bugün

rezil edilmiş aykut bey tarafından. birikimsiz biri olduğu tartışamamasından, küfre, saldırıya, demagojiye çekmesinden belli.
bi ara baktim programa nerden bulmuslar lan bu cahili diye sordum hz.google a megerse akpli eski akil uye mis akil olani bu dusun seviyeyi dusun .
samimiyetsiz şahıs.
Sinan oğan'ın yerinde olsam dava açar soyadın(m)ı değiştirirdim bununla aynı soyadını taşıdığım için.
dünkü dava kararından* sonra aykut erdoğdu'dan özür dileyecek mi acaba diye merak ettirmeyen oksijen tüketicisi.
endüstri meslek lisesi mezunu adam.
bu adamın troll olduğunu düşünen sadece ben miyim?
sesini ne zaman duysam irite oluyorum. ne tartışma kültürü var ne donanımı ama özgüvenine imrenmiyor değilim. (bkz: cahil cesareti)
çobandır, net.
Meczub.

Müfteri.

Ayrıca Aykut Erdoğdu bir belgeye dair tartışmalarında ispat edersem şerefsizsin dedi. ispat etti. Ne olduğunu anlayın yani.
son söyledikleri anayasal düzene karşı suç ve hatta vatana ihanet kapsamında değerlendirilir fakat ülkede adil bir düzen ve hukuk olmadığı için söylediklerini yanına kar kalacak!
Dün akşam cnntürk te aytuğ atıcı tarafından duvardan duvara vuruldukça ayarı bozulup saçmalayan bir zat.
bunlara bu lafları kurdurtan mhp ve sağcı pisliklerdir. sorsanız chp kemalizmden çok uzaktır fakat el ele verip akp ile atatürk'ün kurduğu ülkeyi yıkmaya çalışıyorlar.

hep derim ırkçılık ve yobazlık bu ülkenin başındaki en büyük derttir. kökü kazınmadıkça rahata eremeyeceğiz.
hediyemizi verelim kendisine.
https://galeri.uludagsozluk.com/r/1498860/+
çobandır, net.

ama bu ve bunun gibileri tepemize çıkaranları geçmişlerini geleceklerini sikeyim..
eğip bükmeyelim, bu gibi piyasada "nabız ölçer" çok fazla canlı var. bi yerlerden "destur" almadan bu tip açıklamalar yapabilmesi akla mantığa ters.

ölçüyorlar bakalım.. sonuç ne gösterecek bende merak ediyorum. özellikle referandumda, bütün bu işaretlere rağmen "evet" diyen bir kocaman bir kitle var.. bu şu demek oluyor, bu gibi kişilerden rahatsız olandan çok daha fazla "hoşuna giden" var..
fetö artığı fln değildir..

saf, salak olmayın 4 mesaj yukarıdaki arkadaş yazmış işte..

bunlar nabız yoklayıcı piyonlar, bakınız 15 senenin tamamı böyle oyunlarla doludur..
erdoğan'ı çok zor durumda bırakan açıklamalar yaptı. bakalım erdoğan gereğini yapacak mı?
Meczuptur.
Durup dururken memleketi kutuplaştıran meczup. Terör örgütlerine uygun ortam hazırlamaktır bunun adı. Hukuk buna gereğini yapar inşallah.

Ulan provokatör hırbo bu memlekette sana mı kaldı devlet kurmak, yıkmak. Çanakkale, istiklâl harbi ve 15 temmuz'da bu millet bedel ödedi. Sen kimsin Ayhan oğan çapsızı!
Önce birini seçip bu çıkışlarla nabız ölçerler. Sonra parti yönetimi kendi görüşü bizi bağlamaz der. Bahçeli ise en ağır üslupla eleştirir. Bir süre sonra rte bunu bir tartışalım der. Bir bakmışsınızki bu görüşte olmayanlar terörist ilan edilmiş ve bahçeli devletin bekasından bahsedip bu görüşün en iddialı taraftarı olmuş. Bu 15 yıldır böyle. Yersen.
suç bunda değil. bunu adam yerine koyanda.
kendi ipini çekmiştir.
kınanmamıştır. başbakan "açıklama akp'yi bağlamaz" dedi. bekir bozdağ da "açıklama kendisini bağlar" dedi. kınama ya da ihtar ya da eleştiri olmadı.

mesaj açık ve nettir.

hatırlarsanız seçimden hemen sonra birisi de şunu dedi:

(bkz: atı alan üsküdarı geçti)
Piyondur. Görevi nabız yoklamaktır.
Halen görevi başında durmaktadır. Vatansız Çomarlar rahatsız olmuyorlarsa demek ki...
Siyasette böyle insanlar varsa düşünün siz o ülkenin halini.
birilerine yaranacağım derken kendini rezil eden şahsiyettir.

aslında iyi de oldu söyledikleri.
bazı şeylerin tekrar üzerinden geçilmesine ve yeniden hatırlanmasına sebep oldu.