bugün
- sözlükte bilim konuşacak kişi bulamamak9
- sözlükte sağlam bir kürt yazar eksikliği16
- gecenin şarkısı19
- sözlükten hatun kaldırmak12
- true'nun artık evlenmesi gerektiği9
- sezeryan müptelası kadınlar16
- kim ulan bu muşlettin amca9
- muazzez ilmiye çığ13
- sizin laiklik anlayışınız islam düşmanlığı14
- fatih sultan mehmet'i ai ile taklit etmek9
- sarılıp uyumak istediğiniz yazarlar21
- güvenmemeyi nasıl öğrendin21
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri13
- kitap isimlerini pompa ile değiştir25
- aşk çorabı13
- torununa köfte alamayan emekli teyzenin ağlaması25
- anın görüntüsü23
- zafer partisi24
- boşanmak10
- atatürk'ü sevmek mi lazım14
- yazarların en seksi bulduğu renk11
- karşı cinsten birinin sizde en çok beğendiği yer10
- first date14
- atatürk'e düşman olanlar27
- zeynep bastık'ın beyaz külodu11
- biberonuna tiner koyularak öldürülen bebek25
- ankara yı özlemek11
- 16 kasım 2024 jake paul vs mike tyson boks maçı48
- apo yu hapisten çıkartmaya çalışmak18
- ışıktan madde elde etmek12
- 13 yaşındaki çocuğun aids ten ölmesi10
- atatürk resmine basan piçe uçan yumruk17
- bir sözlük kızının kekini yemek24
- bir akrep kadını ile sevgili olmak12
- gece atıştırmalık önerileri11
- kerem aktürkoğlu9
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri9
- kedimi kim yedi1'in ölmesi11
- ssilvermist14
- hindu tanrılarını baltayla parçalamak15
- adam gibi giyinmeyi öğretecek sözlük kızı10
- erkeğin ne giyeceğine karışan kadınlar10
- insan olmaya çeyrek kalanın kız gibi bileği olması15
- bu saatte kahve içilir mi sorunsalı14
- taksi müşterisine klasik müzik dinletmek9
- bir cumhurbaşkanı nasıl olmalı18
- judas'ı silmesi için zall'a para teklif etmek9
- mike tyson12
- sözlük kızlarının meme şekilleri19
- queen ravenna'nın ölmesi15
bu soruyu soranların dedelerinden nasihatları olması muhtemel. atatürk bizi sikti diyen dedenin ergen torunu yanlış anlamıştır olayı. yobaz kesimin kafa yapısını bitiren atatürk için aslında kafa yapımızı bitirdi, sikti attı demek isteyen yobaz dede, yaşlılığın verdiği heyecanla atatürk bizi sikti dedikten sonra ergen torunun uydurduğu saçma bir sorunsaldır.
s.kilmek isteyen yazar sorunsalı.
ben hallederim gel.
ben hallederim gel.
"olsa ne olur olmasa ne olur? " dedirtecek sorunsal.
(bkz: inhibisyondan ölüm)
atatürk heteroseksüeldi. hatta haddinden fazla çapkın bir adam olduğu bilinmektedir.
bununla ilgili iddialar hep dr. rıza nur kaynaklıdır. kendisi zaten atatürk'ten nefret ederdi... yani yalan...
isterse arkadan veren olsun oç olsun. ülkeyi kurtardı mı kurtardı, daha nesi ?
valla biz demedik rıza nur dedi...
ülkenin bi tarafı harap olmuş , başka yerde olsa savaş çıkartan gelişmeler olacakken sorunsal üretmeye çalışan 'kötü' niyetli soru. adamın biri eli sikinde başlık sıçmış yavşaklığını bok atarak ona şu zamanda yaşama hakkını veren adama tatmin olmaya çalışmış kendi kendine. işin gücün yok bok at izi kalsın di mi.
millet can derdinde sizin uğraştığınıza bakın.
edit: diyorlarki ''hani moderndik hani iler görüşlüydük.ne olacak sanki kime ne . neden tepki veriyorsunuz!''.
sen kimi kandırıyorsun be, başlığın açılma amacı apaçık ortada , bel altı vurmak , sataşmak. sonra da modernlik nereye gitti diye yüzsüzlük yapıyorsun yavşaklık yapıyorsun. ruhunuz pis lan sizin ruhunuz kararmış.
millet can derdinde sizin uğraştığınıza bakın.
edit: diyorlarki ''hani moderndik hani iler görüşlüydük.ne olacak sanki kime ne . neden tepki veriyorsunuz!''.
sen kimi kandırıyorsun be, başlığın açılma amacı apaçık ortada , bel altı vurmak , sataşmak. sonra da modernlik nereye gitti diye yüzsüzlük yapıyorsun yavşaklık yapıyorsun. ruhunuz pis lan sizin ruhunuz kararmış.
(bkz: atatürk e gay diyen ekşi zihniyeti) bu arkadaşta ekşiden gelmiş heralde bire onun adı gay değil travesti ve atatürk travesti değildi.
aynaya bakıp entry giren sözlük yazarı çoşması. *
bizleri ilgilendirmemesi gereken sorunsaldır.
kedisinin siyasi yönünü sevmem ama kişisel kanaatim eşcinsel olmadığı yönünde. olsa bile size ne?
kedisinin siyasi yönünü sevmem ama kişisel kanaatim eşcinsel olmadığı yönünde. olsa bile size ne?
(bkz: mal beyanı)
(bkz: latife hanım) 'ı süs olarak taşıyordu heralde. tövbe tövbe adamın ağzını bozdurmayın ve usulca siktirin gidin şu sözlükten.
(bkz: latife hanım) 'ı süs olarak taşıyordu heralde. tövbe tövbe adamın ağzını bozdurmayın ve usulca siktirin gidin şu sözlükten.
kimseyi ve de hiç kimseyi ilgilendirmeyen olaydır.
atatürk'ün eşcinsel olup olmaması.
atatürk'ün eşcinsel olup olmaması.
bu düşünceye sahip bir çok kişinin ebesinin yanlış olduğunu bildiği durumdur zira söylenir ki çok fazla karı kız işine bulaştığı için ismet inönü ile arasının açıldığı iddia edilmektedir.
başımızda vatanı milleti satan dindar geçinip Türk halkının kanıyla banyo yapan, en büyük kafirden daha cehennemlik olan bir herifin yerine o şekilde bir Atatürk'ü bile kabul ederim arkadaş, kaldı ki her fotoğrafından, videosunda, asalet, delikanlılık, şeref, erkeklik, mertlik akan bir adam hakkında böyle düşüneni oracıkta gırtlaklamak sevaptır.
(bkz: beyni yanmış insan söylemi)*
ülkeyi götüyle değil beyniyle yönettiğine göre, tartışılması gerekmeyen konudur.
(bkz: gençler eğleniyormuyuz)
çocuğun biri blogunda bir atatürk fotoğrafı ile bunu paylaşmış. dava açılmış.
mahkeme "hakaret bulunmadığına karar getirmiş"
atatürkçü değilimdir. pek çok kerede ifade ediyorum bunu zaten. bir nefretim yok ama sevgimde öyle ahım şahım değil. ülkeyi kurup bizlere bıraktığı için sağolsun.
ama bir kişi hakkında hakaret edercesine ölünün arkasından bu şekilde geyiklere girilmesi ve bunların hakaret olarak kabul edilmemesi çok yazık. söz konusu atatürk olduğu için demiyorum başka bir şahın içinde yapılmış olsaydı sözlerim aynı olacaktı.
mahkeme "hakaret bulunmadığına karar getirmiş"
atatürkçü değilimdir. pek çok kerede ifade ediyorum bunu zaten. bir nefretim yok ama sevgimde öyle ahım şahım değil. ülkeyi kurup bizlere bıraktığı için sağolsun.
ama bir kişi hakkında hakaret edercesine ölünün arkasından bu şekilde geyiklere girilmesi ve bunların hakaret olarak kabul edilmemesi çok yazık. söz konusu atatürk olduğu için demiyorum başka bir şahın içinde yapılmış olsaydı sözlerim aynı olacaktı.
güncel Önemli Başlıklar