bugün

zalgiris'e pisi pisine yenildiler. ALLAH'tan averajı kurtarmayı bildiler.
izmir marşı kurtaramadı sanırım kendilerini.

kendi sahanda ligin zayıf takımına kaybedersin işte böyle.
artık ipler kendi ellerinde.
yeter ki saçmalamasınlar.
blatt faktörünü de unutmamak lazım tabi.
8-9 hafta önce euroleague de son 8 e kalmasına kesin gözüyle bakarken şu anda çok kritik 2 maça çıkmaya hazırlanan temsilcimiz. Allah tan Kızılyıldız geçen hafta gelenin gecenin tokatladigi Barcelona ya kaybetti de Darüşşafaka için umutlar devam edebildi. Şu brose maçını alsınlar belki Volkswagen arena daki Kızılyıldız maçına ben de giderim.
Sezonun maçını oynuyorsun. Rakibin hiçbir iddiası olmayan brose ve oynadığınız oyun içler acısı. Sonra boş boş final four falan konuşuyoruz. Bu oyunla siz kalmayın zaten çeyrek finale. Sanki karşılarında Jordan lı chicago , kobe li Lakers falan var ya.
euroleague 16-17 sezonun çeyrek finalistlerinden biridir.
umarım yarı finalistlerinden biri olurlar.
Dün beni utandırmış takım.

Efes maçı bittiğinde baktım Real deplasmanında ilk yAriyi önde kapatmislar. Dedim ilk maçta da böyle oldu boş ver yat. Şimdi kalktım ve Real i deplasmanda yenip seriyi 1-1 e getirmişler. Bu tarihi ana tanıklık edemedim.
seneye fenerbahçe'ye bünyesine karışacak olan basketbol takımı. evet.
Cok zorladilar ama olmadi. Yine de bravo cocuklar.
bradley wanamekar önderliğinde oldukça heyecanlandıran euroleage'de bizi başarıyla temsil eden takım.

çok hakim olduğum bir konu olmasa da darüşşafaka basketbol ligimizde mücadele etmeye devam edecek diye biliyorum. değişim doğuş grubunun sponsorluğu konusunda yaşanacak. bu seviyelerde kalabilmek için sponsor arayışındadırlar illa ki, ibrahim kutluay'ın beyanları projenin uzun vadeli olduğuna dairdi zira.
Artık doğuş sponsoru olmasa da burada belirtmek gerekiyor ki, bu gece itibariyle eurocup'ı kazanmış ve doğrudan euroleague'e katılma hakkı kazanmış türk takımıdır.

helal olsun sizlere!

işte o anlar:
kupalı fotoğrafımız: görsel
Kupanın geldiği o son anlar ve sonrası:

Yurolige yakışmayan ikinci sınıf basketbolculardan kurulu bir takım.