bugün

(bkz: zırva)
süleyman demişrtaş, ahmet türk, pervin buldan gibi anarşistlerin barış güvercini olarak görülmesidir.
biraz karışık bir durumdur. eğer mustafa kemal, başarısız olsaydı ve osmanlı hakimiyeti tekrar tesis edilseydi, ya da başka bir komutan (mesela karabekir) mustafa kemalin başlattığı hareketin kontrolünü eline alsaydı; belki şu an mustafa kemale de benzer şeyler söylüyor olurduk.
ya da deniz gezmiş başarlı olsaydı ve türkiyede bi çok şey değişmiş olsaydı. sizin kişiliğiniz ve siyasi görüşleriniz dahil, çünkü bunların çoğunu okuldan öğreniyorsunuz. bunlar değişmiş olsaydı, deniz gezmiş i de farklı bi yerde görürdünüz.
Maalesef düşünce ve ideal uğruna yapılmış da olsa ülkenin zaten yaşadığı karışık dönemde her şeyi daha da bok etmenin dışında bir fonksiyon oluşturmayan teknik anlamda terörizm eylemidir gezmişin eylemleri. Ha akpli trollün burdaki maksadı emir komuta zincirinde ülkede fikir farklılıklarını kaşıyıp memleketi bok etmek olduğundan bu başlığı açmak da teknik olarak terör eylemidir.
deniz gezmiş komünist ideoloji'ye sahiptir ve yaptığı eylemler açık şekilde terörist eylemdir. bunun aksini iddia etmek cahilliktir. eğer başarılı olsaydı bir kuzey kore falan olurduk belki: (bkz: deniz gezmiş devrim yapabilseydi/#23730524)
Arkadaşlar bilmiyorum sözlük kurallarını okudunuz mu ama burda herhangi bir siyasi kişiliğin propandasını yapmak kurallara aykırı lütfen bu tarz başlıklar açılmasın.
şöyle bir 100.000 kişi daha öldürse kahraman olurdu.

ben demiyorum tarih diyor.
aptallıktır zira kendisi hırsız,terörist ve kızıl tasmalı bir piyondur. asılması isabet olmuştur.
(bkz: hassiktir diyorum hassiktir)