bugün

bir tencere soslu turşulu harika bir makarna yedim. pişman değilim yine olsa yine yerim. yedikten sonra yuvarlanarak hareket etmek zorunda kaldım orası ayrı.
hapsurup'un diyete başlamadan önce haftada iki kez gerçekleştirdiği eylem idi. salçalı kaşarlı spagettiler göbek olarak geri geldiler, mutlu değiliz.
çok basittir.
O zamanlar oruç falan tutuyorduk. Bir gün arkadaş grubum ile hem iftar hem sahur yapalım dedik.

iftar geldi. Yemekler süper. Tıkabasa yedik. Sofrayı falan toparladık. Başladık sahura kadar masa başı sohbetine. Havadan sudan, oradan buradan konuşuyoruz. Neyse efendim sahur vakti geldi. Kahvaltimizi falan ayarladik. Güzelce yedik. Toplasan 8 kişi falanız. Herkese bir miktar kahvaltılık yetti. Tamam dedik akşama kadar tutar bunlar bizi. Lakin aramızdan birisi "

ben bununla doymam gidip makarna yapacağım isteyen varmı?" Dedi.

Herkes birbirine bakındı. Kimseden tık yok. Bu adam gitti kendine yarım tencere makarna yaptı, bir güzelde hepsini yedi.

"Tamamdır." Dedi " akşama kadar tutar bu beni!!!"

Nasıl yani? Nasıl olur amk. Ramazan aç kalan insanları anlamak için değil mi? Sahur da , iftar da hayvan gibi yiyip bir de bunu Allah rızası için yaptım nasıl denilebiliyor?

O günden sonra anladım ki ılık Müslümanların ne kadar duyarsız ve bencil olduklarını. Aç insan böyle mi anlaşılıyor?