Murat bardakçı'nın görüşüdür.

Atatürk filmi seyredip salya-sümük ağladınız mı?
Fatih altaylı.

Napolyon filmi izleyip ağlayan Fransız gördünüz mü? Çatlak derler adama.
George Washington Amerika'yı kurdu, adam kötü asker mi? George Washington'u seyredip salya sümük ağlayan bir Amerikalı var mı? Yok. Bizde var yahu. Ne gerek var kardeşim bunlara... Böyle şeylerden filmden ağlanmaz.
Murat bardakçı.

Filme gerek yok ki ben Atatürk'ü görsem yine ağlarım.
Fatih altaylı

E Allah akıl versin o zaman.
Murat bardakçı.

https://www.ensonhaber.co...yanlara-allah-akil-versin
Sanane bardakçı sana mı soracak insanlar ?

Bu yarım akıllı atatürk düşmanlarının gönlünü etmek için arada illa emzik vereceksin.
kur'an okunurken hatta şarkı dinlerken nasıl ağlanabiliyorsa atatürk'ü görünce de bir insan ağlayabilir.
biz yıllarca sezercik'e ağladık amk, atatürk'e mi ağlamayacağız...
Kendisinin sözlerini ciddiye alıp, konu özelinde entry bile yazmam.
Murat bardakçı’yı görünce ağlıyorum. Tam bi insanlık dramı.
Kuran bir dinin kitabıdır, o dine inananlar kuran duyduğunda ağlayabilir. Okunan dua ne anlatırsa anlatsın. Mısırlı akademisyen bok yemesin

Atatürk?
Kurtuluş savaşımızın komutanı.
saygı duyduğumuz bir değer ama din değil herhalde.

Kuran ve Atatürk farklı şeyler.
Kültür bakanlığının yakın tarihte yayınladığı 1930lu yıllardaki bi törenden alınma görüntüler vardı.
Görüntüler Kan dondurucuydu.
O tedrisattan geçenler heykeli de tavaf eder, benziyor diye kekonun birine para da gönderir. Ağlama bunların yanında masumdur.
Akp-mhp ittifakının en kötü yanı akpnin mhp eliyle kemalistleşmesi, ve kemalizmin tasfiyesinin sekteye uğraması oldu.
bunlar atatürk'ü görünce ağlamıyorlar ki. atatürk'ün tasvirini görünce ağlıyorlar. fotoğrafı, video kaydı, ya da atatürk'e benzeyen sıradan bir vatandaşı!

zira atatürk 1938 yılında öldü. kendisini görmeniz mümkün değil. ona benzeyen birini görüp ağlıyorsanız da ciddi saplantılarınız var demektir. acilen psikiyatrik yardım almanızı öneririm. sizinki artık tapınmaya giriyor.

işte biz buna din diyoruz.
Onunla ilgili yeni bir bilgi veya belgesel izleyince gözlerim dolar.

insanlık için bu millet için çok fazla olduğunu düşünürüm.
görsel
Her lafa verecek cevabım var. Ama bir lafa bakarım lafmı diye bir de söyleyene bakarım adam mı diye.
Atatürk'ü görsem duygulanır ağlardım herhalde ama Atatürk'ü oynayan oyuncuyu görürsem aynı duyguyu hissetmem. Deli miyim ben?
Boşuna mı bu ülke 100 yıldır kalkınamadı diye cevabı olan olay.
(bkz: amin)
Bence yanlış. Ağlamak Türke yakışmaz.
Kuzey koreliler ağlar, japonlar ağlar. Onlar ağlak millet.