bugün
- gecenin şarkısı11
- liseden sonra günyüzü görmemek17
- dinsiz olmak15
- atatürk'ü görünce ağlayanlara allah akıl versin17
- herkesin atatürkçü olması23
- dubai çikolatası44
- iremga da ki ga'nın anlamı22
- kötü davranan erkoya aşık olma sendromu15
- sokak kedisi için para harcayan gerizekalı90
- nasıl bir sevgiliniz olmasını isterdiniz43
- bir trans ile kanka olur musunuz18
- evlenmenin amacı nedir sorunsalı25
- şeytandan bile daha kötü insanlar14
- turşu yeme perileri14
- bir sözlük kızının çoraplarını hediye olarak almak10
- uludağ sözlükte hiç kötü insan olmaması12
- sözlük yazarlarının çayları13
- esenyurt belediye başkanının gözaltına alınması31
- yiyip yiyip kilo alamamak10
- 194 hafta sonra mesaj atan kız18
- anahtar parti19
- bir parfüme 15 bin lira veren ekşici16
- anın görüntüsü17
- bik bik'in tapılası ayakları10
- ben onu adam ederim diyen kız15
- yürümekten keyif alınan caddeler11
- kelimelik12
- playstation 5 pro fiyatları11
- yazarlar ülkeyi yönetse yapacakları işler18
- kadınların konuşmasının yasaklanması12
- tuvaleti temiz bırakmamak15
- queen ravennaya alınabilecek hediyeler8
- mehmet şimşek12
- görücü usulü evlenmek19
- g s'i ermeni uşağıdır11
- queen ravenna'nın halloween bayramını kutlamak14
- stres azaltıcı basit aktiviteler19
- diyete başlamak15
- peşini bırakmayan eski sevgili9
- ela gözlü yazarlar birliği15
- 7 yıl kumarhanede çalıştım soruları alayım36
- kuresel10
- sana ateşli geceler yaşatacağım diyen kız17
- osmanlı bir hanım olmak13
- billie eilish'in sahnede yaptığı hareket9
- sözlükteki şişko kadınlar10
- 28 ekim 2024 galatasaray beşiktaş maçı27
- kombiyi açan sözlük yazarları9
- dünyanın yaşı11
- 65 yaşındaki sözlük abazanı14
bugünden itibaren efsanevi nesiller arasına girmiş nesildir.
hey gidi hey derler ileride bir gün.
hey gidi hey derler ileride bir gün.
Bizim nesildi. Sıraya geçerdik öğretmen bizi seçsin diye tepinirdik yerimizde sonra mikrofonu alır bir sağa bir sola sallana sallana söylerdik. Sırada ki arkadaşlarımız da tüm sesiyle söylerdi her sabah, güzel günlerdi.
bir de andımızı okutan efsanevi nesil vardır ki, ben de bu neslin üyesiyimdir. bir eda, bir tafra ki sorma. sanki protonu parçalamış havalarındaydım. hey gidi günler. erken mi yad ettik acaba?
efsanevi nesil başlığını harbiden hak etmiş nesildir bugün itibariyle. geçmiş olsun.
ilkokul bitmiştir ve artık ortaokullu olunmuştur lakin 5 sene boyunca her sabah andımız'ı okumaya alışık bünye ve diğer sınıf arkadaşları okulun ilk günü hep bir ağızdan tüüürküm diye giriş yapmıştır. sonra gülüşmeler nabıyoruz lan biz'ler felan. andımız'ı okutmayan zihniyetin beyin kıvrımlarına sokayım ben.
he sorma o efsane nesil biziz lan, kürtler olarak her sabah varlığımızı armağan ederdik türk varlığına, ne günlerdi ama, olsa da yine yesek.
guruludurlar.
(bkz: iyi dersler arkadaşlar)
her sabah yalan yere yemin ettirilmiş nesildir.
(bkz: az çarpılmadık biz)
(bkz: az çarpılmadık biz)
Çalışkan olmayıp, büyüklerini saymadan küçüklerini ezen ancak her sabah çalışkanım, büyüklerimi saymak küçüklerimi korumak gibi yalan söyleyen nesildir.
iyi dersler e cevap olarak saoooooooll diye bağırmış nesildir.
8 sene her sabah söylemiş bir faydasını göremediğim eylemdir.
Andımızı okurken bunu iş olsun diye değil inanarak okumuş nesildir. Bu andı oraya koyanlar da bu günlerin yaşanabileceğini düşünmüş olmalılar ki, zaman kimilerinin düşündüğü gibi bir gazete olmayıp o insanları ne yazık ki haklı çıkarmıştır. Bizde söz senettir, arkasında durmayan da namerttir.
Şimdi gerisini varsın namert düşünsün.
inanç kimi insanlarımız için sadece teolojik bir kavram olabilir. Ama biz bazılarının yakıştırdığı gibi türkçü değil, türkler için sadece ilahi bir olgu olmayıp, aynı zamanda atalarımızın kutsal emanetlerini sahiplenmeyi de kapsar. Bunların neler oldukları malumdur.
Şimdi bize türkçü diyen zihniyet sen söyle bakalım necisin, hangi milletin davasını güdüyorsun bu bir. ikincisi peygamber olcağı denilen bir kuruma sahip bu ülkenin insanlarına türkçü derken onların kimilerini hangi imandan yoksun addediyorsun bu iki.
Şimdi gerisini varsın namert düşünsün.
inanç kimi insanlarımız için sadece teolojik bir kavram olabilir. Ama biz bazılarının yakıştırdığı gibi türkçü değil, türkler için sadece ilahi bir olgu olmayıp, aynı zamanda atalarımızın kutsal emanetlerini sahiplenmeyi de kapsar. Bunların neler oldukları malumdur.
Şimdi bize türkçü diyen zihniyet sen söyle bakalım necisin, hangi milletin davasını güdüyorsun bu bir. ikincisi peygamber olcağı denilen bir kuruma sahip bu ülkenin insanlarına türkçü derken onların kimilerini hangi imandan yoksun addediyorsun bu iki.
O nesildenim.
Evet ben de o nesildenim.
dünyanın en boş beleş işini yapmış nesildir. ben dahil.
Andımız TÜRK varlığına armağan olsun ötesi yok.
edit: türk ü büyük harfle yazmıştım oysa.
edit: türk ü büyük harfle yazmıştım oysa.
Okutmaktan hep utanirdim, ezbere bilmedigimi sanardim, bi gun hoca cikardi, sakir sakir okuttum gururla merdivenleri inerken patir kutur merdivenlerden yuvarlandim.
Ozet:dahil oldugum nesil.
Ozet:dahil oldugum nesil.
Mikrafonu tutan çocuklardan birinin uzatarak ''günaeeydın arkadağşşşlaaaar'' diye başlaması.
efsane kelimesini haketmiş nesildir.
her gün sıraya geçip ders başlamadan önce andımızı okumuş nesildir. bir de andımızı okutanlar vardır, 4-5 kişi çıkıp söyler, diğer öğrenciler de tekrarlar. hatta ben bir keresinde andımızı tek başıma okutmuştum.
Biz de bir kişi söyletirdi. O da avazı çıktığı kadar bağırırdı.
Ah ah coşkuyla geçerdik sıraya, bağıra bağıra okurduk. Nerede o günler
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar