bugün

hürriyet gazetesinde 09.01.2008 tarihinde türbanlı bir kız hakkında faşist söylemler içeren bir yazı kaleme alan sözde yazar.
pek sevmem ama bazen öyle şekilde hislerime tercüman oluyor ki lafı tam da gediğine oturtuyor. türban'ın tartışıldığı şu günlerde bugünkü yazısıyla toplumun ikiye ayrıldığını, türbülansa girdiğini anımsatıp belli kesimlerden kendisine gelen baskıcı, bunaltıcı e-mailler gönderenlere sonunda dayanamayıp sana ne lan... sana ne benim dinimden, allahımdan... cezasını ben çekeceğim.. votkamı da içerim, cehennemde de yanarım.. sana ne? diyerek resti çekmiş yazardır. kucak dolusu selamlar...
bahsettiği şeyler biz sıradan türk insanları tarafından algılanmakta güçlük çekilen saçma sapan şeyler olan ve buna rağmen ülkenin en yüksek tirajlı gazetesinde yıllardır yazmaya devam edebilen kadın gazeteci.
ülkenin en yüksek tirajlı gazetesinde yazma nedeni burjuva olmasındandır. yoksa bu yetenekle asla bir yerlere gelemezdi. nice yetenekli insanlar arkaları olmadığı için çürürken bunun gibiler yatak odalarını dahi anlatsalar bir yerlere gelirler ve gelmişlerdir. yaşasın burjuvazi ne denir ki başka .....
(bkz: ayşe armani)
arabasinda masturbasyon yaptigini soyleyen annesi alman babasi adanali kose yazari.
günün modasına uymuş , durmadan türbanla ilgili yazılar yazan hatun kişi . eski yazıları daha zekli okunurdu . beyaz türk ' tü .
hiç bir yazısını okumasam bile kendisinin sıkı bir türban fanatiği olduğunu söyleyebilirim. hatta kızı bile öyle, türkçe'yi tam öğrenemeden ingilizce bile dile getirmiş bunu; i said saçlar no dedim. cık cık cık. ulan o yaşta kıza bile empoze etmiş, hayret valla.

bu arada;
(ara: ironiden anlamayan)
cenabet kadın.

ben demiyorum.. yazılarında kendi söylüyor mastürbasyon yaptığını.
beyaz türkler'e hitap eden, sözde postmodern hayat tarzını savunan, hesapta gazeteci.
çoğunluğun çıkarları doğrultusunda hareket ettiği günümüzde, samimi ve dobra yazılarıyla dikkat çeken, kimseden çekincesi olmadan dilediği gibi yaşayıp bunları doyasıya anlatan, röportajda tekel, alya'nın annesi, bayıldığım gazeteci..
(bkz: Kanguruculeyşıns)
en güzel congratulations diyen yazarımızdır.
bir dönem yurdum insanına ulusal gazetecilik örnegini, kaldıgı dubaiden yürüten, genç kız roman yazarlığı ile gazete yazarlıgını karıştıran hatun kişisi..
bir günlük olarak köşe yazısı akımının öncülerinden güzide yazarımız.
(bkz: gereksiz)
kendisi bir buton olsaydı, sanırım ıyyyy, igrenç butonu olarak hizmet verirdi uuserlara.
hiçkimseye ve hiçbirşeye karşı sorumluluk hissetmeyen kadın, yazar.

ancak böyleleri bu kadar pervasızca ve bu kadar aykırı davranıp, yazabilir.
neden bilmem ama deşifre olmadanki haliyle beni kendine hayran bırakan, kendini gördükten sonra bile çekiciliğine kapıldığım dobra yazar.
yazılarını takip ediyor muyum?
hayır, sadece resimlerine bakıyorum.
Bir zamanlar Hürriyet'te çalışan bir sevgilim vardı,onun yalancısıyım.Sözkonusu şahıs don giymezmiş.
denge yoksunu yazarımsı.
Bugün Alman olmanın süper güzelliklerinden bahsederken GPS'e JPS demiştir.
http://www.hurriyet.com.t...2&gid=61&sz=90093
okunmasi gerekli mi ? gereksiz
ama boyle bir insanin varligindan rahatsiz miyim ? degilim. kimseye karsi sorumlu degilim modunda yaziyor ve davraniyor, bu kotu mu ? degil neden olsun.
acik sacik giyinmesi, yazmasina ne demeli peki ? isteyen istedigi gibi kapaniyor o neden acilmasin ?
annesi adana'da bale okulu isleten yazar.
hamiş hamiş deyip aklıma kamış getiren köşe yazıcısı.