bugün

Haci hic götün basin oynamasin. Fenerbahce, fenerbahcedir. Sensiz de olur. azizsiz de. volkansiz da. gökhansiz da.
efsanesin; bu belli ama oyuna gelme; aykut kocaman'a değil fenerbahçe'ye hizmet edeceksin oynarsan, aklından çıkarma. ki aykut hoca belki teknik olarak zayıftır ama hak edene hakkını verir hacı!
Seni çok seviyorum sen ne kaa tatlısın sen ne kaa iyisin.
(bkz: sen neymişsin be abi)
(bkz: #16686939)
Be kadar fenerden cimbomdan topçu almayın, taraftarı çıldırtmayın desek de sen gel ulan.
gel bizim mahalle maclarında oyna kralım biz sana yine bas kösede yer ayırırız.
kanka ben aykut kocaman'ı kovdurayım, sen de takımın başına geç. olur mu annem! valla bak...
bunca yıl bize emek verdin, biz sana ayıp ettik ama burası türkiye be kaptan.
burada onlarca insan hayatı kurtarsan bile güme götürler adamı.

eğer gidersen taraftarına hakkını helal et, aykut'dan da başkandan da daha çok maç kazandırdın bize.
senin heykelini yaptık ya biz doktor. heh işte o heykel aziz yıldırım' la aykut kocaman' a girsin. hem de enlemesine.
ben sana dedim arkadaş tweet'e mivite güvenme sanal alem bu dünya alemine benzemez çekerler ipini.
cansın, özelsin, bir tanesin, ancak:
aile içi bir meseleyi twitterdan "abartarak" elalemin ağzına sakız etmen yanlış.
alex elbette bir gün gidecek, ancak bu dehayı ne kadar fazla izlersek o kadar kardır...
umarım pazartesi yapılacak görüşme ile aziz başkan bu sorunu halledecektir.
taraftarın sevgisine güvenerek takımı ikiye böldün. tamam takıma bir şeyler kattın ama seni adam yapan da fenerbahçe oldu unutma!

burası seksi bir kulüp değil, fenerbahçe cumhuriyeti. sikerler adamı. ayıp ettin aykut hocaya, emeklilik bunalıma girdin. şimdi ya efendice özür dileyip seneyi tamamla omuzlarda uğurlan ya da siktir git bir çay koy.
sevgili kaptan! malum sezonda bu takımı aykut kocaman değil sen şampiyon yaptın.geçen sezon ise sensiz bir sistem kurmak isteyen hoca sayesinde şampiyonluğu kaybettik.bana göre fenerbahçe tarihinin en kötü hocası aykut kocamandır.aragonesten bile kötüdür.ilk defa onun yanındayım.bu son yaptığın senin gibi adama yakışmadı.sen de farkındasın bizce kaptan.sen de biliyorsun ki bizim için en önemlisi fenerbahçedir.sensiz de olur,aziz yıldırımsız da,volkansız da...kaptan özür dile.sana yakışan budur.bizim için yap bunu.gidişin böyle olmamalı kaptan...
ne zaman baksam twitterda bir şeyler yazıyorsun arkadaş. ne zaman antreman yapıyorsun, ne zaman yemek yiyorsun, ne zaman yatıyorsun, ailesiyle ilgileniyorsun, ne zaman uyuyorsun. ne yapıyorsun arkadaş sen bağrımıza bastık kendine gel efsanesin sen yerinde kal.
abi senin bi oğlan varya felipe çok tatlı lan. Ne güzel bi adamsın sen ne güzel bir ailen var. Yerim sizi yerim.
hacı bir galatasaraylı olarak itiraf etmeliyim ki fenere geldiğin güne lanet ediyorum. senin kadar istikrarlı senin kadar düzgün bir adamın fenerde oynaması benim için hayal kırıklığı. ha bide bir hagi değilsin. avrupada oynadığın maçlar, uefa kupası falan bir yana da asla onun kadar yürekten oynamadın.
tarih seni yazacak kuyu kazanları değil hiç kafana takma olup bitenleri.
(bkz: oğlum bak git)
hagiyle seni kıyaslayanlara sen de gülüyosun dimi aleks? yani ikimizde biliyoruz haginin senden daha büyük bir futbolcu olduğunu di mi?
sen ve ben ikimiz kabul et en dipteyiz.
gördün mü ironiyi üstad; ''artık sende bir alex değilsin.''
hacı ben sana dedimmmm, o tweet'ler bir tarafına girer diye, yaaa gördün mü ananı!?
ben sana dedim abi.. bu camia insan harcar hem de hiç minnet etmeden.. bak azizi ziyaret etmedin hapiste neler geldi başına.. yok twitmiş yok neymiş hepsi boş. her şey aziz hapiste iken başladı.

tabi gitmemen artı puan.. insan haktan yana olmalı tabi ama durum bu. ben zaten sana hep diyordum ne işin var snein fb gibi bir takımda diyordum gökhan gönül'ü de al çek git diyordum ama sen direttin.. bak şimdi noldu??

zirvede bırakmak varken, iltifatlar yağdırılarak camiadan uğurlanmayı hakediyorken sen, önce gereksiz yere kadro dışı bırakıldın, bu yüzden maçlar mafoldu, sonra aziz fb tv, ayyhh pardon ntv de aziz efsane değil dedi , 8 yıldır takımın yükünü taşımana rağmen başkan eliyle de karalanmaya başladın, en son kasımpaşa maçından sonra da önce kaptanlığın gitti şimdi süresiz kadro dışısın..

naısl da harcadılar seni.. bunca emek bunca özveriden sonra.. biliyorum seni taraftarın yalnız bırakmaz ama camianın bu tavrı da insanın zoruna gider yaaani.. tanımışsındır artık herhalde fb yi..
git, mutlu olacaksan bizi düşünme,
git, iyi bak kendine bizi dert etme.

bizde ibnelik bitmez çünkü.