bugün

görsel
hayata karşı bakışının yumuşadığı, eline almaya kıyamadığın, yavrunu öpmeye doyamadığın, sorumluluklarının farklılaştığı bir döneme hoşgeldin demektir.
Ünlü işadamı, 1 limonataya 8 TL öderken kızı Zehra, aynı limonatayı 32 TL’ye içti.

görsel

http://www.hurriyet.com.t...0498026&utm_term=post
sevinçten ağlatan olaydır.
görsel

duygulandırır.
Hüzünlendirir.
düşündürür.

Baba oldum. ehu.

Makinacı olduğum için anahtarla karşıladım.
görsel

http://www.mynet.com/habe...tm_campaign=haberwallpost
görsel
tam da bu sabah üzerine biraz kafa yorduğum durumdur.

baba olsam nasıl olurum diye düşündüm. sonra neler yaparız birlikte diye düşündüm. neler öğretirim ve bu öğrettiklerime ne tepki verir diye düşündüm. sonra kadınların neden bu kadar dengesiz ve istediğini bilmez olduklarını düşünüp bu güzel duygudan uzaklaştım.

zalımsınız kadınlar.
ya da olmamak, her şey bundan ibaret.
an itibarı ile tattığım duygu.
insan ne için yaşar sorusu var ya işte tam bu zamanda anlam kazanıyor. meğer bir erkek baba olmak için yaşıyor. inanılmaz bir duygu ve haz verici bir an.tüm sözlük erkeklerinin baba olması temennisi ile.
aptal insanların haz alacağı durum.
görsel
bir erkeğin yeryüzünde yaşayabileceği en büyük mutluluk, heyecan, şaşkınlık, hüzün, sevinç, korku... her şey... doğup kucağınıza verdiklerinde siz artık siz olmuyorsunuz. sadece "baba" oluyorsunuz. hayatınızın ve varlığınızın tek anlamı evladınız oluyor. tek mutluluğunuz onun gülüşü, tek mükafatınız onun kokusu...

dipnot: kızı olmayan baba oldum demesin.
hayırlı olsun.
anneler, bu duyguyu erkeklerden çok daha once yaşarlar. erkek o anları pek anlamlandıramaz çünkü hissedemez, ta ki ilk doğum anını yaşayıp, çocuğunuz kucağınıza verilene kadar. o andan sonra bir şaşkınlık oluşur. küçücük ve savunmasız bir birey size bakmaya çalışır ancak sizi henüz göremez. o sırada sizin kokunuzu anlamaya çalışır. tabi ki anne kokusunun yerini tutmaz ama sizin kokunuzu da unutmaz. anne baba kokusu, çocuğu sakinleştirir.

baba olmak, biraz geç hissedilse de hayata farklı anlamlar kazandirir. sorumlulukları arttirir, sizi siz yapar.
bugün bisiklet turuna çıktık. ısı olduğu için gelemeyen 3 kişi sonradan arabayla geldi oturduğumuz yere. biri kızını da getirmiş. 3 yaşında sarı bir melek. kolunu çarpınca ağladı boncuk boncuk. maşallah çok güzeldi. bana da nasip olur inşallah.
uzun bir aradan sonra ağlamama neden olan olay. bebekler sürekli ağlar mı sevgili sözlük. bu kahpe dünya sürekli ağlayanları ne zaman mutlu edecek?
Her yiğidin harcı olmayan durum.
Erdem ister, onur ister, sevgi ister, şevkat ister.

görsel
Baba olmadan ne oldugunu anlamak zor.

Büyük sorumluluk cok güzel bir duygu.

Çoçuk insanların meyvesi.
Kim bilir ne güzel duygudur?.. hele kız babası olmak.. uğruna mektuplar yazdırır..
Evinizde Türlü türlü şirinlikler yapan bir sıpanın her an peşinizde dolaşmasıdır. Dışarıdan bir kibrit çöpü alacak olsanız bile bacağınıza yapışır, bırakmaz.

görsel
(bkz: vatana millete hayırlı bir evlat olsun)
3 saatte bir emzirin sarılık etmeyin bebeyi. Bi sıkıntı olursa burdayım. Boru mu amk 2 bebek büyüttüm en çok bana soracaksınız.
(bkz: başkası adına sevinmek mutlu olmak)

Allah analı babalı büyütsün. Sağlıklı, huzurlu, neşeli, mutlu bir ömür geçirir inşallah sizlerle beraber. *
Helal büyüksün. Konuş reyiz. Anlat anlat.

Allah analı babalı büyütsün. Sağlıklı uzun ömürler versin inşallah.