bugün
- sözlük kızlarının meme şekilleri12
- biberonuna tiner koyularak öldürülen bebek9
- atatürk'e düşman olanlar10
- yazarların gurur duydukları özellikleri21
- izmirde 5 çocuğun öldüğü yangın14
- 13 yaşındaki çocuğun aids ten ölmesi9
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri12
- zafer partisi10
- apo yu hapisten çıkartmaya çalışmak10
- atatürk resmine basan piçe uçan yumruk17
- queen ravenna'nın ölmesi14
- bayburtta picasso'ya ait ünlü tablo yakalandı22
- bir cumhurbaşkanı nasıl olmalı11
- zeynep bastık'ın beyaz külodu23
- filistin meselesi bizim milli meselemizdir21
- peter parker'ın mutsuz olması16
- gecenin şarkısı8
- izmir 3 koşuda hangi at gelir8
- birlikte diyete başlayalım mı9
- menzil cemaatinin 17 milyar serveti olması23
- yazarların romantiklik seviyesi25
- realite manipülasyonu16
- profesörün sokak köpeği saldırısına uğradığı ülke26
- dini bütün bir kızı etkilemenin yolları12
- yazarların kendilerini tanımlama şekli13
- anın görüntüsü14
- kanka olmak istediğiniz yazarlar13
- kadınların katlandığı eziyetler14
- gül gibi kokan sözlüğün ağır abisi21
- belediye konserleri yasaklansın9
- mesai saatlerinde entry girenleri cimere bildirmek8
- israfa son vermek için yapılması zaruri olan 3 şey26
- judas'ın ölmesi8
- 17 yaşında bmw vs 3 yaşında egea9
- kedimi kim yedi1'in ölmesi13
- güvenmemeyi nasıl öğrendin10
- reis deyince akla ilk gelen23
- mel mel vs eylulsabahi19
- özlem zengin21
- gece yatarken kurulan hayaller16
- tanışmak istediğiniz yazar14
- bazlama açmayı bilmeyen kız10
- bir erkeğin bağımlılık yapabilecek özellikleri8
- ölsem helvamı hangi yazar yapar22
- sana şimdi ne mesajlar geliyordur8
- b12 takviyesi10
- yazarların en çok sevdiği aylar22
- puura11
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri22
- sigara içen insan aptaldır11
cristiano ronaldo portekiz krosudur, kayık gibi ayakkabılarla gezer büyük ihtimalle;
messi ise kroya hayvan diyen masum sempatik insandır.
messi ise kroya hayvan diyen masum sempatik insandır.
messi evlenilecek erkektir, ronaldo eğlenilecek.
messi hayvan sever insandır,ronaldo zaten kendini sevdirtmez.
aradaki bir diğer farkta fiziktir. ronaldo fiziği ile ikili mücadeleleri kazanabilirken, messi 5 yaşındaki çocuk gibi aralardan girer çıkar.
ronaldo messiye göre çok marabadır. messi tarz adamıdır.
messi bölgesel çalışmıştır, idealdir; ronaldo omuz ve boyundan ibarettir.
ortak noktaları ise: ikisini de çekemiyorum.*
messi bölgesel çalışmıştır, idealdir; ronaldo omuz ve boyundan ibarettir.
ortak noktaları ise: ikisini de çekemiyorum.*
kerlon'un açık ara kazanacağı müsabakadır.
messi candan görünür,bakınca yüzüne "ulan bizim bi sinan vardı aynı o ya" dersin..ronaldo ise mahallenin en kıyak kızlarını kapan tefecinin yavşak ve yakışıklı oğlunu anımsatır...
(bkz: ajite futbol analizi)
(bkz: ajite futbol analizi)
Messiyi izleyen gözler o futbolu bıraktıktan sonra daha bi 20-30 yıl onun ayarında bir futbolcu izleyemeyebilirler. Cri Ronaldo ise 5-10 yılda bir mutlaka gelir.
Cri Ronaldo rakip 2-3 metre karşısındaysa topu bi yere çekerek çalım atar messi 2-3 metre içinde 2-3 adamı 4-5 kere çalımlar topu alamazlar.
Cri Ronaldo'ya herhangi büyük bir takımın herhangi iyi bir defans oyuncusu basarsa durdurma şansına sahiptir. Messi sabun gibidir tutamazsınız kayar gider, ya faul'le durdurursunuz ya önünü 4-5 adamla kaparsınız ya da yorulmasını beklersiniz.
Messi oynadığı her takımda o gencecik yaşına rağmen insiyatifi eline alan orkestra şefi gibi takımı yöneten adamdır. Zaten aksi kaçınılmazdır çünkü her top ona gelir her topu o dağıtır. Cri Ronaldo ise bir takımın çok formda bir oyuncusu görüntüsündedir.
Messi sahada oynarken oyunu bir pc game olarak düşünürsek messi için kesinlikle hileli deriz çünkü başka türlü böyle birşey olamaz deriz. Cri Ronaldo içinse kim yönetiyorsa joyistickle iyi oynatıyor deriz.
Messi yine sahada oynarken kendinizi dev bütçeli bir hollywood filmi izler gibi hissedersiniz. Cri Ronaldoyu izlerkense sadece futbol izlediğinizin farkındasınızdır.
Cri Ronaldo adına söyleyebileceğim tek şey devamlılığı messiden daha çoktur. Fakat messi daha çocuktur ve elbette o azmiyle daha da gelişecektir...
Sonuç olarak Cri Ronaldo futbolcuysa Messi çok daha başka, anlatılamayacak birşeydir. Bir tanrı mucizesidir messi, görebilene....
Cri Ronaldo rakip 2-3 metre karşısındaysa topu bi yere çekerek çalım atar messi 2-3 metre içinde 2-3 adamı 4-5 kere çalımlar topu alamazlar.
Cri Ronaldo'ya herhangi büyük bir takımın herhangi iyi bir defans oyuncusu basarsa durdurma şansına sahiptir. Messi sabun gibidir tutamazsınız kayar gider, ya faul'le durdurursunuz ya önünü 4-5 adamla kaparsınız ya da yorulmasını beklersiniz.
Messi oynadığı her takımda o gencecik yaşına rağmen insiyatifi eline alan orkestra şefi gibi takımı yöneten adamdır. Zaten aksi kaçınılmazdır çünkü her top ona gelir her topu o dağıtır. Cri Ronaldo ise bir takımın çok formda bir oyuncusu görüntüsündedir.
Messi sahada oynarken oyunu bir pc game olarak düşünürsek messi için kesinlikle hileli deriz çünkü başka türlü böyle birşey olamaz deriz. Cri Ronaldo içinse kim yönetiyorsa joyistickle iyi oynatıyor deriz.
Messi yine sahada oynarken kendinizi dev bütçeli bir hollywood filmi izler gibi hissedersiniz. Cri Ronaldoyu izlerkense sadece futbol izlediğinizin farkındasınızdır.
Cri Ronaldo adına söyleyebileceğim tek şey devamlılığı messiden daha çoktur. Fakat messi daha çocuktur ve elbette o azmiyle daha da gelişecektir...
Sonuç olarak Cri Ronaldo futbolcuysa Messi çok daha başka, anlatılamayacak birşeydir. Bir tanrı mucizesidir messi, görebilene....
ronaldo "ortam adamı"dır. barlara gider, sabahlara kadar içer, mala vurur... babayla anne ayrıdır ronaldo da zaten ayrı eve çıkmıştır. son model kromobile cadillac escalade'inin içini türlü hatunlarla doldurup sabaha karşı eve gelir ve eğlence evde devam eder... anne, cristianocuğunun erkenden yatıp yarın antrenmana gideceğini sanmaktadır baba ise manchester united maçlarını gördükçe kafasını duvarlara vurmaktadır sefalet içinde yaşarken...
messi ise evinde kardeşiyle pes oynar ve barcelonayı seçerler ve kardeşinin yaptığı adama pas verir ve gol attırır, sevindirir çocuğu... baba messi gazete okur, anne messi kek yapar falan sonra otururlar sobanın başında messi kardeşler kek yer, çay içer anne messi oğlunun attığı gol vuruşlarıyla, bir maçta yaklaşık 150 kez geçtiği rakipleriyle çekilmiş fotoğraflarıyla evin her tarafını donatmıştır. baba messi ise "hanım şımartma şunları sonra tepemize çıkacaklar" der. böyledir bunların hikayesi. ronaldodan emin değilim ama messi çok iyi arkadaşım olur annesi de çok iyi kek yapar geçende birlikte pes 2009 oynamıştık 3-0 kazandım...
messi ise evinde kardeşiyle pes oynar ve barcelonayı seçerler ve kardeşinin yaptığı adama pas verir ve gol attırır, sevindirir çocuğu... baba messi gazete okur, anne messi kek yapar falan sonra otururlar sobanın başında messi kardeşler kek yer, çay içer anne messi oğlunun attığı gol vuruşlarıyla, bir maçta yaklaşık 150 kez geçtiği rakipleriyle çekilmiş fotoğraflarıyla evin her tarafını donatmıştır. baba messi ise "hanım şımartma şunları sonra tepemize çıkacaklar" der. böyledir bunların hikayesi. ronaldodan emin değilim ama messi çok iyi arkadaşım olur annesi de çok iyi kek yapar geçende birlikte pes 2009 oynamıştık 3-0 kazandım...
başlığı gördüm, bari yazayım.
cristiano ronaldo:
- amr de oynar.
- hızlıdır.
- messi kadar olmasada çeviktir.
- kondüsyonu sürekli olarak yüksektir.
- aslen sağ ayağını kullanmasına rağmen sol ayağını da çok iyi kullanır.
- çok da iyi olmasa frikikleri sağlamdır. serttir.
- tekniği müthiştir. bir maçında adamın birini hiç dokunmadan tepetaklak ettiğini gördüm. uzak durun derim.
- takımına büyük bir katkı sağlar. hatta şunu diyebiliriz, saldırı hattının sadece sağ taraftan ilerlemesinin sebebidir.
- ronaldo uzundur. kalıplıdır.
lionel messi:
- am c/r/l 'de oynar.
- bayağı bir hızlıdır.
- çok çeviktir. oradan oraya hop diye gider.
- sol ayağını iyi kullanır. sağ ayağını benim ki kadar.
- iyi frikik kullanamaz, toplara sert vuramaz.
- tekniği ronaldo kadar iyidir. genelde hızını ve çevikliğini kullanarak bakkal amcaya müşteri yollar.
- takımının kurtarıcısı olma niteliğindedir.
- kondüsyonunu pek de üstte tutamaz. habire sakatlanır.
- messi cücedir. itseniz düşer.
tek bir ortak yanları var: karşı takımın defanslarını sıçtırırlar.
cristiano ronaldo:
- amr de oynar.
- hızlıdır.
- messi kadar olmasada çeviktir.
- kondüsyonu sürekli olarak yüksektir.
- aslen sağ ayağını kullanmasına rağmen sol ayağını da çok iyi kullanır.
- çok da iyi olmasa frikikleri sağlamdır. serttir.
- tekniği müthiştir. bir maçında adamın birini hiç dokunmadan tepetaklak ettiğini gördüm. uzak durun derim.
- takımına büyük bir katkı sağlar. hatta şunu diyebiliriz, saldırı hattının sadece sağ taraftan ilerlemesinin sebebidir.
- ronaldo uzundur. kalıplıdır.
lionel messi:
- am c/r/l 'de oynar.
- bayağı bir hızlıdır.
- çok çeviktir. oradan oraya hop diye gider.
- sol ayağını iyi kullanır. sağ ayağını benim ki kadar.
- iyi frikik kullanamaz, toplara sert vuramaz.
- tekniği ronaldo kadar iyidir. genelde hızını ve çevikliğini kullanarak bakkal amcaya müşteri yollar.
- takımının kurtarıcısı olma niteliğindedir.
- kondüsyonunu pek de üstte tutamaz. habire sakatlanır.
- messi cücedir. itseniz düşer.
tek bir ortak yanları var: karşı takımın defanslarını sıçtırırlar.
eger gök tanri ben olsaydim cocugum messi olurdu..
fakat c ronaldo'nunda simsek tanrisinin cocugu olurdu.
fakat c ronaldo'nunda simsek tanrisinin cocugu olurdu.
birisi götü kalkık karıcı pezevengin teki, diğeri bir futbolcu.
messi fc barcelonalıdır. ronaldo ise real madride gitmek için manchester unitedı satabilecek bir adamdır. dolayısı ile cevap messi'dir, soruya gerek bile yoktur.
yetenek olarak aralarında pek bir fark yoktur. en azından ben hani bireysel yetenek olarak bu daha iyi diyemiyorum ancak gerek ronaldo'nun bencil bir futbolcu olması, gerekse saha içi ve dışındaki şımarık davranışları insanda ister istemez messi'ye daha sıcak bakmaya yönlendiriyor. ama gel gör ki fifa ödül verirken futbolcunun karekterine göre bakmıyor, kendisinin ve takımının performansına bakıyor ve manchester'ın geçen sezon 3 kupa alması ve ronaldo'nun 39 gol atması kendisine ödülü getiren artılar olmuştur.
messi nin açık ara önde olduğu kapışmadır.zira messi ve top sanki birbirine yapışık ikizler gibidir.ronoldo nun topla artislik yapayım derken fıs olduğunu çok kez görmüşümdür.ama duyduğuma göre toplarla arası iyiymiş.(ronaldo kötü oynuyor demiyorum ama messiyle karşılatırılamaz bile.)
C.Ronaldo takım oyuncusudur,Messi tek başına takımdır.
ricardo kaka nın galip geldiği karşılaşmadır.
ronaldo insandır, messi insan değildir.
lanet olsun messi denen adama bu adam yüzünden pes oynuyamıyorum karsımdaki adam barcelonayı almaya yeltenmişse içimden sıctık diyorum ve itiraf ediyorum barcelonayı daha hiç yenemedim
(bkz: adriano)
(bkz: adriano)
ronaldo ingiliz ligi futbol cambazı,
l.messi ise laliganın futbol sihirbazı.
l.messi ise laliganın futbol sihirbazı.
ikisi de rakipleriyle dalga geçer ancak
ronaldo davranışlarıyla,
messi çalımlarıyla dalga geçer..
ronaldo davranışlarıyla,
messi çalımlarıyla dalga geçer..
ronaldo dünyanın en iyi 1. 2. ve 3. oyuncusudur, lionel messi barça'nın en iyi oyuncusudur.
(bkz: inadına ronaldo)
ronaldo'nun çalım atmamasına rağmen yaptığı boş bilek hareketlerinin yarısının izdüşümünü yapsın messi, ben de gider real madrid'de oynarım.
edit: en nefret edilen entrym oldu. dayanamıyorum yapacağım. *
- alemin derdi biz olmuşuz demek ki zamanında iyi koymuşuz.
bambaştan gelen edit: la valla şaka, böyle bi adam değilim ama bunu buraya koyarlar ya genelde böyle durumlarda koyayım dedim. komik oldu bence. *
(bkz: inadına ronaldo)
ronaldo'nun çalım atmamasına rağmen yaptığı boş bilek hareketlerinin yarısının izdüşümünü yapsın messi, ben de gider real madrid'de oynarım.
edit: en nefret edilen entrym oldu. dayanamıyorum yapacağım. *
- alemin derdi biz olmuşuz demek ki zamanında iyi koymuşuz.
bambaştan gelen edit: la valla şaka, böyle bi adam değilim ama bunu buraya koyarlar ya genelde böyle durumlarda koyayım dedim. komik oldu bence. *
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar