bugün

zeka geriliğim var beynimi tam kullanamıyorum denen sorunun cevabıdır.
hdp öyle istiyor.
Sırf Lucas zevatı oy veriyor diye bile verilmez bu ittifaka efendim, evet.
VERMEZSiN TABi HAK HUKUK ADALET GENLERi SiZDE YOK ANLAYAMAZSINIZ DA ONDAN.
siz bu kardeşinize yetkiyi verin faizle kurla şununla bununla nasıl uğraşıyorum görün dedi. gördük. dolar 18,95. enflasyon tüik'in yalan rakamları ile ortada. küçücük çocuklara tecavüz edilirken bir kereden bir şey olmaz dediler. tarikatların, cemaatlerin yollarını iyice açtılar. küçücük çocuklar tecavüze uğrarken çocuğun rızası vardı dediler. millet fakr-u zaruret içinde harap ve bitap iken kendileri saraylarda yaşadılar. ben ülkemi pazarlamakla mükellefim dediler memleketi parsel parsel araplara peşkeş çektiler. sen kiranı ödeyemezken yabancılar burada senin hayalini bile kuramayacağın rezidansları, evleri aldılar. bugün karı koca çalışsan ikinci el kıytırık bir arabayı kaç senede alabiliyorsun? siz partizansınız ben ise isveç şartlarında yaşamak isteyen ve bunu sonuna kadar hak eden t.c vatandaşıyım. domates neden 25 lira lan??? neden??? siz istiyorsunuz ki benim oy verdiklerim şatafat içinde yaşasınlar, bende iki lokma ekmek buldum bugün de karnım doydu diye şükreden tayfasınız. hayır arkadaş. ben seni seçiyorsam ben şatafat içinde yaşamalıyım. bir elim yağda bir elim balda olan ben olmalıyım, ben!!!!
hala bunları savunan varsa...
''dünya bir liman, sen de bir gemi. bu kafayla gidersen daha çok sikerler seni.''
hadi eyvallah.
aklı başında bir Türk vatandaşıyım ve ülkemin daha da karanlığa gömülmesini istemiyorum.
görsel
kafayı din ve miileyetçilik ile bozmuş tiplere oy vermem.
yurtsever biriyim. evet...
veremezsin tabi cumhuriyet kiiim cumhur ne?, sen kim dedirten saçmalamaca.
Efem o zaman müsadeniz ile ben başlıyorum.
1-hocaefendi hz olarak anılan bir kişinin tüm bir sabah amerikan ajanı bir şeytan olarak anılmaya başlaması
2-babasını savunur gibi bir dini lideri savunan bir partinin, bir sabah ağız değiştirip onu savunan herkesi vatan haini ilan etmesi (fetullah gülen)
3-atatürk imamları hapse attı, namaz kılanları ceza evine attı diye oy kasan bir partinin, bir sabah bir imamı hapse atma için amerikaya dosyalar göndermesi, namaz kılan birçok kişiyi terör örgütüne üye olmaktan hapse atması, birçok vatandaşını pışpışladığı fetönün hem kucağına bırakıp, istedikleri olursa varmayınca da dershanesinde giden okuluna giden kim varsa hepsini fişleyende akp değilmiydi?
4-eli silahlı bir terör örgütünün üyelerini sınırda karşılayıp davul zurna çaldıran hükümetin, seni başkan yaptırmayacağız sözleri üzerine küsüp bunları yok edeceğiz çünkü biz milliyetçiyiz diye ortalıklarda jaka satması
5-bir silahlı terör örgütünün şehirlerde silah depoladıkları bilgisini bildiği halde sesini çıkartmayan bir partinin daha sonra “seni başkan yaptırmayacağız” sözlerine küsüp operasyonlar yapıp bu memleketi böldürmeyeceğiz nidaları atması
6-muhalefet partisi terör örgütüyle işbirliği yapıyor diye nara atan bir parti liderinin seçim zamanı terör örgütü liderinin mektubunu okuması
7- Erdoğan'ın 11 Şubat 2006'da Mersin ziyareti sırasında yaşadığı diyalogla Türkiye gündemine oturan Mersinli çiftçi Mustafa Kemal Öcelin“Çiftçinin hali ne olacak, anamız ağladı” demesi üzerine , Erdoğan'ın ise, “Ananı da al git” yanıtı verdi.
8- Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, Ensar Vakfı’na yöneltilen cinsel istismar iddialarına ilişkin, "Buna bir kere rastlanmış olması hizmetleri ile ön plana çıkmış bir kurumumuzu karalamak için gerekçe olamaz" dedi. Tecavüze uğrayan 45 kardeşimiz için dendi bu ve ne hikmetse hükümetten ses çıkmadı.
10- bu günlerde PKK ya oy veren vatan hainidir diye başlık açan suserlere ithafen, TRT'ye 2019 yerel seçimleri öncesinde Abdullah öcalanın kardeşi, Osman öcalanı çıkaran kimlerdi?
11- 17-25 Aralık yolsuzluk operasyonunda ortaya çıkan tapeler ? Daha ne yazayım bilmiyorum aklıma gelenler bunlar. aslında eklenecek daha milyon tane şey varda bakmayın başlığı şişirmek istemiyorum.
Edit: çoğu haber kaynaklarından alıntıdır.
(bkz: yemekli vagon)ların kaldırılması geldi aklıma...

Bu bile yeter aq benim için.
Kim kime dum duma. Reis-i cumhur. ittifakın cumhuru. oy verme. 1 oy 1 oydur. Oy ver. 1 oy 1 oydur. 19 mayıs 1919. 19 sene. Refah partisi. 19 başak tanesi. 11 mart 2023. 20. Sene. Başsız büst. Oy vermiyorsan Ampüle bak geç veya oy veriyorsan ampüle bas geç. Ee kolay değil sonuçta kayaların oğlu olmak.
kafayı dinle bozmuş gerici oluşuma oy vermem.