bugün
- etek giyersen tecavüzü hakedersin14
- rakının berbat bir içki olması25
- çocukluk travmaları14
- uludağ'ın kaderi12
- rusya nükleer güç kullanılır mı sorusu25
- mutluluğun formulü8
- doritoslu çiğ köfte12
- anın görüntüsü15
- güzel erkek isimleri19
- hayal dünyasında yaşamak10
- gecenin şarkısı15
- gozlerinmeyhanesi'nın vefat etmesi24
- karınız için sözlüğü bırakır mısınız11
- true'nun yetkili olması9
- en etkili içki hangisi8
- homofobik yazarlar birliği10
- sözlük yazarlarının yapmayı en çok istediği meslek21
- hayatı seviyorum eylemleri21
- sözlük yazarlarının favori haber kanalı8
- utopyalarkralicesi8
- true ile utopyalarkralicesi11
- larisalisa öldü mü12
- galerinizde bulunan en saçma fotoğraf12
- true'nun ölmesi8
- profilinizden karakter analiz ediyorum toplanın16
- sözlükte birbirine yakıştırdığınız yazarlar11
- sözlükteki ruh hastaları24
- true neden evlenemiyor9
- yazarların çektiği çiçek fotoğrafları11
- mantı8
- yazarların en sevdiği cem karaca şarkıları17
- nervio abla36
- akp belediyesinin 85 milyon liraya konser vermesi12
- en son ne yediniz13
- 1 milyon dolar'a ismet'in tırnaklarını yer misiniz8
- seküler yaşamın faşist bakış açısı15
- larisalisa17
- sabah ereksiyonu olamıyorum11
- yaşı geldiği halde evlenmeyen insan11
- kız kardeşini date'e hazırlayan abi22
- gece dışarıdan gelen hav hav hav sesleri11
- an itibarıyla yazarların nerede olup ne yaptığı30
- chatgpt ile yazarların görselleri14
- erkeklerin erkeklere taktığı kırıcı lakaplar13
- ellerim bos gonlum hos11
- kürdüm 5000 yıllık tarihim var var mı diyeceğin19
- amerika'nın icat ettiği bir şey söyleyin13
- insan olmaya ceyrek kala23
- doktorların hastalara sevgi göstermemesi8
- true'nin iki kadın arasında kalması16
(bkz: dream team)
ona buna bakmayıp geleni deviren takımdır herkesin saygı duyması hepimizi gururlandırıyor, schuster dayıya ne kadar teşekkür edilse azdır.
Forvet hattını sayarken [ Fernandes - Quaresma - Simao - Almeida - Guti ] insanın ekstra nefes almaya ihtiyaç duyduğu takım.
kalp atışlarının hızlanma sebebi.
mayıs ayında stadyumu yıkılacak olan takımım. bence para harcanmasın, quaresma ve çetesi sayesinde çarşı grubu zaten yıkar orayı. *
çekemeyenleri çok olan aşkımız...
beşiktaşımız.
beşiktaşımız.
acilen bir kondisyoner transfer etmesi gereken takım. kupa maçında ilk yarı döktürdük ikinci yarı dengeli geçti. bu kadroyla dengeli maç ya da yarı olmaz ayıptır.
sivok-ferrari-toraman 3'lüsü ile 3 kulvarda devam etmek zorunda kalan takım.
olmaz aga. hala geç değilken bir yerli stoper alınmalı.
atınç'la furkan'la bi' yere kadar.
olmaz aga. hala geç değilken bir yerli stoper alınmalı.
atınç'la furkan'la bi' yere kadar.
dün akşam yine taraftarlarını mutlu etmiş, süper ligin süper takımı.
eğer defansının arkasına atılan toplara bi çare bulup gücünü 90 dk.'ya yaymayı becerebilirse çok şükela olacaktır.
renklerine gönül verdiğim takımım.
http://uludagbesiktas.blo...01/3-kulvar-tek-takm.html
3 kulvarda yürüyen tek takım olması babı ile alkışı fazlası ile hak eden türk galaktikos.
3 kulvarda yürüyen tek takım olması babı ile alkışı fazlası ile hak eden türk galaktikos.
AŞKTIR AŞK.
neden eksi verdınız zorunuzamı gıtti.
neden eksi verdınız zorunuzamı gıtti.
en kral taraftar grubuna sahip takım, sadece sevinmek için sevenler anlamazlar tabi, başarı gelmeyince sevgimizin değiştiğini sanırlar hatta bize acımak isterler ama tadamazlar o duygunun ne demek olduğunu.
bir fenerbahçeli olarak quaresma, simao, almeida ve özellikle de guti'yi görmek için pazar günü olimpiyat stadı'na gidip izleyeceğim takımdır.
bu ne lan eskiden şampiyonlar ligi'nde güçlü rakip çıksın da meşhur futbolcu görelim diyorduk, şimdi beşiktaş'ı izlemeye gidiyoruz *
bu ne lan eskiden şampiyonlar ligi'nde güçlü rakip çıksın da meşhur futbolcu görelim diyorduk, şimdi beşiktaş'ı izlemeye gidiyoruz *
saygıyı hak eden tek takım.
birkaç yıldız transferle kendini bir bok sanan taraftarlara sahip jimnastik kulübüdür. adam akıllı konuşan beşiktaş taraftarlarını tenzih ediyorum tabi. daha dün liverpooldan 'sekiz' , evet yanlış duymadınız sekiz yiyip türkiye'yi elaleme madara eden kendileri değilmiş gibi davranıyorlar ya, üzülüyorum hallerine. yani bir ingilize beşiktaş dediğinizde aklına muhtemelen sekiz sıfır gelecektir. ama galatasaray dediğinizde koşarak uzaklaşabilir. onun için önce bir bakacaksın tarihine geçmişine, ben kimim neyim ? diye sorgulayacaksın ondan sonra konuşacaksın.
birkaç yıldızı aynı sezon transfer eden,türkiyede en fazla yıldız transfer eden,cinconlar gibi maziyi unutup iki başarısızlık geldi diye yönetim istifa demeyen,liverpooldan 8 yedikten sonra bile takımını alkışlayan,iyi günde değil kötü günde takımını tutan taraftara sahip türkiyenin ilk spor kulübüdür.
adını bile kimsenin hatırlamadığı bir takıma elenip, geri geldiği anasının liginde bile nerdeyse küme düşecek performansa sahipken, hala 8-0 muhabbeti yapan, bazı renklileri kıskançlıktan çatlatan takımdır. he gülüm 8-0 evet.
bir adet tüpcünün oyuncağı olmuş jimnastik kulübü. futbol da daha 100 yaşını yeni geride bırakan ve türk futboluna hiç bir faydası olmamış at arabacilar birliği.
havlayanı çok olan.
neredeyse yedeklerine bile para bulamayanların,
ya da 30 yıldır Türkiye Kupası'na dokunamamuş olanların,
elbette bu dönemde, daha bir fazla kıskandıkları takım.
ya da 30 yıldır Türkiye Kupası'na dokunamamuş olanların,
elbette bu dönemde, daha bir fazla kıskandıkları takım.
taraftarı ile arasındaki bağ henüz çözülememiştir;
http://uludagbesiktas.blo...1/siyah-beyaz-mektup.html
http://uludagbesiktas.blo...1/siyah-beyaz-mektup.html
orta sahası quresma, guti, simao sabrosa, fernandes, ernst gibi yıldızlardan oluşsa da sol bekinde ibrahim üzülmez ismail köybaşı ikilisinin vesayeti sürmekte olan jimnastik kulübü.
güncel Önemli Başlıklar