bugün

bakirelikle kafasını bozmuş, at gözlüğüyle dünyaya bakan insanlara söylenebilecek en güzel söz. belki tecavüze uğradı, belki doğuştan gelen bir durum, belki çok sevilip, çok sevdi. sizene! kim ne yaşamak isterse yaşar. size ters geliyorsa o kızla beraber olmazsınız olay bu.
götünü başını açan, göğüslerini elleten bakire yerine, sevdiği adamla birlikte olmuş birisini tercih ederim. bunun namusla alakası yok!
erkekler neden evleneceği kıza kendini saklamıyor? o zaman sizde namussunuz işte o kadar!

edit: bazı kızlar kızlık zarı diktirip erkekleri bakireyim diye kandırıyor. bundan yana olmadığımı söylemek istedim. insanları salak yerine koymak hiç hoş değil. demek istediğim şeyler yanlış anlaşıldı kaşar diyen oldu ırz düşmanı diyen oldu.. kızlık zarı diktirip sizi kandıranlarla mutluluklar dilerim arkadaşlar. hep böyle saf kalın olur mu. *
bahsi geçen bakirenin 120 kilo olması dilenir bu gibi durumlarda.
çılgına dönmüş kaşar isyanıdır.
--spoiler--
her çıktığım kız versin ama eşim bakire olsun.
-türk erkeği
--spoiler--

not: bende türk erkeğiyim beyler ama %90'lık kesim böyle düşünüyor.
sonucunda fazla bir şey düşmeyecek bedduadır.

vesselam...
belki tecavüze uğramıştır, belki doğuştandır, Kime nedir. Ayrıca bazı erkekler de belki bakire istiyordur, bu da kime nedir.

Aklı 5 karış havada bir kızın gidip 'bu çocuk binim hayatımın aşkitosu, evlencekmiş bennen' diyerek bekaretini kaybetmişse onu da şahsen kabul etmem. Edene de en ufak bir eleştirim olmaz, mutluluklar dilerim. Herkes kendi zihniyetine yakın birileriyle ömür geçirmek ister. Kemalist birisi şakirtle evlenmeyi reddederse ona da mı kızacaksınız?
ne kadar bakirsin ki bakireligi arastiriyorsun sorusunun bir ciktisidir.
taş yağacak dedilerdi, neden yağmadığı anlaşıldı.
(bkz: bayanlarında seks yapmaya ihtiyaç duyması)
Ne desem bilemedim. Sanırım haklı , yaptıkmı ohhh ,çok iyi ,süper. Ama evlenmeye gelince ılla bakire olsun.

not: ama harbi bakire olsun.
ben bakirim, bakire isterim birader.

Hadi diyelim evlendim. Benim bu bakire olmayan kızın önceden kimle yattığını bildiğimi farzedelim. Benden önce yattığı eleman karşıdan gelirken ben adamım diye dolaşamam, gerinemem. Varsa utanmayan, o zaten adam değildir.

bakir olmayan erkeğe bakire olmayan haktır. Evlenince aldatmalar tavan yapar.

Ama yok efendim yüzük taktı, benle evlenceeemiş gibi bahaneler. Bırakın bunları. Salak değilsiniz. Sonra söyleyene de sövüyorsunuz. Gidip yaşı küçük olanları da yapın, o zevke varın diye doldurup toplumun ahlakını bozuyorsun. Nerde eski türk töreleri ah ah. Zina= ölüm.
bu işin bekareti bozmadan da yapılabilen yöntemleri vradır ki bunlar bakire olsa ne olur olmasa ne olur.
(bkz: blowjob)
(bkz: handjob)
(bkz: anal seks)

edit: toplum baskısından dolayı bizim türk kızları rahatça seks yapamıo. he gelen giden sokak ortasında versin demioz o da ayrı.
tecavuz ve dogustan gibi nedenler benim gozumde hala bakiredir karsimdaki kiz. ama cok sevdim, sarhostum bir gece sarilip uyucaktik sonra verdim, onda kaldigim arabasina bindigim bir gun bana sahip oldu gibi nedenlerle gelen siktirsin gitsin. ben bakir biri olarak karsimdakinide ayni sekilde isterim arkadas.
tipi olanla özgürce, çılgınca düzüşeceksin tipi olmayandan nikah isteyeceksin. var mı böyle bir dünya?

neymiş? erkek de bir iki sefer geneleve gittiyse eşitlik oluyormuş. yok yea. parasıyla değil mi? üstelik onun adı mektep, mektep.
öncelikle insanlarin evlenmeden bakirliyini ve bakireliyini bozmasi taraftari degilim, ahlak ve terbiyenin iki bacak arasinda olmadiginida biliyorum. bakire olana kezban, olmayana kasar deniliyorsa varin saçmaligi siz düsünün. not: bazi beyinsizler anlayamazsa, geri dönüs yaparim.