bugün

bir türk olarak mhpye oy vermeyenlerden utanmayı dene.
yüzündeki sivilcelere rağmen siyasi tespit sıçanları barındırdığını gördüğümüz başlıktır. eyyy fani, sana uzun uzun anlatırdık taban, sosyoloji zart zurt falan ama masal sanıp uyursun. çocukla çocuk olmak şu vakitte gereksiz gibi duruyor.
bir türkçü olarak her ne kadar beğenmediğim tonla yönü dahi olsa sırf türklük'ten bahseden tek büyük parti olması nedeniyle ikinci kez oyumu verdiğim; bir önceki gibi akşamına "elime sıçayım" demeyi beklerken devlet bahçeli'nin yaptığı konuşmayla "iyi ki var" dedirtebilmiş partidir.

gönül tabii ki daha türkçü bir çizgide, daha az islamcılık yapmalarını; yani cumhuriyetçi köylü millet partisi'ne dayanan köklerine dönmelerini ister. ancak mevcut konjonktürde mhp olmasa bu ülkede türk adı çoktan yasaklanırdı.
Hdpkk ya oy atan sözde türk özde vatan haini söylemi.
mhp 'yi kim sever la, tek yaptığı şehit sömürüsü, ulan sizin gibi geri zekalı ırkçılar olduğu için insanlar öldü. başımıza ne geldiyse ırkçılar yüzünden geldi. ama artık bu it sürüleri bitecek ve barış gelecek ırkçılık yapmayacak kimse.
mhp'den değil de yönetiminden utanıyorum. yıllardır saçma sapan adaylar çıkarıp doğru düzgün oy alamamasını geçtim ,koalisyon dalgasının kilit partisiyken, eline fırsat geçmişken iktidar olmaktan kaçınan, akp erken seçime gitsin de yeniden iktidar olsun diye uğraşan bir partiden herkes utanmalı amk. partinin ben kendimi bildim bileli başında devlet bahçeli var, utanmak için zaten başka neden var mı amk!
helal olsun dedigimdir. turkculukten baska hicbir soylemi olmayan ve sadece bunun ekmegini yiyen bir partiden herkes utanmalidir.
daha adam gibi Türkçe öğrenememiş bir malın açtığı başlık. sonradan düzeltirse yorumum havada kalmasın diye alıntılamak istiyorum: "bir türk olarak MHP de utanmak"
Türkçeyi öğrenmezsen MHP ye de gitsen CHP ye de gitsen utançtan kurtulamazsın.
yok MHP den utanmaksa anlatmak istediğin bence üç yüzden fazlası bebek otuz bin insanımızı katleden terör örgütü pkk meclise girerken, terörle asla ve asla müzakere yapmayacağı etkili bir şekilde mücadele edeceği konusunda Türk Milletine söz vermiş tek siyasi parti olan MHP yi desteklemediğin, yalnız bıraktığın için kendinden utan. sen utanmazsan da sıkıntı etme torunların ve onların torunları zaten utanç duyacak senden.