bugün

dördüncü nesil yazar. (bkz: hoşgelmiş)..

(bkz: fotoğrafları için tıklayın) *
görsel
(bkz: yirim) *
bir sorusuyla beni güldüren sonra harbiden lan diye düşündüren hoş yazar. beğeniyle izliyoruz. *
antep de nohut dürümü diye satılan yiyecek.kebabımsı bişey.
doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce
sana boncuktan kuş yaptım konacak pencerene...

dediğim yazardır. yeni yaşı kutlu olsun yazarı.

adüt: efem kendisine burdan türküler gönderiyorum. yemek sözü var ilerde herakleia' ya gidersem kebap yiyeceğiz acılı şalgamla birlikte.

biberli nohut ezmesi de isterim. *
keklenebilitesi yüksek bir insan olan beni, feci halde işletmiş sosyeteye rezil etmiş yazardır. alacağı olsundur. şaka sonrası tanışıp kaynaştık kendisiyle, şans eseri aynı sözlükte olduğumuzu öğrendik. bir daha masum insanları işletmemesi dileğiyle.*
(bkz: falafel)
evde yiyecek bir şey bulamadığından 8 domates yiyip üzerine cacık içen garip şahsiyet.**
louie anderson seven yazar.
(bkz: nohutlu biber ezmesi)
bağırsaklarına düşman olan insanlar için özenle hazırlanmış bir karışımdır.
(bkz: her girişin bir çıkışı vardır)
Biberli nohut ezmesi

KAÇ KiŞiLiK: 8
HAZIRLAMA SÜRESi: 30 dk
PiŞME SÜRESi: dk

Malzemeler:

200 gr salçalık kırmızıbiber

4 diş sarımsak

6 siyah zeytin

4-5 dal maydanoz

450 gr haşlanmış nohut

2 çorba kaşığı tahin

2 çorba kaşığı limon suyu

1 çorba kaşığı sızma zeytinyağı

1 çay kaşığı acıbiber salçası

1 dal biberiye

Tuz, kırmızı tozbiber

Hazırlanışı:
* Kırmızıbiberleri közleyip kabuklarını soyun. Sarımsakları soyun. Zeytinlerin çekirdeklerini çıkarın.

* Nohut, kırmızıbiber, sarımsak, maydanoz, zeytin, tahin, limon suyu, zeytinyağı, biber salçası, tuz ve kırmızı tozbiberi robotta ezin. Servis kâsesine alıp taze biberiye dallarıyla süsleyin. Servis yapın.

Bu ezmeyi taze sebzelerle dip sos olarak kullanabilirsiniz.

Kaynak : canimablama.com
Not : bu nasıl bir sitedir ya.*
ulu chat'in renkli simalarından kendileri. burjuva oluşu 4096 bağlantı hızı ile tescillenmiş fiberoptik kablo donanım eksiğini en yakın zamanda gidermesini temenni ettiğim leziz yazar.***
tanıştığım gün "bu çocuk gerçek vadili olacak" dediğim 1249 kişisinden biri olmasının yanında 3589 kişi içinden tek geçtiğim yazar şeysi. alt komşum olmasının yanında sürekli 5 kat çıkıp anadolu tabiri sigaradan temin etmesi, kahveydi bisküviydi taşıması, dertleşmesi-yalnız hissettirmemesi ve daha hatırlayamadığım nice nice trilyanlarca güzellikleriyle s.kime minnet kime sünnet borcum olan dost-kardeş-aslan parçası.

lakin bir tek kantır oynamayı beceremiyor bu ablası. onu da öğreticem ben ona. onun dışında 10 üzerinden 72lik kişidir.

vadi ovası delikanlı yuvası ulan!

(bkz: dosta can feda)
sabahın kör vakti nickini görüp canımı çektiren yazar.bir de utanmadan tarifini vermiş...
yüksek miktarda azot içerdiğinden karın ağrısına neden olabilecek gıda.
beşiktaş kıraathanelerinden çıkmayan adam. 30'lu yaşlarında karısını evde bırakıp kahvede arkadaşlarıyla 19 saat batak oynayacağından korkuyoruz.
bir daha ki hafta çayımı içmeye gelecek yazardır o. hem humusu sevmemdendir ilgim alakam, hem öğrenci severliğimden * hem de ereğliyi bilen insana aveanın yerini tarif etmemden * *
yeni saç tarzıyla en kral tinerciyi kıskandırcak yazar, telefonunu en yakın zamanda bulabilmesi dileğiyle.*
doğumgününde yanında pöfür pöfür uyuduğum insan. pireler falan. uçuşuyorduk.

edit: ne var lan faysbuktan woluna yazı yazsam daha mı iyiydi? Hem hatırladığım kadarıyla bi ara 3 saniyeliğine uyanıp kutladım samursam.
insanın aç olduğu bir zamanda monitorden çıkarıp yemesi gereken şeylerden birine sahip güzel nickli yazar.
hazırlık geçme şeysine girmiş çıkmış yazar. geçemez bu. ı ıh. yok geçemez. s.kseler geçemez.*
peşin not: geçsen bile odanda benim gibi okul hayatının %30 luk döneminde %5 lik ders verememiş adam varken geçme zaten sen onu. yok yok. valla bak.
dün gece ansızın markette karşıma çıkan yazar. uzun bir aradan sonra gördüğüm iyi oldu. ne mi yaptık? sanat konuştuk.*
kendisinden iki hafta daha haber alamazsam cenaze ilanı vereceğim kişi.*
kendisine has uslubu ile eli yüzü düzgün entryler yazan yazarımız. artan becerisinin daim olmasını diler, huzursuz ölüler isimli eseri ikram ederiz.
(bkz: ejderham in ikramları)