bugün
- ssilvermist28
- adanalı komşunun evinden gelen tezek kokusu8
- haftaya kuzu pirzola yiyecek olmak10
- hastanelerden nefret etmek9
- evrimcilerin cevab veremeyeceği soru15
- diana luna hekate11
- anın yemeği10
- elektriğe yüzde 25 zam gelmesi11
- fenerbahçe'nin şampiyonluk formülü8
- her aileye altın dağıtacağız28
- ibb den hakkari'ye uzanan milyonluk börek ihalesi20
- sünni islam15
- ioçk'nın nervioyu engellemesi10
- menuet'i tavlamak14
- papandreou'nun imamoğlu ile gurur duyuyoruz demesi8
- ikizler burcu erkeği14
- sözlüğün en tokatlanası yazarı26
- erkek erkeğe artılamak9
- kitap okumanın bir şey sanılması27
- ioçk mı ben mi8
- kadınların memesi olmasaydı19
- arkadaşlar sizce bu pantolon nasıl9
- gençleri serberst bırakın8
- beni ne kadar seviyorsunuz12
- anın görüntüsü23
- takip ettiğim yazarlar12
- destek sözlük9
- en son bitirilen kitap10
- bayramda neler yaptiniz sözlük8
- mehtap yenge9
- 6 nisan 2025 fenerbahçe trabzonspor maçı33
- 0 0 719
- yazarlarin bugunku mutluluk sebebi12
- arkadaşlar ben aşık oldum10
- lor peyniri seven insanlar14
- 20'li yaşlara dönmek ister miydin20
- stanleywhite8
- sözlüğe yön veren yazarlar10
- sözlüğe yeni gelen boşanmış abla11
- sözlüğe güzellik katan yazarlar11
- esra bilgiç10
- joseph shomolo kuschca9
- fenerbahçe'ye verilen penaltı13
- mangal yakmak8
- jose mourinho12
- mangal yakan erkek çekiciligi8
- adanada rupi geçiyor mu21
- sözlük yazarlarının yoğurduğu köfteler8
- eş seçiminde en önemli faktörler13
- instagram'dan bütün akrabaları engellemek11
her defasında küfür ede ede gittiğim lanet okul.
akılsız başın cezasıdır, yorucudur, çekilesi değildir
"ben yandım eller yanmasın."
akılsız başın cezasıdır, yorucudur, çekilesi değildir
"ben yandım eller yanmasın."
Olimpik yüzme havuzunun geçen sene 70 Tl olip bu sene 265 Tl olmasıyla gündeme gelen okul , birde 3 senedir bahar şenligi yapmadılar bu senede olacak gibi görünmüyor lafa gelince Cumhuriyet Tarihinin Ilk Universitesi. Bu yerlerde olmamalı denen okul , okulum.
Sabır sınayan cinsten bir öğrenci işlerine sahip, tanımını dahi yapamayacağım derecede kötü bir ders seçme sistemi olan ve hayatınızda tanıyabileceğiniz her türden insanla karşılaşabileceğiniz Başkentin en değerli üniversitelerinden biri. Yine seçme şansı verilse bütün pişmanlıkları, eksikleri ve yanlışları ile yine tercih edeceğim güzel üniversite.
Hazırlıgında bütünlemeye kaldıgım okul , okulum. Yaz okulu da kalkmış iyi mi?
Herkesin bi kez canını yakan okul.
hazırlıkta ne bütü amk dediğim okul.
bir kez misafir öğrenci olarak analiz dersine girmiştim. öğrenciler hoca soru çözerken hocaya ''hocaaam şurayı yanlış yaptınız'' demişti. hoca harbiden yanlış yapmıştı. bunun üzerine hoca ''çok iyi biliyorsanız gelin siz yapın ben izleyim'' demişti. misafir olmama rağmen öğrencisi olmuştum bir kaç saatliğine ve bu söz çok koymuştu.. alıp ceketimi çıkmıştım.
bir kez misafir öğrenci olarak analiz dersine girmiştim. öğrenciler hoca soru çözerken hocaya ''hocaaam şurayı yanlış yaptınız'' demişti. hoca harbiden yanlış yapmıştı. bunun üzerine hoca ''çok iyi biliyorsanız gelin siz yapın ben izleyim'' demişti. misafir olmama rağmen öğrencisi olmuştum bir kaç saatliğine ve bu söz çok koymuştu.. alıp ceketimi çıkmıştım.
kendisiyle halihazırda seviyeli bir ilişkimiz var. kaç senedir bırakamıyorum, o kadar seviyorum.
boş yere kasıntı bir üniversite. geçme notu 70 ne lan ? bir de galiba 70 alan kişi dd düşürüyor. ben 70 alsam bütün dersleri aa düşürürüm amk.
odtü'de bile yok o sistem.
odtü'de bile yok o sistem.
odtü göstermeden siker, ankara üniversitesi göstererek dediğim yüniversiti.
sevilmeyecek bir çok yanı olmasına rağmen cebeci kampüsüne bayıldığım, hayatımın en güzel yıllarının geçtiği ve bu yıl veda edeceğim için içimi yakan okul, okulum.
resmi olarak öğrencisi olduğum ama nerede okuyorsun diye sorulduğunda adını söylemediğim yer.
direk "siyasal'da okuyorum." diyorum çünkü. bir de ankara kelimesini kullanmak istemiyorum.
direk "siyasal'da okuyorum." diyorum çünkü. bir de ankara kelimesini kullanmak istemiyorum.
tarih okuyan arkadaşlardan yardım almak istediğim okul.
Benim de sevdiğim okul özellikle hukuk bölümü.
fen edebiyat yazmayın bence dediğim üniversite.
tekrar belirteyim, burası bizim değil, bizi mezun etmek istemeyenlerin okulu. bunu açıkça söylemekte de behis görmeyen idarecilerin bulunduğu okul.
"arkadaşlar biz sizi mezun etmeyeceğiz siz kendiniz mezun olacaksınız" ibaresini yorumlayın yorumlayabildiğiniz kadar. pek muhterem olmayan hocam bu konuda evvelden beri mutabıkız zaten. ama gelinen aşamada öğrenci lehine karar almak yerine, iş yükü vesair sebeplerle aleyhe kararlar vermek ne derece sağlıklıdır sorarım yüce* rektörlüğünüze.
"arkadaşlar biz sizi mezun etmeyeceğiz siz kendiniz mezun olacaksınız" ibaresini yorumlayın yorumlayabildiğiniz kadar. pek muhterem olmayan hocam bu konuda evvelden beri mutabıkız zaten. ama gelinen aşamada öğrenci lehine karar almak yerine, iş yükü vesair sebeplerle aleyhe kararlar vermek ne derece sağlıklıdır sorarım yüce* rektörlüğünüze.
bu sene gitmeyi düşündüğüm ama dil-tarih coğrafya fakültesinde olacağım için içime kurt düşüren okul. okuyan,yeni mezun olan,kısaca kafadan sallamayıp bizzat havasını soluyan varsa bir mesaj atarsa sevinirim.
5 yıldır öğrencisi olduğum bir 5 yıl daha da öğrencisi olacağım kurum. hukuk ve siyasal alanında tartışmasız türkiyenin en iyi üniversitesidir. yeni katılacak arkadaşlara da başarılar dilerim.
Yakında ogrencisi olacağım üniversitedir. Mutluyum!
Hukuk fakültesiyle adından söz ettirmiş üniversitedir.
Dtcf ile aklima gelen universitedir.
Devlet universitelerinde en çok hakim ve savcı çıkaran okul.Baya taşşakli bir okul olduğu inkar edilemez bir gerçektir.
Bir diğeri için (bkz: gazi üniversitesi) (bkz: istanbul üniversitesi) ya bakın şimdi anlaşılmayan Kısım şu ki bir okulun Köklü olması iyi olduğu anlamına gelmiyor. Tıp hukuk vs dışında pek de gideri olmayan Güzide bir okulumuzdur* öncelikle genel bi klişe olarak hukukunu tutturamayanlar siyasalını yazarlar. Ya eleştirmek istediğimden değil ama okul zamanında çok başarılı insanlar çıkardığı için şuan revaçta sayılır yani saçma sapan yerlerde eski püskü binalar sıralar pis tuvaletler nerdeyse hiç gerçekleşmeyen faaliyetler özellikle siyasal bilimler Fakültesinde henüz 18 19 yaşındaki çocukların kanlı Bıçaklı birbirine girmeleri falan (gerçekten yaralanıp hastahaneye kaldırılanı biliyorum) bunların yanında asla kendinizi geliştirememenin okulun kurs vs alanlarında çok pasif olması erasmus farabi falan yalan zaten. Neyse diplomayı alıp çıkacağınız ulaşımın kolay olduğu Köklü değil aslında eski bulduğum bir devlet üniversitesi. Başta da dediğim gibi hukuk tıp vs bölümleri tercih etmek istiyorsanız direk yazın zaten sorun yok ama biraz olsun genel kültür isteyen ya da mezun olduğunuzda kendinizi geliştirmenizin size daha çok yardımı dokunacağı bölümleri düşünüyorsanız kesinlikle hayır diyorum.
Teröristi ile ünlü üniversitemiz.
Mühendislik alanında verdiği eğitimin yüzünden mezunlarının işsiz kalmasına yol açan üniverlisedir kendisi.
Aklınız varsa bu okulun mühendislik alanına sakın ola ki gelmeyin özellikle de Ankara'da nasılsa diye kendinizi kandırmayın.
Bilgisayar mühendisliği alanında bir Süleyman Demirel yada Sakarya bile etmeyen(ki böyle demek bile diğer üniversitelere hakaret sayarım ben aslında ama yazmış bulundum) kıytırık bölüm.
Bölüm hocaları da hiç bir halt bilmez hatta ve hatta Bilgisayar alanından bile mezun değiller kendileri alayı fizikçi.Ona lafım yok bari ilgileri olsa bu sektöre oda yok.
Aklınız varsa bu okulun mühendislik alanına sakın ola ki gelmeyin özellikle de Ankara'da nasılsa diye kendinizi kandırmayın.
Bilgisayar mühendisliği alanında bir Süleyman Demirel yada Sakarya bile etmeyen(ki böyle demek bile diğer üniversitelere hakaret sayarım ben aslında ama yazmış bulundum) kıytırık bölüm.
Bölüm hocaları da hiç bir halt bilmez hatta ve hatta Bilgisayar alanından bile mezun değiller kendileri alayı fizikçi.Ona lafım yok bari ilgileri olsa bu sektöre oda yok.
yakında ogrencisi olacağım üniversitedir. mutluyum!
Yazmışım. Ne kadar da salakmışım ya.
Nefret ettiğim üniversite. Veteriner hekimliği bölümünde okuyorum ama yok yani ya yok. Bölümümü sevmeme rağmen bir turlu su fakülteyi sevemedim. Bak ankarayi da seviyorum ama bana su okulu sevicek hic bi sebep çıkmadı.
Yazmışım. Ne kadar da salakmışım ya.
Nefret ettiğim üniversite. Veteriner hekimliği bölümünde okuyorum ama yok yani ya yok. Bölümümü sevmeme rağmen bir turlu su fakülteyi sevemedim. Bak ankarayi da seviyorum ama bana su okulu sevicek hic bi sebep çıkmadı.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar