatı boyunca son gülen iyi güler mantığında yaşamış olan çaresiz, korkulu, siniri bozuk, karmaşık insanın yapacağı istemsiz eylem.
bir üst noktası deprem olurken Coco Jambo'yu söylemektir.
en ufak bi titreşimden gıdıklanan insan davranışıdır.
Japonlarda görülür.
Sarhoşken yapılabilir.