bugün
- 2 nisan 2025 fenerbahçe galatasaray maçı21
- boykot37
- araptapar dinciler türkçe kuran'a neden karşı15
- aybüke pusat12
- küresel ıkınma15
- doğru insanı beklemek8
- sözlük yazarlarının sevdiği sözler11
- sizce ülkenin cumhurbaşkanı kim olmalı14
- fotokopici bi erkek10
- suçüstü yakalandılar18
- anın görüntüsü10
- 29 ekim cb seçimi8
- ismet gürbüz silik olsun9
- sol kesim olmasa sanat ve edebiyat son bulur13
- canım çok fena espressolab çekti10
- en son ne yediniz8
- boydan atmayan erkek10
- yeşil göz12
- hasta ziyaretine ne götürülür21
- ssilvermist14
- kısa boylu erkek10
- hoşlanılan kişinin annesiyle hamama gitmek8
- volkan konak71
- sözlük kadınlarının bacakları10
- sözlüğün en götü güzel kızı9
- sözlüğün en gözü güzel kızı16
- ismetin sözlüğü bozması8
- sözlük kızlarının bugünkü makyajları33
- volkan konak sahnede geberdi açıklaması14
- çorba yapabilen sözlük yazarları21
- siyasilerin ölmemesi15
- uludağ sözlükte esen devecialpay efsanesi9
- kızın olsa adını ne koyardın22
- first date kombini8
- abd iran savaşı10
- en sevdiğiniz üç şarkıcı15
- dünyanın en güzel denizi8
- her moto kuryenin sevgilisinin olması9
- çekindiginiz en iyi görsel20
- cok eski bir ulu yazari18
- nasıl bir kız istersiniz9
- saygısızlıklara verilen güzel cezalar8
- saçlarını kısacık kestiren kadın12
- ne kadar çok yol açarsanız trafik o kadar sıkışır8
- ekrem imamoğlu'nun babasının ettiği beddua9
- hala akpli olabilmek12
- babayla karşılıklı sigara içmek10
- tayyip bey8
- true yu evlendiremiyoruz8

entry'ler (527)
aşağıdaki durumlar göz önünde bulundurulunca sevilesidir.
(bkz: sevgilinin mesaj atmaması)
(bkz: sevgilinin atılan mesaja cvp vermemesi)
(bkz: sevgilinin mesaj atmaması)
(bkz: sevgilinin atılan mesaja cvp vermemesi)
oyunculuk yeteneği olmadığından çok isabetli karardır. kendisini tebrik ediyoruzdur.
sevgili bir üst kat komşum.. her misafirim geldiğinde camdan dışarı kafanı uzatıp kim geldi diye bakman üstelik bunu perdenin arkasından kimse görmüyormuş gibi yapman sinirimi bozuyor.
sevgili iki üst kat komşum.. müziği her açtığımızda kızım burası barlar sokağı mı diyerek kapımıza dayanmana ayar oluyorum. genciz yahu anlayın artık, siz hiç genç olmadınız mı.
anlayışşş.. tüm isteğimiz buydu..
sevgili iki üst kat komşum.. müziği her açtığımızda kızım burası barlar sokağı mı diyerek kapımıza dayanmana ayar oluyorum. genciz yahu anlayın artık, siz hiç genç olmadınız mı.
anlayışşş.. tüm isteğimiz buydu..
kendime şaşıyorum. bu kadar sabırlı olduğumu bilmezdim, sayende öğrendim. gazetelerin haftasonu ilavelerindeki bulmacalara benzetiyorum seni. anahtar sözcüğe ulaşmam için ciddi yol katetmem gerekiyor. cevaba ulaştığımda çok büyük bir iş becermişcesine mutlu oluyorum. keşke bu kadar anlaşılmaz olmasaydın, belki her şey daha kolay olurdu o zaman.
gerçi daha iyi olur muydu bilmiyorum belki de bu kadar hırs yapmama neden olan zoru başarma arzumdur!
neden devam ettiğimi bilmiyorum. amacım koca bir hiç. sanıyorum beni sana bu kadar yaklaştıran aramızdaki farklılıklar. hem de ne farklılık, resmen doğuyla batı gibiyiz.
ama dünya yuvarlak değil mi, elbet bir yerde buluşuruz..
gerçi daha iyi olur muydu bilmiyorum belki de bu kadar hırs yapmama neden olan zoru başarma arzumdur!
neden devam ettiğimi bilmiyorum. amacım koca bir hiç. sanıyorum beni sana bu kadar yaklaştıran aramızdaki farklılıklar. hem de ne farklılık, resmen doğuyla batı gibiyiz.
ama dünya yuvarlak değil mi, elbet bir yerde buluşuruz..
izleyicide 'sen aptalsın, nerde güleceğini biz sana söyleriz' duygusu yaratan sinir bozucu durum.
son derece anlamsız önermedir.
çünkü mevlevilik felsefesinin temeli iyi niyete dayanır. fetullah gülenin ise niyetinin ne olduğu apaçık ortadadır. var olan düzeni değiştirmeye çalışmak ve bunu alttan alttan yapmak iyi niyete pek sığmamakta zira.
(bkz: karda yürüyüp izini belli etmemek)
çünkü mevlevilik felsefesinin temeli iyi niyete dayanır. fetullah gülenin ise niyetinin ne olduğu apaçık ortadadır. var olan düzeni değiştirmeye çalışmak ve bunu alttan alttan yapmak iyi niyete pek sığmamakta zira.
(bkz: karda yürüyüp izini belli etmemek)
desmond'ın kökünü kurutacağı bayidir.
bir müddet entry girememiş yazarlara 'sozluk yan gelip yatma yeri değildir' şeklinde uyarı gönderilir. allah korusundur.
1 mayıs 2008 günü şişli'de kan gövdeyi götürürken 'istanbul'da hiçbir olumsuzluk yok' açıklamasıyla ağzımın açık kalmasına neden olmuş kişilik.
reklam konusunda çok başarılı firmalardan biri.
soft sesiyle insanı kendinden geçiren müzisyen.
kuruçeşme arena'da vereceği konserin biletleri 100 ytl olmuştur. daha da artmadan almak lazımdır.
kuruçeşme arena'da vereceği konserin biletleri 100 ytl olmuştur. daha da artmadan almak lazımdır.
kuruçeşme arena'da vereceği konserin biletleri 75 liradan satışa çıkan, gelmesi heyecanla beklenen insan.
kışın özlenen.
azraile davetiye göndermek.
sadece kapadokya'da bulunan ucuz ama çok lezzetli şarap.
rakı-balık.
sarışın kısmı çıkarıldığı takdirde daha çok kazık yemiş insana hitap edebileceğini düşündüğüm keyifli zardanadam parçası.