bugün

hırsızda ideoloji arayan sosyoloji uzmanının analizi.
abi yapmayın böyle şeyler ya.
şöyle açıklanabilir;
tamam kemalist denilen adam bankaları hortumluyor.
buda şuna benzer;
akpliler dindar, iyi niyetli, allah ın yolunda yürüyorlar.

keşke herkes inandığı idolojiler doğrultusun da ilerlese.
çok muhterem ihlas finans vardı . oda bir acaip kemalistti. ama o da batırdığı halde kimse malına haciz falan koymadı .

şimdi aynı holdingin türkiye gazetesinde sabah akşam akp hizmetlerini tayyip erdoğanı yerden yere vuruyor. demediğini bırakmıyordur.

10 senedir milletin parasını ödeyecektir. kemalisttir ödemez. beklenmesin.
türkiyede banka sahibi olup ta hortum yapan beyaz türkler. git istinye park ta masa restaurant ta otur geyik yap, devlet te sana ödeme planı çıkarsın.

sayın beyaz türk kardeşim sen küçük götürmedin, büyük götürdüğün için sana ödeme planı çıkartacağız, zaten el koyduğumuz bankayı da ortalama 8-9 sene sonra geri veririz. bu millet çabuk unutuyor.
(bkz: % 58 hepsi seninmi)
(bkz: hortumlayan hortumlayana tosun hediye etsin)
(bkz: kıyamet gelse kemalistler yaptı diyeceksiniz)
(bkz: atma recep din kardeşiyiz)
(bkz: siktir git demenin alternatif yolları)
ekonomi bilgisi gazetelerin manşetlerin öte gitmemek bu olsa gerek. ulan üniversiteyi ben mi yanlış bölümde okudum acaba. yok onca sene boşuna dirsek çürütmüşüm tüh bana. vahlar bana. tiz gidip tossun paşa'dan ekonomi ve finans eğitimi almalıyım sözlük.
(bkz: önüne gelen yazar olursa)
--spoiler--
bankaları hortumlayan kemalistlerin akp ye hırsız demesi

olarak düzeltilmesi gereken entry. (karakter sınırlaması) bu ülkede bir ay içinde 50 milyar dolar çalan ve dünya ekonomisi füze gibi çıkışa geçtiği 2001 senesinde hırsızlık yüzünden ülkemizi krize sokan,
müstemleke valisi kemal dervişi IMF emri ile kabineye alan ve ekonomiyi dışa bağımlı kılan,

daha sonra ise tüm bunlar olmamış gibi, dünyanın en iyi 15. ekonomisi olma başarısını gösteren akp hükümeini hırsızlıkla suçlamasını irdleyen entrydir.

ımf yi kovan parti hırsız, hortumcular temiz öyle mi?
(bkz: yüzde 58 afedersin)
(bkz: nah afedersin)
--spoiler--
http://www.mevzuat.adalet.gov.tr/html/20624.html
,,,,toplum olarak etik dejenarasyon'un boyutlarını bilmeyen insanların, izm'ler ile ahlaksızlığı masumlaştırdığının farkında değiller.

Partiler yada idoolojik-dini düşüncelere mensup insan veya oluşumlar, insanlığa sığmayacak her türlü hareketleri yapıyorsa burada suçlu toplumdur. Toplumun aynası olan oluşumlarda bulunan insanların, yapmış olduğu ahlaksızlığın ortaya çıkması ile, bu ahlaksızlık ve insanlık suçlarını savunmak-ortaya çıkışı ile yargı yolunu kapatmak-soruşturmayı engellemek-af etmek çabaları engellenemiyorsa, üstelik yasal düzenlemeler leyhte oluyorsa,
suçlu toplumdur.

Yapılan her türlü yüz kızartıcı suçu hatta terör ile yaşanan ölümlerin mesullerini kınamayan-ret etmeyen bir yapıyı parti yada idooloji-din kisvesi altında tanımlamak, karaktersizlik ve değer zaafiyetine olan dikkati başka yöne çekmektir. Üstelik bu insanları oraya koyan-atayan-seçen-tercih eden sistem-insan deformasyonunu gizler.

Parayı bulana kadar, ezilen-işçi-hak-özgürlük-grev-çalışma saatleri vb. söylemlerle ortaya çıkan, sosyalist olan insan parayı bulduktan sonra en katı kapitalist oluyorsa,

istediği gibi bir eş bulana kadar, ezilen-sömürülen-öldürülen-horlanan-sex teması olarak işlenen kadınlarımızın haklarını feminist olarak savunan insan, evlendikten sonra sosyal hayatta-satınalma paritesindeki değer için savunduğu değerlere tezat yaşam sürüyorsa,

burada sorgulanması gereken,
sosyalizm,
feminizm,
kemalizm,akp değil,
insanlarımızın basitliği-iki yüzlülüğü-ahlaksızlığı-çıkarcılığıdır.