bugün
- ne yapıyorsun16
- yemek seçen erkek19
- anın görüntüsü11
- yunan bir erkeğe sakso çekmek8
- yazarların hayal ettiği yaşam tarzı13
- çin halk cumhuriyeti12
- allah'ın bilinci evrene yayılmıştır16
- ak partili olup istifa eden kimse olmaması9
- en son ne zaman sevistiniz14
- sucuk nasıl yenir11
- yaratıcı küfür edebilmek9
- true'nun doğduğundan beri sevişmemesi10
- yaşar nuri öztürk15
- birkaç sözlük erkeğine penis donörü olmak10
- kolay tatlı tarifleri8
- hafif kaşar8
- yemekten kalkıp kitaba gitmek15
- çok görmüş geçirmiş erkek15
- dd cup8
- pardonadinizasizmi25
- başsavcı akın gürlek'in açtığı soruşturmalar18
- milan skriniar'ın fenerbahçe'ye transferi9
- grand kartal otel22
- ikinci ergenekon süreci11
- turizm bakanının turizm şirketinin olması43
- ümit özdağ'ın tutuklanması14
- islamda sünnet olmamasi13
- hobileriniz10
- sözlük yazarlarının ilk arabaları14
- doksanları en iyi ifade eden otomobil9
- rizeliler niye böyle sorunsalı13
- afad ve itfaiye personelinden para isteyen otel10
- ilk arabası 206 olan tip17
- tanju özcan'ın tutuklanması11
- 21 ocak 2025 galatasaray dinamo kiev maçı32
- kocanızı iç çamaşırlarınızı giyerken basmak8
- 21 ocak 2025 bolu kartalkaya otel yangını102
- marmara depremi sonrası yapılacak açıklamalar28
- otel denetleme yetkisi kimde 10 güne açıklanır24
- 22 ocak 2025 beşiktaş athletic bilbao maçı12
- türkiyedeki en gereksiz kurumlar14
- malum yazarın yürüdüğü yazarlar sıralı liste8
- ahmet beyin beyaz bareti10
- 21 ocak 2025 harç yüzünden moskova tatilimin iptal8
- isveçli birine açıklayamayacağınız olaylar22
- recep tayyip erdoğan15
- 100 yılda muasır medeniyet seviyesine uluşamamamız11
- mhp ne milliyetçisi sorunsalı21
- arkadaşlar nasıl olmuş10
- hala her şeyi devletlerden beklemek12
entry'ler (755)
Zaman makinesi gibidir “o an’a” götürür insanı.
MiT’in uydurması örgüt.
Bütün setin birbiriyle seviştiği dizi, yönetmen kameramana hallenmiş midir acaba ?
Geçen gün ziyaretine gittim kendisiyle uzun uzun muhabbet ettik, çaldık söyledik. Sesi gönüllere hüzün ve gurbetlik bırakıyor. Kalkarken dedi ki; ben bitmeyen para görmedim ama bitmeyen insan gördüm. Ömrü uzun olsun
Bütün Avrupa’yı hatta Afrika’da bile belli bölgeleri sömürüp üretim tekelini elinde tutan fakat kendi topraklarında yaşayan vatandaşlarına ya da göçmenlerine bir insana yakışabilecek her şeyin en iyisini vermeye çalışan devlettir.
Üretimi sağlam olduğu için kimseye eyvallahları yoktur, disiplinlerinin yarısı Türkiye’de olsa Türkiye dünyanın en eşsiz ülkesi olurdu Ya da Almancılar burada çalıştıklarının yarısı kadar tr de çalışsalardı tr şu an iki tane Almanya’ydı.
Adamların yıllık güneşli gün sayısı tr nin en az güneş alan ili Rize’den bile az ama her taraf güneş paneli. Yaptıkları her şey sağlam ve dört dörtlük. Dürüstler ve hak yemiyorlar.
Üretimi sağlam olduğu için kimseye eyvallahları yoktur, disiplinlerinin yarısı Türkiye’de olsa Türkiye dünyanın en eşsiz ülkesi olurdu Ya da Almancılar burada çalıştıklarının yarısı kadar tr de çalışsalardı tr şu an iki tane Almanya’ydı.
Adamların yıllık güneşli gün sayısı tr nin en az güneş alan ili Rize’den bile az ama her taraf güneş paneli. Yaptıkları her şey sağlam ve dört dörtlük. Dürüstler ve hak yemiyorlar.
96 doğumlu insan mi olur ya, 96 model Şahin olur, Doğan olur, doğan görünümlü Şahin olur.
Böyle sanki Nuh zamanından gelmiş gibi hissedilir 5 yıl ceza yattıktan sonra dışarıya çıkmışsındır ve her şey değişmiştir şu an tam da böyleyim.
Sözlüğü kullanmayalı o kadar uzun zaman olmuş ki bilen biri bana app ten nasıl başlık açılır öğretsin.
Telefonu kurcalarken şifresini görmüş ve şöyle bir sözlüğe göz atayım demiş, tarihin ötesinden gelmiş
vardır yok değildir ama. behzat ç. dışındaki bütün dizilerde taşak geçmek için kullanılmışlardır.
böyle serin sulardan çıktıktan sonra götüne soba karıştırma çubuğu sokulmuş gibi bir hal olsa gerek.
elvada tatyanalar, elveda nataşalar.
elveda dolarlar, elveda votka kokulu dudaklar.
elvada tatyanalar, elveda nataşalar.
elveda dolarlar, elveda votka kokulu dudaklar.
bu dinin topu temeli yanlıştır dostlar.
bilmeden okuyan, okuduğunu anlamayan, anladığını da işine geldiği gibi yorumlayan bir toplulukla karşı karşıyayız.
islamdan kimseye yarar gelmez. dünya atlasını alın elinize bakın. islam ülkelerinin kendilerine de başkalarına da hayrı yoktur.
bilmeden okuyan, okuduğunu anlamayan, anladığını da işine geldiği gibi yorumlayan bir toplulukla karşı karşıyayız.
islamdan kimseye yarar gelmez. dünya atlasını alın elinize bakın. islam ülkelerinin kendilerine de başkalarına da hayrı yoktur.
-biraz daha şarap ?
+ lütfen.
içinizde şu dialogu yaşayan var mı la ?
+ lütfen.
içinizde şu dialogu yaşayan var mı la ?
bütün dalyaraklar mesaj dileniyor buradan. gidin yatın lan asosyaller.
yıllardan berigele anlatılan düzmece ve kurmaca bir hoşgürüdür.
anadolu toprakları hoşgörülü insanlar var etmiş midir ? evet etmiştir ama kişi bazında bir hoşgörü olmuştur her zaman. hiçbir zaman genele ulaşamamıştır. ne mevlana ne yunus ne de pir sultan yabancılar tarafından anlaşıldıkları kadar kendi topraklarında anlaşılamamışlardır.
ne selçuklu'da ne osmalı'da öyle kürt, türk,çerkez, ermeni birbirilerini kabullenerek yaşamamışlardır. sürekli olarak cemaatleşip ve örgütlenip kendilerinikendilerinden olamayanlardan korumaya çalışmışlardır. aynı şeyi islamiyet için de söyleyebiliriz. islamiyetin içinde de tebliğ ve cihat varken hoşgörüden bahsetmek mümkün değildir.
uzun uzadıya yazmayacağım. nasıl olsakimse uzun yazı okumayı sevmiyor sözlükte. sonuç olarak anadolu toprakları hoşgörüsüz ve saygısız topraklardır. herkes sadece kendini sevmiştir.
ki bugünkü yunanistan- türkiye maçında da o hoşgörüyü görmüşsünüzdür zaten.
anadolu toprakları hoşgörülü insanlar var etmiş midir ? evet etmiştir ama kişi bazında bir hoşgörü olmuştur her zaman. hiçbir zaman genele ulaşamamıştır. ne mevlana ne yunus ne de pir sultan yabancılar tarafından anlaşıldıkları kadar kendi topraklarında anlaşılamamışlardır.
ne selçuklu'da ne osmalı'da öyle kürt, türk,çerkez, ermeni birbirilerini kabullenerek yaşamamışlardır. sürekli olarak cemaatleşip ve örgütlenip kendilerinikendilerinden olamayanlardan korumaya çalışmışlardır. aynı şeyi islamiyet için de söyleyebiliriz. islamiyetin içinde de tebliğ ve cihat varken hoşgörüden bahsetmek mümkün değildir.
uzun uzadıya yazmayacağım. nasıl olsakimse uzun yazı okumayı sevmiyor sözlükte. sonuç olarak anadolu toprakları hoşgörüsüz ve saygısız topraklardır. herkes sadece kendini sevmiştir.
ki bugünkü yunanistan- türkiye maçında da o hoşgörüyü görmüşsünüzdür zaten.
yaklaşık 4 aydır buradayım. sakin, dingin bir şehir. aşırı huzurdan bunalabilirsiniz o derece yani. her şey çok yavaş haeket ediyor ama ben sevdim. ömrünüzün bir kısmını geçirmeniz gereken şehirlerden.
hayatımda ilk defa futbol maçı izleyecektim biletleri de aldık ama maç iptal oldu.
ayağımızı sürttüğümüz yer cozutuyor, anlamadım ki.
ayağımızı sürttüğümüz yer cozutuyor, anlamadım ki.
- Her fırsatta gâvur diyerek aşağladıkları insanların topraklarına sığınmak.
- hoşgörüsüz davranıp hoşgörü beklemek.
ben iki tane yazıyorum devamı sizden.
- hoşgörüsüz davranıp hoşgörü beklemek.
ben iki tane yazıyorum devamı sizden.
daha ne kadar söyleyeceğim. itirafım yok. itirazım var.