bugün

gurursuzluktur. bunu yapanlar o sevgiliden ayrılınca sığıncak liman olmayı göze alırlar. ölün, geberin ama bunu yapmayın. o şerefsizle aynı noktaya gelmeyin.
mesaj atan kızsa yolludur. mesaj atılan kızsa yine yolludur. kısaca kız yolludur.
karaktersizliktir.
ibnelik,şerefsizlik.
(bkz: sopayı haketme sebepleri)
normal olan hadisedir. ben atıyorum.

(bkz: bir sakıncası mı var)
tezgahı boş kalmıştır(!)...
orospu çocukluğudur kardeşim, başka izahı yok. bir de bu mesajın içeriği yavşamakla ilgiliyse gidip anasını bacısını sikiceksin. bak bakalım bir daha yapıyor mu? karaktersiz pezevenk. geç kalmışsın işte, başkasına yar olmuş, neden hâlâ "ben orospu çocuğuyum!" diye ilan etme gereği duyuyorsun?

aylar sonrasında gelen edit: abi sikemeyenin malını sikiyorlarmış, en güzelini yapıyor bu mesaj atan piç.
-Yarın ders kaçta vb. Cümleler içeriyorsa sorun teşkil etmeyecek mesajlardır. Ancak: Yarın kaçta sana geleyim türünden mesajlara dönüşürse ayrılığa kadar yolu var.
(bkz: umutsuz vaka)
en hafif tabiriyle adam olamamak.
atılan mesaj eğer cinsel veya duygusal yazma amaçlıysa, yani herhangi bir artniyet içermekteyse; (her ne kadar analar kutsal olsa da başka kelime bulamadım) orrrospu çocukluğunun sözlük anlamıdır. türkiye de sevgilisi olan kıza yazmaya çalışan orrrospu çocuklarının en ünlü özlü sözü "armudun da sapı var ama koparıyoruz" dur. kızlar nasıl özlü sözler kullanırlar veya onların gözünü nasıl kan bürümüştür bilmiyorum. etrafımdaki hiç bir kız henüz böyle bir orrrospu çocukluğu yapma girişiminde bulunmamıştır, bulunduysa bilgim dahilinde değildir.

not: umarım bütün o orrrospu evlatları bu entry görmektedirler şuanda.

edit: eksilediğiniz için çok teşekkürler bu başlıkta bahsi geçenlerin bu yazıyı gördükleri ortaya çıktı. * * * *
sevgilisi olduğu halde bile bile mesaja cevap vermek kadar kötü bir durum değildir. yani adamın niyetini bildiği halde mesajlaşmaya devam ediyorsa adamın ne suçu var şimdi burda.
karaktersizliğin en önde giden durumudur.
kişinin sevgilisi olduğunu bile bile kendi projesiyle ilgili takıldığı bir soru sormak istemiş olabileceği bir durumdur belki.

(bkz: olamaz mı olabilir)
acizliktir.
bu olaya özellikle kızlar daha meyillidir. erkekler biraz daha empati kurup, o duruma düşmemeye gayret edebilir. ancak çok kız gördüm ayrılmaya sebebiyet olan çektiği mesajlarla. tabi öyle erkeklerde var yoktur demiyorum. ama biraz 'beyin' ile düşünen erkek bunu yapmamaktadır.
zamanında ilişkime, hayatıma saygı duymayıp mesaj atan kıza şimdi saygı duyup mesaj atmıyorum eski sevgilime. sanırım kendime bu saygım daha çok. o seviyesizle bir olmadım olmam da...
mesajı atan erkek ise ve karşısındaki kız sırf ona gıcıklık olsun, kıskansın diye kasten çıktığı çocuğu kullanıyor ise caizdir.
birçok kişinin isteyip de yapamadığını yapmaktır belki de. hem mesaj atanın, "sevgili"ye herhangi bir sorumluluğu yoksa neden olmasın ki denendir. başkasını düşünüp de onun lehinde kararlar verir insanlar ama kendilerini hiçe sayarlar. hislerimizi hiçe saydığımız duruma veya kişiye değer mi diye de düşünmek gerekir.
mesajın içeriğinin ne olduğuna göre değişen durum.
bir gün onunda sevgilisine mesaj atarlar, kendisi atıyorsa bunun olabileceğini çok iyi bilir.
bunların adı meriçtir.
http://www.itusozluk.com/.../gen%E7+meri%E7ler/284348
seviyorsan git konuş ne mesaj felan öyle.
--spoiler--
alcan o sıpayı binecen üstüne vuracan kırbacı vuracan kırbacı!
--spoiler--
duygusallığın tavan aralarında geziyorsanız; hiç işinize gelmez. çünkü kendinize güveniniz yok! o yüzden yok ipneliktir yok bilmem nedir... sevgilisi olan bi' kız size bakmaz ve sevgiliniz de her an sizi aldatabilir. çünkü diğerlerinden hiçbir ayrıcalığınız, farklılığınız yok, bunu kabul etmekle etmemek arasında gidip geliyorsunuz... zaten o sevgiliyi de zar zor ayarlamışsınız... çok yazık lan... tamam bu kadar loserlıktan sonra sprite bir acımasız gerçeğini daha açıklasın; olm dua edin sadece mesaj atmakla kalsınlar da sikmesinler sevgilisi olan kızı...
eğer arakdaşsa sorun yoktur.