bugün
- zeynep bastık'ın beyaz külodu21
- birlikte diyete başlayalım mı9
- bayburtta picasso'ya ait ünlü tablo yakalandı18
- yazarların romantiklik seviyesi25
- realite manipülasyonu20
- profesörün sokak köpeği saldırısına uğradığı ülke26
- dini bütün bir kızı etkilemenin yolları21
- yazarların kendilerini tanımlama şekli13
- anın görüntüsü14
- izmir 3 koşuda hangi at gelir8
- kanka olmak istediğiniz yazarlar25
- menzil cemaatinin 17 milyar serveti olması22
- yazarların gurur duydukları özellikleri16
- filistin meselesi bizim milli meselemizdir20
- chatgpt9
- kadınların katlandığı eziyetler14
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri11
- izmirde 5 çocuğun öldüğü yangın13
- gül gibi kokan sözlüğün ağır abisi21
- belediye konserleri yasaklansın10
- mesai saatlerinde entry girenleri cimere bildirmek8
- israfa son vermek için yapılması zaruri olan 3 şey33
- müslüman diye hamas'ı savunmak11
- judas'ın ölmesi8
- 17 yaşında bmw vs 3 yaşında egea9
- kedimi kim yedi1'in ölmesi13
- güvenmemeyi nasıl öğrendin10
- peter parker'ın mutsuz olması13
- reis deyince akla ilk gelen23
- günün sözü9
- mel mel vs eylulsabahi40
- özlem zengin21
- gece yatarken kurulan hayaller16
- tanışmak istediğiniz yazar14
- bazlama açmayı bilmeyen kız10
- bir erkeğin bağımlılık yapabilecek özellikleri8
- ölsem helvamı hangi yazar yapar22
- sana şimdi ne mesajlar geliyordur17
- eskiamaeksikbiri21
- b12 takviyesi10
- yazarların en çok sevdiği aylar22
- puura11
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri22
- sigara içen insan aptaldır19
- thusnelda10
- amk diyen kezo8
- sevgilisinden yeni ayrılan kız11
- şalgam suyu10
- sokakta görülen kediye naber lan demek9
- larisalisa13
arkadaki uzun sıraya arada bir göz attıran, attırdıkça daha da panikleten şerefsiz poşettir. hele kasiyerin "beceriksiz herif" bakışları bilinçaltına nüfuz ederek özgüveni piç eder. en sonunda açmayı başarıp bir şekilde marketten ayrıldıktan sonra bile o travma orada kalır.
insanı paniğe sokup özgüvenini yerle bir eden, bir ay evden çıkmamaya sebep olan poşettir. ilk poşet güç bela doldurulur ama güvensizlik başlamıştır bir kere. "eheh şey, bi tane daha alabilir miyim ben?" demeye dili varmaz insanın.
deneyimlerim beni bugüne kadar pek yüz üstü bırakmadı bu konuda
öncelikle eller kuru olmalıdır ve poşetin ortasından baş ve işaret parmağıyla ileri geri yapılarak atlatılacak durumdur.
üfürükde olur ama biraz barzo vari bir hareket olabilir.
öncelikle eller kuru olmalıdır ve poşetin ortasından baş ve işaret parmağıyla ileri geri yapılarak atlatılacak durumdur.
üfürükde olur ama biraz barzo vari bir hareket olabilir.
sadece kasiyer hos bir hatun ise kasan posettir. bazende kasalara erkek oturtuyorlar boyle killi killi iyyy..tiksinc!!...hoslanmiyorum oyle marketlerden bir daha da gitmiyorum zaten...neyse ne diyorduk hah..kasadaki hatun hos degilse ya da daha kotusu erkekse iterek, cekerek, burusturarak hatta parmaklari yalayip yalayip tekrar deneyerek cabucak uzerinden gelinir bu sorunun cunku "karizma" kaygisi yoktur. ancak kasadaki hatun guzelse o ana kadar sure gelen, ozellikle cuzdandan kredi karti cikartirken tavan yapan karizma gosterimiz yerle bir olmasin diye kastigimizdan elimiz ayagimiza dolasir. aslinda serefsiz olan poset degildir serefsiz olan kasadaki o heriftir. bir de market arabasiyla bir sure hatun kasiyer arayip bulamadiktan sonra mecburen kendisine dogru yaklasirken "hehe tas gibi hatun bekliyordun degil mi sapik seniiii..gel bakalim abinin killi gogusune..." der gibi bakmasi yok mu...bogasim geliyor bazi bazi.
kasiyer kızla aranızda bir elektriklenme, diyalog için gerekli araç gereçlerden biri.
(bkz: abaza)
(bkz: beceriksiz)
(bkz: ezik)
(bkz: kurnaz)
(bkz: abaza)
(bkz: beceriksiz)
(bkz: ezik)
(bkz: kurnaz)
Poşeti kendisi açarak, erzağı içerisine koyan halkçı ve emekçi bakkal amcaların kıymetini bir kez daha gözler önüne sermiş kapitalist poşetlerdir.* diyoruz fayda gelmez diye.
çözümü şudur:
baş ve işaret parmağınızı çok hafifçe dilinize değdirirsiniz. poşetin ağzının tam ortasından bu parmaklarınız arasında poşet olacak şekilde birbirine değer halde tutarsınız ve parmaklarınızı sanki şıklatır gibi hareket ettirirsiniz ve açılır. bu esnada üfleyerek ekstra bi yardım sağlayabilirsiniz.
tek elle sütyen kopçası açmak kadar zor iş değildir. hatta açamama durumuyla karşılaşma zorunluluğum varsa tabii ki kasa başında yaşamayı tercih ederim. ne.. yok lan, kasiyerin sütyenini açamamak demiyorum, amma fesatsınız yahu.
baş ve işaret parmağınızı çok hafifçe dilinize değdirirsiniz. poşetin ağzının tam ortasından bu parmaklarınız arasında poşet olacak şekilde birbirine değer halde tutarsınız ve parmaklarınızı sanki şıklatır gibi hareket ettirirsiniz ve açılır. bu esnada üfleyerek ekstra bi yardım sağlayabilirsiniz.
tek elle sütyen kopçası açmak kadar zor iş değildir. hatta açamama durumuyla karşılaşma zorunluluğum varsa tabii ki kasa başında yaşamayı tercih ederim. ne.. yok lan, kasiyerin sütyenini açamamak demiyorum, amma fesatsınız yahu.
birde bunun yırtılan cinsi vardır ki sormayın gitsin.
hele ki arkada eşyalarını yerleştirmek için sizi bekleyen uzun bir kuyruk varsa en nadide korku filmlerine taş çıkartacak atraksiyonu bizlere yaşatan alt tarafı petrol artığı nesne.
ağızda iyice yalanıp ıslatılmış baş ve işaret parmaklar karşısında savunmasız kalacak poşettir.
(bkz: umut sarıkaya tipi mutsuzluk)
tüm marketleri psikopat olarak terk etmeme sebep veren poşetlerdir. *
oysa bakkallarda kendileri poşetliyorlar, biz niye hala marketteyiz dedirten eziyet vaziyetidir.
her debelenişimde; farklı kasiyer kızlara "bu işin bölümü olsa sınava girip okuyacağım" esprisini yaptığım, akabinde reaksiyon beklediğim fakat bir türlü alamamama sebep olmuş poşet.
hayır! her kasiyer profiline denedim, ufak bir tebessüm eder lan insan.
hayır! her kasiyer profiline denedim, ufak bir tebessüm eder lan insan.
hele ki sıra çoksa için için saatlerce sövdüğünüz poşettir.
yeni poşet alınarak sorun aşılır.
o pis hareketi yapma sebebidir efenim. parmaklardan bir tanesi ağza götürülür, yalanır ve poşet açılır. tiksinilse de en kesin çözümdür .
kanka olmuşuzdur gide gele.
kese kağıdı kullanımı sonucunda tarihe karışacak poşettir.
insanı deli hatta ve hatta çıldırtan olaydır. neredeyse hergün annem beni markete gönderir ve hergün o poşet açılmaz. halk market özellikle mi yapıyor onu da anlamıyorum.
strese sokar insanı arkadanki sıra bekleyen insana karşı mahçup olursun, rezil olursun. hoş değil.
arkamda bekleyen kişiye poşeti açmasını söylerim bu tip durumlarda.genellikle o da açamaz ve bana küfretmekten vazgeçer.
korku filmi izlerken yaşadığım stresle eş değer geberesice poşet.
dini inanışı gereği, kapitalist mekanlarda diğerleri gibi açılıp saçılmayan gereksiz poşet. bence diğer tüm poşetlerle beraber dini inanışına göre cehenneme yollanmalı.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar