bugün

entry'ler (22)

soğuk su

sıcak günlerde yapılan duşların olmazsa olmazı.

bir yazarın kızının doğum günü

kutlu olsun kızıdır.

46 kg vermek

Kısa sürede verilmesi vücut için çok zararlı olan eylem. Kısa sürede fazla kilo vermeniz vücudunuzda ki mineral ve vitaminlerden kaybettiğinizi gösterir. spor yaparak ve sağlıklı beslenerek kilo verin. Aç kalarak değil.

yazarların ilkokul anıları

4 lü kız grubumuz ile her teneffüs dans ederdik. baya şarkılar figürler falanım. tabi bunları sınıfta tahtanın önünde teneffüs araları yapıyoruz. sonra bir gün koridora çıkalım dedik. başladık dansımıza. sonra bütün üst sınıflar geldi izledi ama nasıl götümüz kalkıyor. sonra derse girdik. ilerleyen dakikalarda sınıf hocamız bir daha dans edenin her şeyini 0 veririm demişti. yemin ederim kalbim kırılmıştı amk. Ya niye küçücük çocuğun dansına karışırsın ki? Sanki twerk yapıyoruz. fena oldum yine.

bir oturuşta bir tencere makarna yemek

bir tencere soslu turşulu harika bir makarna yedim. pişman değilim yine olsa yine yerim. yedikten sonra yuvarlanarak hareket etmek zorunda kaldım orası ayrı.

soğuk suyla duş almak

soğuk suyla duş alamıyorum diyenler için, Şu ısısını yavaş yavaş duş almanız daha ideal. farkına bile varmıyorsunuz. Ayrıca soğuk su ile alınan duş vücudu dinç tutar. saçınızın nemini kaybetmesini önler. soğuk su güzeldir. Ama nefessiz bırakabilir.

hayata dair gülümseten detaylar

ölüm. eninde sonunda herşeyin ve herkesin ölecek olmasıdır.

sabahlayan yazarlar derneği

ben şimdi küçük bir çaylağım, yazar olunca bende sizinle sabahlayacağım. Beni unutmayın.

yazarların evleneceği kişide olması gereken 2 şey

Uzun boy, ince bacak.
erkekler için dedim.
ben kızım.

hayat nasıl bok edilir

Birinden hoşlanın, birini sevin, birine aşık olun, tebrikler hayatınızı kararttınız.

hellybelly

yeni gelmiş eski bir yazarımızdır. Hoş gelmiş.

gecenin sözü

Bugün yine her şey güzeldi. Beraber mutluyduk.

sözlük yazarlarının söylemek istedikleri

sözlüğe yeniden gelmek, bunca şeyden sonra yeni bir nick ve on birinci nesil çaylak yazısıyla baş başa kalmak çok garip. yazar olunca havuz yaptıracağım.

erkekler regl olsaydı olacaklar

prezervatif ile geçici çözümler üretebilirlerdi.

kişinin kendisini sevmesi

narsizm olarak da adlandırılan bir durumdur.

babalar günü

Tüm baba ve baba adaylarının babalar günü kutlu olsun.

desert eagle

John verdon un şeytanı uyandırma adlı kitabında bolca bahsettiği silahtır.

sikerim böyle hayatı deyip koşmak

koşmak ama ne tarafa koşmak? Medeniyetten mi kaçmak?

milli takımı yuhalamak

ne olursa olsun, milli takıma asla yapılmaması gereken bir harekettir. takım ruhu falan hiç bir şey kalmaz ortada.

slime

gerekli malzemelere sahipseniz evde yapabileceğiniz mıncırması eğlenceli bir stres atma yöntemidir. yapılışları her yerde var. yapın oynayın.