bugün

yandaşlara sorulması gereken sorudur.
kardeşiz diye geçinen hain itlerle aynı toprakta yaşadığı için olabilir.
Evet çok merak ediyorum bir insan neden iğrenç ve aşağılık bir ırkçı olur ? Kürt düşmanı faşistler cevaplasın lütfen.
görsel
bilemiyorum. sonuçta insan hangi ananın amından çıkacağına kendi karar vermiyor.
çünkü nasyonalist olmak her daim gereklidir. komünist kafa bir türkle kürdü, bir beyazla siyahı, bir kadınla erkeği eşit görür . komünist kafa değil aslında tüm sol kafa hatta bokunu çıkartan sosyal demokratlar bile böyle görür. oysa bunun bir gerçekliği yoktur. iki insanın bile eşit olmadığı şu dünyada herkesin eşit olmasını beklemek ve buna zorlamak saçmalıktır. herkes var olduğu, ait olduğu kimliğin gereğini yapsa yeter.
faşizm kötü falan da değildir, bir ırkın kurtuluşu faşizmle mümkündür, devlet de yapısı gereği faşist olmak zorundadır.
bir devleti meydana getiren kimlik milli olduğu sürece varlığını sürdürebilir.
ben emperyalizmi de destekliyorum. aşağı ırklar sürekli saçma sapan diktatörler çıkartıp kendi ülkelerini boka götürüyor. oysa sen yetişmiş bürokrat kadronla oraya gidip onların çocuklarını alıp eğitip savaşta kullanabilirsin, kadınlarından iyi olanı seçip böylece o aşağı ırkla üreyip onları kurtarabilirsin. onların kullanmaktan aciz kaynaklarını sömürüp onlarla süper güç haline gelebilirsin.
bugün emperyalist olmayan hiçbir büyük devlet yoktur. abd, batı bugünki medeniyet dediğiniz şeyi ne bilime, ne dinine ne başka bir şeye borçludur. sadece emperyalizme borçludur.
roma, helen, cengiz impartorluğu, osmalı, ingiltere imparatorluğu hep emperyalizm sayesinde imparator olmuştur ve büyük devlet olmak istiyorsan emperyalizm şarttır. kimse kendi sınırları içinde kalıp büyük devlet kuramaz.

düşüncelerim bu yönde teşekkürler.
beyni olmadığı için.
iyi bir şeydir ondan.

(bkz: proudly fascist)
yıllardır baskılanan biyolojik dürtüler tatminsiz orgazm birikimiyle oluşan gerçekdışılığın açığa çıkmasını sağlar. insan faşizmi bu sebepten arzular.

special thanks to wilhelm reich.