bugün
- wolverine gibi tırnakları olan kız10
- çocukluk travmaları16
- rakının berbat bir içki olması28
- akp belediyesinin 85 milyon liraya konser vermesi15
- utopyalarkralicesi9
- galerinizde bulunan en saçma fotoğraf15
- kürdüm 5000 yıllık tarihim var var mı diyeceğin21
- uludağ'ın kaderi13
- true'nun ölmesi9
- anın görüntüsü16
- gecenin şarkısı17
- rusya nükleer güç kullanılır mı sorusu21
- etek giyersen tecavüzü hakedersin13
- mutluluğun formulü8
- doritoslu çiğ köfte12
- güzel erkek isimleri19
- hayal dünyasında yaşamak10
- gozlerinmeyhanesi'nın vefat etmesi24
- karınız için sözlüğü bırakır mısınız11
- true'nun yetkili olması9
- en etkili içki hangisi8
- homofobik yazarlar birliği10
- sözlük yazarlarının yapmayı en çok istediği meslek21
- hayatı seviyorum eylemleri21
- sözlük yazarlarının favori haber kanalı8
- true ile utopyalarkralicesi11
- larisalisa öldü mü12
- profilinizden karakter analiz ediyorum toplanın16
- sözlükte birbirine yakıştırdığınız yazarlar11
- sözlükteki ruh hastaları24
- true neden evlenemiyor9
- yazarların çektiği çiçek fotoğrafları11
- mantı8
- yazarların en sevdiği cem karaca şarkıları17
- nervio abla36
- en son ne yediniz13
- 1 milyon dolar'a ismet'in tırnaklarını yer misiniz8
- seküler yaşamın faşist bakış açısı15
- larisalisa17
- sabah ereksiyonu olamıyorum11
- yaşı geldiği halde evlenmeyen insan11
- kız kardeşini date'e hazırlayan abi22
- gece dışarıdan gelen hav hav hav sesleri11
- an itibarıyla yazarların nerede olup ne yaptığı30
- chatgpt ile yazarların görselleri13
- erkeklerin erkeklere taktığı kırıcı lakaplar13
- ellerim bos gonlum hos11
- amerika'nın icat ettiği bir şey söyleyin13
- insan olmaya ceyrek kala23
- doktorların hastalara sevgi göstermemesi8
entry'ler (457)
Mekan olarak Zanzi veya Yüce' den birinde karar kılınacak zirvedir.
Çok eğlenceli olmasının yanı sıra, farklı bir konseptte yer alacak olması, ilgi çekici hale getirmektedir. herkes beklenmektedir.
ps: gelin ulan işte.
ps2: ben şarkımı seçtim bile.
Çok eğlenceli olmasının yanı sıra, farklı bir konseptte yer alacak olması, ilgi çekici hale getirmektedir. herkes beklenmektedir.
ps: gelin ulan işte.
ps2: ben şarkımı seçtim bile.
Kendinizi görün reklamında, gazetenin içinin boş olduğunu, insana hiç bir şey katmadığını, kendi kendine itiraf eden gazetenin reklamıdır.
muhalefet nasıl yapılmaz örneğidir.
çocuk musunuz lan siz? 29 Ekim sergisi adını verdiğiniz sergide sunduğunuz şeylere bakın.
çocuk musunuz lan siz? 29 Ekim sergisi adını verdiğiniz sergide sunduğunuz şeylere bakın.
1. saniye: bitti demediniz mi lan?
ceza sahasına yaptığınız ortanın gol olma ihtimalinin, kpss' de tam puan almakla denk olmasıdır.
babasız erkeklerden pek farkları olduklarını sanmadığım kızlardır.
olmayan şey aynı, kızdan kıza, erkekten erkeğe bile değişebilir yaşanış biçimi ama, sonuçta yok olan şey aynı.
olmayan şey aynı, kızdan kıza, erkekten erkeğe bile değişebilir yaşanış biçimi ama, sonuçta yok olan şey aynı.
serdar ortaç' ın aşk şarkısını kendisi için yorumlamayı can-ı gönülden istediğim varlık.
feto, okyanus ötesi, dinin direği, elhamdürillah
feto, okyanus ötesi, dinin direği, elhamdürillah
bu ne biçim soğuk lan.
bu gece kesin bunu düşünecek insanlar.
bu gece kesin bunu düşünecek insanlar.
kaçmanıza gerek olmayan eylem.
o popo, seni de beni de içine alır, orda saklanabilirsiniz.
o popo, seni de beni de içine alır, orda saklanabilirsiniz.
zararsız bir eylemdir.
ister şov deyin, ister samimiyetsiz. herkesin aynı niyetle yaptığını nerden bileceksiniz ki? zaten sene boyunca kaç kere hatırlıyorlar bu insanlar atatürk' ü. bırakın bari bir seferlik samimiyetsiz de olsa, yer alsın profil fotoğraflarında, avatarlarında. elleşmeyin.
ister şov deyin, ister samimiyetsiz. herkesin aynı niyetle yaptığını nerden bileceksiniz ki? zaten sene boyunca kaç kere hatırlıyorlar bu insanlar atatürk' ü. bırakın bari bir seferlik samimiyetsiz de olsa, yer alsın profil fotoğraflarında, avatarlarında. elleşmeyin.
Bugün "ben atatürk' ü sevmiyorum." diye bağıranlara bu özgürlüğü veren ulu insan.
o soyad sadece sana yakıştı, yakışıyor, yakışacak.
atatürk dinsizdi falan diyenlere hitaben;
ülke fransızlar, yunanlılar, italyanlar, ruslar ve ermeniler tarafından işgal edilseydi, 10 metrede bir cami yapabilir miydiniz acaba? bugün ben türbanla okula girmek istiyorum diyebilir miydiniz acaba?
bugün eserinin 87. yıldönümü atam. hitabende belirttiğin gibi, dahili ve harici bir sürü düşmanımız var ama senin verdiğin vatan sevgisiyle, korumaya çalışıyoruz elimizden geldiğince. yüzünü kara çıkarttıysak affet. güçlü olamıyoruz senin kadar. savaşımız terimizin son damlasına kadar da sürecek. şüphen olmasın.
o soyad sadece sana yakıştı, yakışıyor, yakışacak.
atatürk dinsizdi falan diyenlere hitaben;
ülke fransızlar, yunanlılar, italyanlar, ruslar ve ermeniler tarafından işgal edilseydi, 10 metrede bir cami yapabilir miydiniz acaba? bugün ben türbanla okula girmek istiyorum diyebilir miydiniz acaba?
bugün eserinin 87. yıldönümü atam. hitabende belirttiğin gibi, dahili ve harici bir sürü düşmanımız var ama senin verdiğin vatan sevgisiyle, korumaya çalışıyoruz elimizden geldiğince. yüzünü kara çıkarttıysak affet. güçlü olamıyoruz senin kadar. savaşımız terimizin son damlasına kadar da sürecek. şüphen olmasın.
önündeki che guevara tshirtüyle zaten bir çok şeyi anlatan, çakma devrimci kız söylemidir.
(bkz: mal)
biz özgürlükten bahsederken, kendi işimize gelmeyeni defetmekten bahsetmiyorduk minik kuşum. inançlara, değerlere saygıdan bahsediyorduk. tabi biz bunları söylerken, sen büyük ihtimalle tuvalette sıçıyordun ama, olsun tekrar söylüyorum, özgürlük tek taraflı değildir beyinsiz arkadaşım benim.
başörtülüler kıçı açıkları, kıçı açıklar başörtülüleri, hor görmesin, dışlamasın, inanmasa da saygı duysun diye mücadele ediyoruz, ah be çakma devrimci kız, vah be çakma devrimci kız.
(bkz: mal)
biz özgürlükten bahsederken, kendi işimize gelmeyeni defetmekten bahsetmiyorduk minik kuşum. inançlara, değerlere saygıdan bahsediyorduk. tabi biz bunları söylerken, sen büyük ihtimalle tuvalette sıçıyordun ama, olsun tekrar söylüyorum, özgürlük tek taraflı değildir beyinsiz arkadaşım benim.
başörtülüler kıçı açıkları, kıçı açıklar başörtülüleri, hor görmesin, dışlamasın, inanmasa da saygı duysun diye mücadele ediyoruz, ah be çakma devrimci kız, vah be çakma devrimci kız.
"öyle bir devirdeyiz ki insan insanı s.kiyor, inanabiliyor musunuz?" demektir.
rte'nin baykal'ın öne sürülen videosundan sonra yapacağı olası açıklamadır.
yarın ki berbat hava sebebiyle, başka bir zamana ertelenmesi gerektiğini düşündüğüm zirve.