bugün

Atatürk ü sev mi yor um. bir kişiyi sevip sevmeme hürriyetini kullanmaktır.

Ulan siz benim sevdiğim adamı sevmeyince özgürlük ama ben sizin sevdiğinizi sevmeyince vatan haini oluyorum öyle mi?
Hani ardına sığındığınız düşünce özgürlüğü? Hani ifade özgürlüğü?

Bide hemen akp li dinci damgası vurmuşlar. önyargı yapmayalım lütfen.
Kezbanlar da başladı.. iyice moda oldu bu sevmeme işi mk.

ifade özgürlüğü çerçevesinde yapılmış bi açıklamadır.
O zaman siktir git türkçe konuşma. Madem sevmiyorsun onun resmi olan paraya da götünü verme. Hatta sen Atatürk'ün kurduğu ülkeden siktirip gitsene.
Sevmeyin arkadaşlar.

Sevseniz üzülür zaten adam.

Anısını rahat bırakın. Adını anmayın.

Seveni, sayanı, çocukları yeter ona.
(bkz: ay götüm)

atatürk'ü sevmeyen yazar beyanı.
(bkz: silik yemesi gereken yazarlar)
patlak kondom mahsulü, atamın'da çok zikindeydi sanki. *
sevmeyin sevmeyinde bi siktir olup gidin amk. yeter lan sevmiyorsanız sevmeyin amk neden sürekli dile getirme düşüncesindesiniz bi tarafınıza mı giriyor diyebileceğim durumdur.
sevme güzel kardeşim ama mümkünse lafını da etme, eleştirmeye sakın kalkma

ayrıca senin ben a m ı n a k o y i m.
heceleyince ceza yazmıyolar mı?
Atatürk olmasaydı şimdi övünerek söyledığin elhamdilullah müslümanın lafını diyemezdin ismin Ali Ayşe yerine Yorgi,Johnaton olurdu naber he bide sevmediğin insanın üzerinde olduğu Kahpe dünyanın kirli yüzü parayı yani Türk Lirasını kullanma bakim bu arada baban anonim galiba saygısızlıkla..
Sevme allah belanı versin senin.

Atatürkçü değilim, hatta Kürdüm.
ama Atatürk'ün hizmetcisi dahi olamayacak eziklerin çıkıp burda ona saydirmalari zoruma gidiyor.

Unutmadan allah belanizi versin.
bu başlığı açan kişinin .......... neyse sen edilen küfüre bile değmezsin.
ifade özgürlüğü dediği sözlükte anonim olarak klavyeden beynini kullanmadan tuşlara basmak amip.
anladığım kadarıyla (bkz: atatürk ü sevmeyen cahil orospu çocukları) başlığına tepki olarak açılmış bir başlık. burda sevmesen de saygı duyacaksın diye yırtınanlardan aynı tepkiyi bir de orda alabilir miyiz acaba diye düşündürür.

tanım: bir sevmeme eylemi.
Atatürk'ün dilinden;
-Nolur Sev :(
la bu dnciler sek olarak zaten çekilmiyor
birde kafayı çekip burayaı kenefe çeviriyorlar
dayanılacak gibi değil.

la noldu sizin şu rabiacılar zavallı mursiyide yolda koydunuz
dincinin ipiyle kuyuya inenin vay haline.
düşünce özgürlüğü diye bir olay var ve adam o hakkını kullanıyor..

ayrıca siz Kemalistler, ne dersiniz hep, bu ülkeye düşünce özgürlüğünü atatürk getirdi. ha işte atatürk ün devrimlerine sadık kalın..

ayrıca adam sövmemiş, saygısızlık etmemiş.. sorun ne?
sen sevme lan ayı diye karşılık verilecek cümle.

bir nida.

biri gelse yüzüme söylese mesela döner götümü giderim, tartışmaya tenezzül bile etmem.
"A na nın a mı" Diye heceleme yarışması yapılabilir.
hecelemeyi yeni öğrenmiş troll'ün, beynine giden iki gram oksijenle idrak etmeye çalıştığı düşünce.

atatürk'ü sev me ye nin a na sı nı si ke yim.
tüh yapma beee! çok üzülmüştür(!) ama şimdi atam.

Kimse kimseyi sevmek zorunda değil.

Önemli olan;

saygı da kusur et me men!
hakaret et me men!
resmi tarih yalandır diyerek; ne idüğü belirsiz, her dönem iktidarda olanların çanaklarından yalamaya çalışan aydın(!)lara körü körüne inanmak yerine, belgeye dayalı gerçekleri öğ ren men! a raş tır man! o ku man!

tarih dediğin belgeler üzerinden okunur, belgeler üzerinden yürür! kıçlarından uydurdukları yorumlarla hani bunun belgesi deyince kem küm eden atatürk ve cumhuriyet düşmanlarına i nan ma man!

Bunları başarabilirsen eğer, zaten saygı duyarsın kendiliğinden. Eee o saygıyı duyduktan sonra, sen sev me arkadaşım. senin onu sevmen ya da sev me men, onun bu milletin kalbindeki yerini, sevgisini, saygısını değiştir(e)mez!
yeni moda bu oldu.atatürk nefreti üzerinden prim yapmak.nolur sev lan.sizin müjdelendiğiniz güne sokim ben.
Sizin birini, bir oluşu ne kadar sevdiğinizi söylemeniz ya da sevmediğinizi söylemenizin değeri ne olabilir ki?
Aslolan, onun sizi ne kadar sevdiğidir...
"Vatanımı çok seviyorum.." cümlesi, yalnızca sizin öznel açıklamanızdan ibarettir.
Asıl şunu sorun: Vatan, beni ne kadar seviyor?
Yine " milletimi çok seviyorum." cümlesi, size ilişkindir.
Oysa, Milletinizin sizi ne kadar sevdiği, çok daha değerlidir.
Ne kattınız vatanınıza, milletinize? Asıl soru budur.
Senin onu ne kadar sevdiğin, kimseyi ve onu ilgilendirmez.
atatürkü sevmeme sebebi onun ülke için yaptığı şeyleri sevmeme durumudur. bu da cahil olduğunuzu gösterir. cahillik kötü bir şey değildir. vatansever olarak bu ülkeyi seven bilgisiz vatandaşlarımızı bilgilendirmek bize bırakılan bir borçtur. fakat sizin atatürkü sevmeme olayınız başka. eleştirebilirsiniz lakin siz onu elinizden gelse tarihten silersiniz.