bugün

Tanımaz. Ama gerçek bir aşka, sevgiye sahip olmak gerekir, bununda karşılıklı olması gerekir. Her zaman söylüyorum;

Becerebilene aşk olsun.
sarah brightman-only an ocean away ve sharif dean-me amas şarkılarına göre aşk büyüyormuş bile yaa ya.
tanımaz arkadaş tanımaz. seven adam seven kadın katlanır ömrünü canını verir sever bu iş böyledir.
tanımaz, denedim onayladım arkadaşlar. gidip bir güzel aldatıldım, kandırıldım ve üstüne üstlük kaç sene acı çektim. ama ahım yoktur, seviyorduk vesselam.
tanımaz demek romantizmin dibine vurmak ,hayal aleminde yaşamak olur.ilk başta büyülü tatlı gelse de zamanla genelde erkek tarafı sıkılmaya başlar.e telefonda konuş nereye kadar.dokunmak ister.haklı olarak.zaten iki tarafta ciddiyse işi evliliğe götürür yoksa mesafeler aşkı yorar.
Özlediğin zaman geliyorsa, sarılabiliyorsan sorun yok.
yanındayken bile uzaksa, ölçüsü yoktur mesafenin.
heves değilse mesafe kolay aşılabilecek bir engeldir.
velakin bu sorunun cevabını kendinize veremeden karşınızdaki insanı boş umutlarla kandırmamak gerek.
belli bir ilişkiye zaman geçirilmiş ilişkiye mesafe girdiyse mesafe tanımaz. ama mesafe ile başlandıysa ilişki çok büyük ihtimalle devam etmez. ilişkiyi ayakta tutan sevgidir öpmek sarılmaktır onu hissetmektir.
tanır güzel kardeşim.
ne aşklar gördüm mesafelerin heba ettiği.

ben o an görmek istiyorsam, gö re ce ğim. bitti.
ellerini tutacaksam tutacağım.

benim için gayet tanır, özlemek güzel lakin fazlası boktan.
Aşk, ronaldo gibidir, Mesafe tanımaz.

Birlikte geçmeyen her gün pek tabi ayrılıka fırsat tanıyacaktır. Aşk ın tanımında yakın olmak var zaten. Uzaktan kumandayla aşk yürümez. Aşk aslen fiziksel bir temastır.
tanımaz. gerçekçi olun biraz.
tanımaz. skype var çünkü. gerçekçi olun biraz.
Aşk, keyfe kederdir, tanir tanımaz, anlık keyfine bağlıdır. Gerçekçi olun biraz.
konuyla ilgili bir entry.

(#37667092)
Tanımaz ama bı yere kadar modern insanı elindeki teknolojik nimetlere rağmen mesafelere yeniliyor istediği oyuncak alınmayan çocuk gibi sızlıyor bu durumda.
Et ete değecek demişler.
tanımıyorsa aşktır o. araya giren mesafeler sadece aşk olmadığını kanıtlamaktan öteye geçmeyecektir.
Tanir tabi en azindan erkekler icin sen yinede pek güvenme klips.
Aga be ölüm bile aşka engel değil siz hangi mesafeden bahsediyorsunuz?
Gerçekten sevip, kalpten güvendikten sonra ne mesafesi kardeşim.
Tanımaz ve bi kestirme yol daima bulunur.

Aşk, yıpranmaz, ilgi azalmaz...
Sıradan değil heyecanlıdır ayrıca.
Tanımıyor. O ukraynada ben türkiye de. Ve daha bi kaç gün oldu gideli. Bi yanım yok sanki aq. Kavuşmanın en fazla bi kaç hafta kadar yakın olduğunu bilmek rahatlatıyor sadece. Tek tesellim bu çünkü.
Tanımaz "uzaklık dediğin nedir ki sevgili ,biz yaradanı görmeden sevmedik mi " sözünü hatırlatırım.
Tanımaz. Ama herkes bunu anlayamaz.