bugün
- ev kirası maaştan fazla olan ülke insanları12
- 15 01 2025 istanbul da toplu ulaşıma 35 zam geldi12
- akp'lilerin zamlara itiraz etme eşiği23
- sahi bir 2023 hedefi vardı ne oldu ona36
- ankarada gezilecek yerler10
- günün sözü8
- imamoğlu ve özel'in mücadele edeceği tarih10
- mel mel bakan gibson vs masklavi18
- 24 saatte 11 kişinin sahte içkiden dolayı ölmesi9
- müşterilerini ilaçla bayıltıp taciz eden taksici14
- ben hep 50 liralık alıyorum14
- istanbulda sahte içki ölümleri11
- 2025 aile yılı12
- sözlüğün çok sakin olması13
- emekli aylıklarını nasıl öderiz telaşı içindeyiz43
- fakirlere mana bulmak10
- inekler neden kalp krizi geçirmez8
- menzil cemaatinde gerginliğin giderek artması16
- imamoğlu nu yolsuzluktan tutuklamak14
- sözlüğe güzel bir kız bırak25
- matlab8
- yağmur8
- pipisi kalkmayan erkekle evlenir misiniz12
- akşam yemeği hazır9
- 32 yaşındayım her gün süt içsem boyum uzar mı8
- yılmaz özdil14
- aşk ne kadar sürer sorunsalı12
- kırmızı kart diye bağırmak11
- şuan dinlediğin şarkı8
- el değiştiren belediyelerde hizmetin aksaması8
- dün fetöyü savunanların bugün apoyu savunması46
- evlenmek istemeyen erkek18
- istanbul trafik yoğunluğunda dünya birincisi8
- 15 bin tl alıyorum geçinemiyorum ama oyun rte ye13
- kuş başı şişteki kuyruk yağı11
- soğuk kış günlerinde iç ısıtan şeyler16
- beşiktaş ta hırsız yakalandı11
- 14 yaşındayım hepinizden üstünüm8
- 13 ocak 2025 cumhurbaşkanımızın müjdesi46
- zayıflamakicinyaratil mis10
- 13 ocak 2025 konyaspor fenerbahçe maçı39
- hull city17
- pandela9
- beklenen büyük istanbul depremi14
- yazarların favori tatlıları30
- anın görüntüsü12
- 30 yaşından sonra aşık olmanın imkansız olması9
- öğrencisine sapık mesajlar atan din hocası14
- kemalistlerin 15 temmuzda korkudan altına işemesi25
- sabah ezanı10
entry'ler (1007)
süt sever bir kardeşimizdir.
sözlüğe geri döndüğünde yaşlandığını hisseden yazardır. ulan 4. nesil diye taşak oğlanı oluyorduk buralarda. bahsettiğim zamanlar 2007 falan, tabancı gibi genç olduğumuz dönemler.
akıllara tarihin gördüğü en komple sporcu Erkan'ı getiren müziktir. Bilen bilir basketboldan, atletizme kadar geniş bir yelpazede olimpiyatlar ayarında bir sporcudur sarı sakal Erkan.
salıncak adlı efsane gerçek kesit bölümündeki efsane performansı ile davıd lynch'e: "başganım beni al demiştir".
halen daha erimemiş olan göbektir. Ulan be, şu başlığı açalı 8 sene olmuş. Hayatımda bu sürede neler neler değişmiş, neler neler eriyip gitmiş bir şu göbeciğim kala kalmış yerinde. Hem de biraz daha büyüyerek, palazlanarak.
gitme lan zaten daha bir yere, seviyorum seni.
gitme lan zaten daha bir yere, seviyorum seni.
teknik faul tanımlaması nedir, hangi şartlarda çalınır sorularıyla bizleri baş başa bırakan bir garip maç. aynı götlek hakem triosunu ve çirkef obradovic'i pazar günü abdi ipekçi'ye bekliyoruz. Gelin emek hırsızı pezevenkler kulağınıza bir şeyler fısıldayacağız.
levent yüksel- zalim.
destekleyeceğim kampanyadır. brezilya'daki futbolcuların saha içinde oturma eylemleri gibi biz de klavye bırakma eylemini yürürlüğe sokalım dostlarım. Birleşirsek zafer elbet bizimdir.
evet, bu aralar ziyadesiyle çulsuzum.
evet, bu aralar ziyadesiyle çulsuzum.
başbakanın içinde bulunduğu ruh halinin ne kadar tehlikeli boyutlara geldiğini gösteren düzenlemedir. Reşit olan insanların kendi özel yaşam alanları olan evlerinin içine kadar karışabilme cesareti nereden gelmektedir? Daha dün siz değil miydiniz türban meclise girdiğinde özgürlüklerden dem vuran? Aylardır ağzınızdan demokratik anayasa tamlamasını düşürmeyen de sizdiniz diye anımsıyorum. Sonra diyorum ki benim kafam falan çok güzel. Bi ülkenin başbakanı göz göre göre halkıyla bu kadar taşak geçemez diyorum. Adam anayasaya aykırı hareket ediyor bir de üzerine yasal düzenlemeden bahsediyor. Bu kafa bambaşkaymış çocuklar.
Emine Hanım lütfen göreve, kocanızı pistten alın.
Emine Hanım lütfen göreve, kocanızı pistten alın.
şaka sanılıp tekrar tekrar dinlenen tartışmadır. bunu diyen adam, "bu ülkede özgürlüklerin teminatı akp'dir, iktidarımız zamanında kimin yaşam tarzına müdahale edilmiş?" de demiştir. Trol olmak isteyen genç arkadaşlara sesleniyorum başbakanı örnek alın, çok faydasını göreceksiniz. Bir de unutmadan ;
1984
1984
"seni sevmekten kolay ne var ki" diye bir şey duymuşluğum var beyler.
yeni sevgilin basurlu bir göte benziyor. ya da ben sana hala çok aşığım.
otobüsün camını açınca he-man havalarına giren ergendir de aynı zamanda.
sinemanın wıllıam s. burroughs'udur kanımca.
melih başganın araştırmacı kişiliğinin sözlüğe de sirayet ettiğini gösteren tweetlerdir. olum siz insan mısınız diyeceğim ama 30 mayıs'dan beri öyle şeylere tanık olduk ki bu sorunun anlamsızlığı aşikardır artık. beynimi sikeyim ki hala düşünüyorum işte. nasıl bu kadar vicdansız olunur, siz nasıl nerede yetiştiniz diye.
madem eyleme dökülmemiş bir ileti seni bu kadar rahatsız etti, madem bu kadar yüksek ahlak sahibisin biraz araştır bakalım savunduğun devlet bu işi eyleme döken insanlara ne yapıyor ne ediyor diye. tecavüz konusunda zerre hassasiyetinin, hassasiyetinizin olmadığını hepimiz biliyoruz. şimdi o küçük aklını ölmüşlerimizin üzerinden çek, beyaz tv falan izle. melih başgan'ın yeni belgeleri varmış diyorlar.
madem eyleme dökülmemiş bir ileti seni bu kadar rahatsız etti, madem bu kadar yüksek ahlak sahibisin biraz araştır bakalım savunduğun devlet bu işi eyleme döken insanlara ne yapıyor ne ediyor diye. tecavüz konusunda zerre hassasiyetinin, hassasiyetinizin olmadığını hepimiz biliyoruz. şimdi o küçük aklını ölmüşlerimizin üzerinden çek, beyaz tv falan izle. melih başgan'ın yeni belgeleri varmış diyorlar.
sinemanın kafası tuhaf çalışan abilerinden. Yaşadığı coğrafyanın soğukluğuna yedirdiği orjinal mizah duygusu bence onu çağdaşlarından farklı kılan şey. Aki'nin filmlerinde hiçbir şey olmadan gülebiliyorsunuz. belki oyuncu yönetimi, belki doğru mizansen yaratımı, belki de başka bir şey bilemiyorum. Sanat filmleri çoook sıkıcı diyenlerin gözüne gözüne sokun bu adamın filmlerini. Özellikle de 1989 yapımı Leningrad cowboys go america filmi çok bi tatlıdır.