bugün
- larisalisa13
- özlem zengin10
- israfa son vermek için yapılması zaruri olan 3 şey21
- sigara içen insan aptaldır23
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri12
- victor osimhen20
- bamya seven erkek20
- sözlük erkeklerinin bu günkü kombini15
- gecenin şarkısı8
- yazarların en çok sevdiği aylar25
- konusu belirsiz kavga8
- kanka olmak istediğiniz yazarlar13
- dini bütün bir kızı etkilemenin yolları19
- belediye konserleri yasaklansın16
- iki nişan atmış a101 kasiyeri 35 yaşında mizgin16
- müslüman diye hamas'ı savunmak17
- skoda9
- manyak olmaya karar verdim10
- sözlük çirkinlerinin fotoğrafları12
- filistin meselesi bizim milli meselemizdir19
- işten çıkmaya 1 5 saat kalması8
- erkek olana kadar çocuk yapmak13
- bu tiple kaç sözlük hatununu yatağa atarım11
- nerede o eski yazarlar19
- boyu 1 47 olup gazabımdan kork yazmak11
- anın görüntüsü12
- 10 milyon dolar verseler dinini değiştirir misin12
- hatuna artistlik için öküz gibi içip kusmak10
- eskiamaeksikbiri20
- realite manipülasyonu13
- sokakta görülen kediye naber lan demek22
- mel mel vs eylulsabahi41
- 10 kasım 2024 fenerbahçe sivasspor maçı32
- sana şimdi ne mesajlar geliyordur9
- sözlükteki kanka lobisi25
- özgür suriye ordusu10
- anal seks yapmayan hatunu kınamak14
- berber fiyatlarındaki fahiş artış8
- sari renkli seker15
- mel mel bakan gibson vs masklavi14
- karnabahar sevmeyen erkek10
- mel mel bakan gibsonn8
- hem seks hem hastalıkta söylenecek söz23
- almanya'dan türkiye'ye mülteci akını ihtimali10
- ilk türk yapay zeka robotu sezai11
- serdar ortaç ve m ali erbil'in gözaltına alınması21
- kakalı başlık açan yazara yapılması gerekenler9
- makarnayı bir üst noktaya taşıyan küçük detaylar19
- ilahiyat10
- 5 milyon memur 15 milyon emekli13
en kötü ihtimalle ali taran'dan bir range rover kapmıştır; şimdi malının da yüzde bilmem kaçına ortak olur. akıllı kadın, büyük vurgun yaptı.
evliliklerinden belliydi ayrılıkları. etme bulma dünyası...
hadise ile birlikte sevi$mek iste(diğim)nen ender insanlardan.
Her işte bir hayır vardır. Boşanmada bile. "Beni öldürmeyen daha güçlü kılar" diye düşünüp kendini avutabilir.
seks denen şeyin ne kadar balon olduğunu gösteren kadın.bir düşünün bu kadının malum pozlarını.ali taran'ın bunun üzerine bu kadından ayrılması mümkün mü ? çekicilik denen bir şey var hesapta,o kadar kolay olamaz.genç ve seksi bir kadın.ama bakıyorsun 10 aylık evliliğin 5 ayı psikologda geçmiş.sıfır mutluluk sıfır lezzet.e hani kadının çekiciliği ?
on aylık aşkının ruhuna fatiha okumuş kişi. ondan önce de ali taran ın eski eşinin ruhuna okumuştu. çok çekti kadın çook. yazık yhaa. allah çektirmesin.
sözlük yazarlarının seks tanrıçası muamelesi yaptığı kadın. nesi seksi bunun desem yanlış olacak sonuçta nefes alıyor, memeleri var, götü var falan tamam da...
bir kadının başka bir kadının canı yakmayı umursamaması onun nasıl bir "insan" olduğunu anlatır canlar. evet kadınlar samimiyetsizdirler birbirlerine karşı ama diğerinin bahçesine girmeyi de sevmezler aslında, nadiren erkekler kadar sert savaşırlar, kavgalaşırlar, acıtırlar birbirlerinin canını. ısırmayı sever onlar birbirlerini, koparmayı değil. sokmayı severler, öldürmeyi değil.
bu kadın o biçim bir kadın değil, kötü bir insan bu bence. daha vakti var, genç. düzelir belki, hatta biraz muhasebe yapıp düzelmiştir bile belki ama vıyşşş çok seksi demeden önce biraz da insanlığını düşünün derim canlar. ne demiş müslüm baba:
kula kul olmanın zamanı geçti
koşup haber versin duyan duyana
hadi eyvallah canlar...
bir kadının başka bir kadının canı yakmayı umursamaması onun nasıl bir "insan" olduğunu anlatır canlar. evet kadınlar samimiyetsizdirler birbirlerine karşı ama diğerinin bahçesine girmeyi de sevmezler aslında, nadiren erkekler kadar sert savaşırlar, kavgalaşırlar, acıtırlar birbirlerinin canını. ısırmayı sever onlar birbirlerini, koparmayı değil. sokmayı severler, öldürmeyi değil.
bu kadın o biçim bir kadın değil, kötü bir insan bu bence. daha vakti var, genç. düzelir belki, hatta biraz muhasebe yapıp düzelmiştir bile belki ama vıyşşş çok seksi demeden önce biraz da insanlığını düşünün derim canlar. ne demiş müslüm baba:
kula kul olmanın zamanı geçti
koşup haber versin duyan duyana
hadi eyvallah canlar...
neco'nun kızı, şarkıcı, köşe yazarı etc.
ama hep değişik baktım ben sana ayşe, cidden. evlenirken gözlerimi kısıp... keşke tanışma şansımız olsaydı dedim. bunu bi' de aysun kayacı için demiştim ergenken. yaşını da bilmiyorum hoş, ama yakınız biraz seninle sanırım. yani öyle hatırlıyorum. belki ekrandan bakınca samimi tavrın...
köşe yazılarını (bikaç tanesini okudum) hiç beğenmedim, şarkılarının da çok daha güzelini ben yazabilirim, ciddiyim. ama yüzün...
boşanınca da; sanki yıllar önce beni para/şan/şöhret için bırakmış, çok sevdiğim hala unutamadığım kız, boşanmış gibi hissettim. keşke evlenmeseydin, biz daha eğlenceli olabilirdik...
evet biraz garip oldu ayşeciğim ama durum bu... artık beraber olamayız seninle, onu da söyleyeyim yani...
ama hep değişik baktım ben sana ayşe, cidden. evlenirken gözlerimi kısıp... keşke tanışma şansımız olsaydı dedim. bunu bi' de aysun kayacı için demiştim ergenken. yaşını da bilmiyorum hoş, ama yakınız biraz seninle sanırım. yani öyle hatırlıyorum. belki ekrandan bakınca samimi tavrın...
köşe yazılarını (bikaç tanesini okudum) hiç beğenmedim, şarkılarının da çok daha güzelini ben yazabilirim, ciddiyim. ama yüzün...
boşanınca da; sanki yıllar önce beni para/şan/şöhret için bırakmış, çok sevdiğim hala unutamadığım kız, boşanmış gibi hissettim. keşke evlenmeseydin, biz daha eğlenceli olabilirdik...
evet biraz garip oldu ayşeciğim ama durum bu... artık beraber olamayız seninle, onu da söyleyeyim yani...
tanı$ılmak istenen yazar. bir sözlük yazarı olarak aracılar vasıtasıyla kendisiyle tanı$mak istediğim belirtilirse berhudar olurum. hazır bo$anmı$ken *)
kendince doğrularını yapmıştır. yaptıklarından bize ne başkalarına ne. her insanın doğruları vardır ve doğrularını yapmıştır.
bugünkü blog yazısında; dört gün hariç ayın geri kalan günlerinde dinç bir darı gibi olduğundan bahsetmiş kezban. dünyada milyarda bir görülen bir illete yakalanmış sanırım.
ali taran kişisinin tatmin edemediği bayan. gençsin kızım sen ne işin var dede kılıklı herifle...
http://www.sabah.com.tr/Y.../2012/05/06/ayda-dort-gun
hanfendinin bugünkü köşe yazısıymış bu. hani köşe yazısı derken de içim sızlıyor ama bu hanfendiye köşe yazarı payesi verenler varken benim niye içimin sızladığını da anlamıyorum. sanki medyayı ben kurtaracağım alüminyum. neyse, böyle köşe yazısı yazılıyor ise eğer, ben de burada ufak bir köşe yazısı paylaşmak istiyorum. belli mi olur, ekmek çıkar belki bana da.
------ara ara sızılar-----
insanlar beni anlamıyor.
valla bak. ayrıca devlet de bana bakmıyor. yani devletin buna bir çözüm bulması lazım, değil mi?
neye mi çözüm bulması lazım? yaşamayan anlamaz işte. canım yanıyor. sinirim burnumda. ayakta durmaktan her tarafım ağrıdı. oturamıyorum arkadaş.
sözlüğe de yazı yazamıyorum. denedim olmadı işte. oturamıyorum ki! ama ben zall'a söyledim "oğlum, basur sancım tutunca yazamam, konsantre olamam" diye. anlamıyor ki. psikolojikmiş. ulan psikolojik olarak mı bi tarafımdan kan geliyor!
kimse bu halde görsün istemiyorum beni. alışveriş arabası sitesinden gelen çocuk da görmesin. zaten onu önce ben görürsem ağzını burnunu dağıtacağım. ben çiğ köftem acısız olsun dememişim gibi dayamışlar acıyı, dayamışlar acıyı. ha, bak tadı on numaraydı. ona lafım yok. ama tatlı tatlı yemenin acı acı sıçması oluyor işte.
arkadaşlarım da tutturmuşlar gecelere akalım. ben yerimde duramıyorum, deli gibi tepiniyorum diye dansım geldi sanıyorlar herhalde. "yok oğlum" diyorum "bugün iyi değilim." diyorlar "on numarasın abi sen. yakışıklısın, çok çekicisin. sendeki boy pos bende olacak... var ya abim... of yani!" sever sayarlar beni sağ olsunlar.
ama arkadaş şu bikaç gün bana bulaşmayın işte. sosyalleşmek neyin istemiyorum. şimdi bir hafta kayısıydı, ılık suydu dikkat ederim, geçer. ama bir iki gün rahat bırakın beni. kesip atacam sonunda kıçımı ha!
tamamen boktan durumlar işte. Tamam mı?
---somut---
o köşe yazısıysa bu dünya hemoroidliler birliği manifestosudur.
hanfendinin bugünkü köşe yazısıymış bu. hani köşe yazısı derken de içim sızlıyor ama bu hanfendiye köşe yazarı payesi verenler varken benim niye içimin sızladığını da anlamıyorum. sanki medyayı ben kurtaracağım alüminyum. neyse, böyle köşe yazısı yazılıyor ise eğer, ben de burada ufak bir köşe yazısı paylaşmak istiyorum. belli mi olur, ekmek çıkar belki bana da.
------ara ara sızılar-----
insanlar beni anlamıyor.
valla bak. ayrıca devlet de bana bakmıyor. yani devletin buna bir çözüm bulması lazım, değil mi?
neye mi çözüm bulması lazım? yaşamayan anlamaz işte. canım yanıyor. sinirim burnumda. ayakta durmaktan her tarafım ağrıdı. oturamıyorum arkadaş.
sözlüğe de yazı yazamıyorum. denedim olmadı işte. oturamıyorum ki! ama ben zall'a söyledim "oğlum, basur sancım tutunca yazamam, konsantre olamam" diye. anlamıyor ki. psikolojikmiş. ulan psikolojik olarak mı bi tarafımdan kan geliyor!
kimse bu halde görsün istemiyorum beni. alışveriş arabası sitesinden gelen çocuk da görmesin. zaten onu önce ben görürsem ağzını burnunu dağıtacağım. ben çiğ köftem acısız olsun dememişim gibi dayamışlar acıyı, dayamışlar acıyı. ha, bak tadı on numaraydı. ona lafım yok. ama tatlı tatlı yemenin acı acı sıçması oluyor işte.
arkadaşlarım da tutturmuşlar gecelere akalım. ben yerimde duramıyorum, deli gibi tepiniyorum diye dansım geldi sanıyorlar herhalde. "yok oğlum" diyorum "bugün iyi değilim." diyorlar "on numarasın abi sen. yakışıklısın, çok çekicisin. sendeki boy pos bende olacak... var ya abim... of yani!" sever sayarlar beni sağ olsunlar.
ama arkadaş şu bikaç gün bana bulaşmayın işte. sosyalleşmek neyin istemiyorum. şimdi bir hafta kayısıydı, ılık suydu dikkat ederim, geçer. ama bir iki gün rahat bırakın beni. kesip atacam sonunda kıçımı ha!
tamamen boktan durumlar işte. Tamam mı?
---somut---
o köşe yazısıysa bu dünya hemoroidliler birliği manifestosudur.
pmsyi tariflemiş köşe yazarı...
tüyü bitmemi$ yetimin hakkını arayan, gözü pek anlı açık, delikanlı ve site tanrısı sayılabilecek ki$i.
*
*
Bu kadın söz müzik çalma konusunda hoca bir hırsızdır. Artık birilerinin bunu görmesi lazım ve böyle tiplere prim vermemeleri lazım. Baksana bu klibe bir türlü klip çekememişti, bir sürü sorun çıkmıştı. Çünkü hakkı değil.
http://youtu.be/1-Awu1itbAU Bu ayşe özyılmaz kızımızın çocuk isimli şarkısı.
http://youtu.be/locIxsfpgp4 Bu ise Leon filminin son sahnesinde çalan Sting Shape of my Heart.
http://youtu.be/1-Awu1itbAU Bu ayşe özyılmaz kızımızın çocuk isimli şarkısı.
http://youtu.be/locIxsfpgp4 Bu ise Leon filminin son sahnesinde çalan Sting Shape of my Heart.
nedenini kendimde bilmemekle beraber güzel olmadığını düşünmeme rağmen inanılmaz derecede bu hatun kişiyle sevişme isteği var içimde.. şimdi millet abazanlıktan diyecek belki ama, öyle bir pozisyonum olmadığını da açık yüreklilikle söyleyebilirim.. buna karşın söylenebilecek komplo teorileri arasınra "ruhun abaza" söylemi de var ki, bu tezi çürütmek içinde diyebileceğim; piyasada bir sürü victoria secret mankeni varken fantezilerimi bu küçükhanım üzerimden yapacağıma pek inanmıyorsunuzdur sanırım.. yahu en nihayetinde hatun inanılmaz seks kokuyor bence.. öyle böyle değil yani.. off be, söyledim kurtuldum.. *
(bkz: çirkin)
eski kocasının ofisini basmış diyollar.
bildiğin türk kızıdır.
ali taran ın ofisini basmış, camları filan taşlamış, küfürler savurmuş insan kişisi. daha evlenirken belliydi lan böyle olacağı. neyse.
bu da twitter daki sözleri: '' Küfür etmek bazen bünyeye çok iyi geliyor net! Ama siz etmeyin canlar! ''
bu da twitter daki sözleri: '' Küfür etmek bazen bünyeye çok iyi geliyor net! Ama siz etmeyin canlar! ''
arkada bırakılan kanserli bi kadın varken, lafı edilecek mevzular değildir.
http://www.medyatava.com/haber.asp?id=93380
http://www.medyatava.com/haber.asp?id=93380
sürekli yoruldum, bunaldım, huzur istiyorum diyerek ağlayan bir profil. zayıf kadınlardan hiç hoşlanmam. hele hele iki dakikada bi çok yorgunum hayat beni yordu, yaşadıklarımı ben bilirim gibi arabeske bağlayanları ve bunu ritüel haline getirenlere hiç tahammülüm yok. pöf. o ali yaktı bu kızın başını. hem ayrıldı hem kanserli karısına acı çektirdi. aslında ofisini taşlaması güzel olmuş. ama attığı tweet ı ı.
Eski kocası Ali Taran'ın mekanını basıp olay çıkartmıştır. Olay çıkartmakla kalmamış, kafanı başını kırarım senin mode: on durumuna geçip cam, pencere aşağı indirdiği söyleniyor.
güncel Önemli Başlıklar