bugün

öleceği anı iple çeken,üzülmek mi yoksa sevinmek mi gerektiğini bilemeyen karışık duygulara sahip olan insandır...
kimlere dost demisim
meger celladimla el ele gezmisim..
aslında ölüme aşık olan insandır.

seni seviyorum ölüm
bir tek sen sadık olacaksın bana...*
canım kalk rüya görüyorsun denilecek insandır. *
Kurdun kuzuyu yemeye niyetlenmesinde şaşılacak bir şey yoktur. Şaşılacak olan odur ki bu kuzu, kurda gönül bağlamış, aşık olmuştur. * *
(bkz: stockholm sendromu)
mazoşist olamayacak kadar salak olan aşık modelidir.

konuyla alakalı olarak

(bkz: daragacinda uc fidan)
(bkz: adnan menderes)
aşık oldugun kişi aynı anda celladın olabilir..
(bkz: bir kız için intihar etmek) *
(bkz: ölmeden önce son istekler)
tek dostum
alkol ve sigaram.
onlarda terk ederdi,
olmasaydi param. *
hediyelerin en güzelini onun ellerinden alacak insandır...
tecavuzun kacinilmaz oldugunu anlayan mahkumdur, zevk almaya baslayacagi an yaklasir.

edit: typo
türk halkı..
aşığın sonunun ölüm ve dolayısıyla aşık olunan kişininde öldüren yani cellat olduğunun farkında olan insandır. illa ki bir suçlu aranır aşığın ölümünden sorumlu ve illa ki o suçlu hep karşı taraftır. aşığın bile aklına intihar edebilmiş olacağı gelmez nedense.
(bkz: amy winehouse)
kuzunun kurdu sevdiği gibi sevmek aşık olmaktır.
muhtemelen ikisi de erkek olacağı için, homoseksüel ilişkilere örnek olarak gösterilebilir.
(bkz: pollyanna)
- Abi celladım sen mişsin?
+ Evet. Ne oldu?
- Abi be, boynumu uçurmasan da beni kırbaçlayarak öldürsen olmaz mı?
+ Vibratöre ne dersin koçum?
(bkz: joe black)
"öleceksem sevdiğimin elinden olsun uleyn" diye düşünen insandır.
(bkz: noor abed jazeem)*
(bkz: sayid jarrah)

ama helal olsundur gönül adamı sayidçiğime, kaçırmıştır hatunu infaz etmeden.
aşığının celladı olan insanla teorik olarak farkı bulunmayan zat-ı muhteremdir.
Kahvesini yudumladı. Saate bir daha baktı. Sol elinin serçe parmağı titremeye başladı. Cafenin müziği değişti. Soğumaya başlayan kahvesinden bir yudum daha aldı. son 15 dk. dedi kendi kendine.
15. dk daha geçti, hiç bişey değişmeden. hesap!; dedi, garsona. Ödedi ve çıktı. Hava soğuktu. Kaşkolunu yüzünün yarısını örtecek şekilde kapadı. Ne yapsam diye düşündü 15 saniye kadar. Sonra bir karara varmadan yürümeye başladı kaldırımda.
;taksi!; dedi, sağındaki yola doğru. Bindi arabaya. Ne yaptığını kendide bilmiyor gibi, ya da pek emin olmayan bir ifadeyle gideceği yeri tarif etti taksiciye. Takside arabesk bir müzik çalıyordu. Rahatsız oldu müzikten. Ama kısmasını ya da değiştirmesini istemedi. Rahatsız olduğu onlarca şeyin arasında, hiçbişeydi o şarkı çünkü. Ne yaptığını çok fazla düşünmeden akan yolu izledi.
Yeşil bir apartmanın önünde durdu taksi, parayı ödedi. Apartmanın önünde durdu, hava hafiften kararmaya başlamıştı. Cebinden anahtarları aradı. Buldu. Çıkardı. Merdivenleri çıktı ve kapının önüne geldi. Anahtarları aldı deliğe soktu. Ancak girmedi. Kilit değişmişti. Anahtara baktı, doğru mu diye. Doğruydu. Yanlış olan kendisiydi, orda olmasıydı. Zile basmadı. Döndü ve yürümeye devam etti.
Terk edilişlerin kaçıncısıydı bu acaba diye düşündü...
Bi süre daha celladına aşık olmaya devam edecekti...
Sonra onun öldürmesine izin vermeyip intihar edecekti.
(bkz: mongol)