bugün
- menzil cemaatinin 17 milyar serveti olması22
- kanka olmak istediğiniz yazarlar24
- anın görüntüsü12
- yazarların kendilerini tanımlama şekli11
- realite manipülasyonu23
- yazarların gurur duydukları özellikleri16
- bayburtta picasso'ya ait ünlü tablo yakalandı14
- filistin meselesi bizim milli meselemizdir20
- chatgpt10
- kadınların katlandığı eziyetler15
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri11
- izmirde 5 çocuğun öldüğü yangın13
- gül gibi kokan sözlüğün ağır abisi21
- zeynep bastık'ın beyaz külodu16
- belediye konserleri yasaklansın10
- mesai saatlerinde entry girenleri cimere bildirmek8
- israfa son vermek için yapılması zaruri olan 3 şey33
- yazarların romantiklik seviyesi21
- müslüman diye hamas'ı savunmak22
- judas'ın ölmesi8
- 17 yaşında bmw vs 3 yaşında egea9
- profesörün sokak köpeği saldırısına uğradığı ülke22
- kedimi kim yedi1'in ölmesi13
- nerede o eski yazarlar12
- güvenmemeyi nasıl öğrendin10
- peter parker'ın mutsuz olması13
- reis deyince akla ilk gelen23
- günün sözü9
- mel mel vs eylulsabahi40
- özlem zengin21
- gece yatarken kurulan hayaller16
- tanışmak istediğiniz yazar14
- bazlama açmayı bilmeyen kız10
- bir erkeğin bağımlılık yapabilecek özellikleri8
- ölsem helvamı hangi yazar yapar22
- sana şimdi ne mesajlar geliyordur17
- victor osimhen8
- eskiamaeksikbiri21
- b12 takviyesi10
- gecenin şarkısı9
- yazarların en çok sevdiği aylar23
- puura11
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri22
- sigara içen insan aptaldır20
- thusnelda10
- amk diyen kezo8
- sevgilisinden yeni ayrılan kız11
- şalgam suyu10
- dini bütün bir kızı etkilemenin yolları20
- sokakta görülen kediye naber lan demek9
kendisi de karşı cinsin bakir kalma hakkına saygı göstermiş böyle bir hatunu haketmiş yüce insandır.
yadırganmaması gereken durum. olması tabi ki iyi birşeydir. hiçkimse sevgilisine sen bakiresin seninle evlenemem demez ama sırf bakire olmadığı için birsiyle evlenmemekte sadece dar görüşlülüktür.
çok şanslı olan erkek. Çünkü bu devirde bakire bir kız bulmak büyük bir şansdır.
davul dengi dengine meselesi sen bakirsen sanda bir bakire duser.
nüfus cüzdanına bakıldığında uyruk kısmında tc. yazısını göreceğimiz erkek
ne bakireler gördüm; ruhu kaşar,
ne kadınlar gördüm, namusu başından taşar...
ne kadınlar gördüm, namusu başından taşar...
bakir olması beklenen erkektir, değilse bsg çay koy denilmesi gerekir.
hatun kişinin zamanında birilerini gerçekten sevip özel bişeyler yaşamış olma ihtimalini düşünmeyen erkektir. ona göre hatun kişi bu olayı yaşamışsa kesin kaşardır.. bakire olmayan hatun kaşardır, motordur.... ama bunları yaşamış erkek milli olmuştur, artık tam erkektir...
şöyle bir durumda olabilir ancak.. erkek kişinin karşısına hep motor diye tabir edilen türden arkdaşlar çıkmışsa, bu tarz bir önyargıda oluşabilir tabi...
ne olursa olsun namusunu bacak arasında arayan insandır. ve fazla da suçlanmaması gerekilen insandır.. abilerinden, büyüklerinden böyle görmüştür...
şöyle bir durumda olabilir ancak.. erkek kişinin karşısına hep motor diye tabir edilen türden arkdaşlar çıkmışsa, bu tarz bir önyargıda oluşabilir tabi...
ne olursa olsun namusunu bacak arasında arayan insandır. ve fazla da suçlanmaması gerekilen insandır.. abilerinden, büyüklerinden böyle görmüştür...
Hazır delinmişleri piyasada oldukça fazla olduğundan ve üstüne uğraş çıkarmasına rağmen az bulunan sıfır kilometreler kara altından* bile daha çok kıymete binmiştir...
Beyinde ki bekeretten tabi kendisinin de bakir olması kaydıyla bahsediyorsak ; saygı duyulması gereken bir arkadaştır fakat kendi bekaretini yıllar önce kaybetmiş eli erkek eline değmemiş kız arayan arkadaş ise kafasına sert bir cisimle vurlası arkadaştır.
namusu iki bacak arasında ararken, bir sürü gerekli önemli şeyi kaybeden insanlardır. zaten kendileri duygu yoksunudur. ıslak meşe odunu bile kar etmez böylesine.
feodal yapı kökenli töre olarak adlandırılan "hayvanların el kitabı"na göre her erkeğin isteyeceği şey. uğruna rahatlıkla cinâYET işlenebilir, sevgi mi ? yok öyle bir şey. mühim olan o zar. böyle bir kangal sucuk alırsın da zarını kolayce çıkarırsın ya...hah işte o zardan tan 100 kat daha ince...
ama uğruna ne kanlar dökülmüştür onun için, saflığın, duyguların ve arzuların hepsinin üstündedir bakire olmak...yani öyleymiş.
hayvanın yavrusuna yapmayacağını yaptırır bu zar;
- hanım git bana av tüfeğimi getir.
niye ?
- baba ! bu kız bozuk çıktı !!
işte bu cümle yüzünden.
ama uğruna ne kanlar dökülmüştür onun için, saflığın, duyguların ve arzuların hepsinin üstündedir bakire olmak...yani öyleymiş.
hayvanın yavrusuna yapmayacağını yaptırır bu zar;
- hanım git bana av tüfeğimi getir.
niye ?
- baba ! bu kız bozuk çıktı !!
işte bu cümle yüzünden.
önemli olan kalbinin,beyninin bakire olmasıdır.bunu farketmeyen erkeğin beyni bakire değildir.
- ben anlam veremiyoruum, yaani naamus dediğin şey sonuçta bacak arasında olmamalııı, beyinde biter olaay...
- evet yaa...pis bağnazlaar...bu herifler eti de çiğ çiğ yiyolarmış biliomusuuuun
karşı taraf;
- ulan böyle artist bebeler, işte ne bilem aydın(!) geçinenler konuşuyorlar ya bıdı bıdı, hah çok merak ediyorum o kadar laf ederler de acaba kendileri patlak(!) karı alırlar mı ??
- ya birak...hepsi cehennemde yanacak onların, namusumuz için yaşarız biz
- öyle değil mi yaaaaaaaa
tanım : iki ucu boklu değnek misÂli iki farklı grup insan için, farklı tanımları olan erkektir.
- evet yaa...pis bağnazlaar...bu herifler eti de çiğ çiğ yiyolarmış biliomusuuuun
karşı taraf;
- ulan böyle artist bebeler, işte ne bilem aydın(!) geçinenler konuşuyorlar ya bıdı bıdı, hah çok merak ediyorum o kadar laf ederler de acaba kendileri patlak(!) karı alırlar mı ??
- ya birak...hepsi cehennemde yanacak onların, namusumuz için yaşarız biz
- öyle değil mi yaaaaaaaa
tanım : iki ucu boklu değnek misÂli iki farklı grup insan için, farklı tanımları olan erkektir.
namus kavramı iki bacak arasından ibaret olan insanların, en kral bakireliğin değerinin bir ameliyat masasında 1000 YTL. olduğu gerçeğini pas geçtiği ve kadını bir hediye paketi olarak görmesi sonucu ortaya çıkan hadisedir.
kirlenmiş bir dünyada temiz birşeyler isteme hakkına sahip olabilmek için temiz olmak gerekir. hangimiz temiziz ki, temiz birşeyler istemeye yüz bulalım...
muhtemelen sevdiği ve güzel anılar paylaştığı kadınla değil, hiçbirşey bilmeyen, görücü usulü koca bekleyen cahil bir mahalle kızıyla başgöz olacak erkektir. ona da bu müstahaktır zaten.
kendi pisliğini evleneceği kızla örtmeye çalışan erkektir.
bu gidisle daha da zorlasan bir cabadir. her sevgilim bana versin ama karim bakire olsun zihniyetiyle hareket eden erkeklerin artmasi ve kizlarin daha da verici olmasindan dolayi neredeyse imkansiz hale gelmistir. az bulunan daha fazla ragbet görür tümcesi de bir etken olarak görünse de kanimca asil nedeni bazi erkeklerin seksteki basarisizliginin anlasilmamasi icin karsi tarafi deneyimsiz secmesidir. paketi ilk acan olmak da insana gurur verir.
bütün sevgililerimle yatayım ama karım bakire olsun sözünü benimsemiş, egomaniası tavan değil gökyüzü yapmış, aslında kendi cinsel özgüveni az olan erkeklerdir. evet tercih özgürlüğü var ona bir lafımız yok ama önemli olan ruhun ve beynin bakire olması değilmidir. sonuçta düşünüldüğünde (bunu konuşmaktan ve yazmaktan pek te hoşlanmasamda) o zar oraya çok basit bir operasyonla dikilebiliyor bile. eldeğmemişlik kutsallıktır buna da eyvallah biz müslüman bir toplumuz belli bir takım gereklilikleri var dinimizin biliyoruz ama, bu bir tabu olup ta hala bir çok genç kızın hayatını karartmamalı. asıl önemli aşk'tır beyler bayanlar , küçücük bir zar ondan öteye geçebilirmi.
(bkz: 50 yaşındaki bakire kadın)
(bkz: 50 yaşındaki bakire kadın)
Günümüzde pek de şansı olmayan erkektir.
kafasının içinde saman olan erkeklerin ilk marşa ben basayım arzusu.
kendisi de bakirse sorun olmayan erkektir.ama değilse hak etmediğine göz diken erkektir.
hele bu erkek zamanında bi sürü kızla yatıp canını yakmışsa ıslak odunla dövülesi insandır.
güncel Önemli Başlıklar