bugün

mw1'in gerilerden gelip alacağı versus.

her şey grafik olsaydı yeni çıkan oyunların hepsi en iyi olurdu. * gameplay açısından en iyisi mw1.
mw2 nin alacağı karşılaştırma.
mw2 nin hikayenin daha esaslı anlatıldığından dolayı ve multiplayer modunun daha kaliteli olmasından dolayı her türlü alacağı versustur.
Al birini vur ötekine. Evet.
mw2 de alınan hazzın duygunun mw3 de bir kere bile hissedilmemesi sonucunda mw2nin kazanacağı versus.
tabiki mw2.havalimanını ne çabuk unuttunuz.
ikisi de efsanevi iki oyundur. sahsim tarafindan 2016'da dahil, 2020'de bile oynanacak oyunlar listemdedir.

kiyaslamaya gelecek olursak, senaryo'nun ilerleyisi bakimindan mw3 alir. zira olay orgusu, olaylarin gelisimi, ara sahneler falan mw3 alir. ayrica cod serisinin hicbir oyununda soap'a uzuldugum kadar kimseye uzulmedim. ghost ve roach'a cok uzulmus, hayal kirikligina ugramistim. fakat soap'un kaybiyla derinden yikildim. moralim bozuldu. cok uzuldum. bi sure kendime gelemedim.

yillardan beri suregelen cod sevdam, karakterlere karsi besledigim sevgimi cod severler disinda kimse anlayamaz... bircok kod oyuncusunun yikilip hayal kirikligina ugradigi andir soap'un, ghost ve roach'un olumu...