bugün
- özgür özel'in ingiliz bbc'ye resmen ağlaması41
- 29 mart 2025 imamoğlu'na özgürlük mitingi20
- 560 milyar lira nerede9
- bir milyon kişi saraya yürüyelim15
- sözlük yazarlarının üye olduğu siyasi parti8
- erkek depresyonu10
- true'nun siki için yas tutuyoruz13
- çiçek uzatılan polisin boşanma aşamasına gelmesi25
- kitap alıntıları10
- hiç akpli aydın olmaması14
- gençlerin neyi protesto ettiğini bilmemesi16
- küresel ıkınma27
- sahurdayız uludağ sözlük15
- chpli kardeşlerim sizle bir sorunum yok12
- sözlüğe yeni kadın yazar gelmemesi14
- kola cips yememek8
- kapitalistlerin din kuracak kadar zengin olması8
- rtenin en son yaptığı yemek9
- teketekte solcu mu alır sağcı mı19
- ona bir şey hatırlat8
- first date kombini13
- ssilvermist11
- insan olmaya ceyrek kala10
- çirkinlere tavsiyeler10
- geceye bir şarkı bırak8
- uludağ'ün en komik kadın yazarı10
- espressolab8
- gardaş diyen kız13
- türk kara ordusunun kuruluşu meselesi8
- hayatın insana öğrettiği gerçekler9
- yazarların rol almak istediği filmler10
- sözlüğün en ponçik erkek yazarı11
- menuet giderse biz de gideriz22
- namazı yanlış hareketlerle kılan insan12
- yazarların sevdiği filmler13
- sözlüğün en güçlü erkek yazarı28
- siyaset bilimi okuyan kız13
- yazarların ilk iş deneyimleri16
- silvermistin saçları19
- ingilizce bilen ne iş yapar22
- çocukları serbest bırakın8
- özgür özel'in kızının gösterilerde olmaması12
- en kötü ilimiz8
- kova burçlarının anlayışsız olması14
- toplumun yüzde 73'ü protestoları haklı buluyor11
- ümit özdağ'ın açlık grevine başlaması24
- erkekler olarak güçlü olmak zorunda değiliz14
- 27 mart 2025 celal şengör açıklaması10
- 150cc lik motorsiklet11
- araba bakarken dikkat ettiğiniz şeyler13

entry'ler (755)
Zaman makinesi gibidir “o an’a” götürür insanı.
MiT’in uydurması örgüt.
Bütün setin birbiriyle seviştiği dizi, yönetmen kameramana hallenmiş midir acaba ?
Geçen gün ziyaretine gittim kendisiyle uzun uzun muhabbet ettik, çaldık söyledik. Sesi gönüllere hüzün ve gurbetlik bırakıyor. Kalkarken dedi ki; ben bitmeyen para görmedim ama bitmeyen insan gördüm. Ömrü uzun olsun
Bütün Avrupa’yı hatta Afrika’da bile belli bölgeleri sömürüp üretim tekelini elinde tutan fakat kendi topraklarında yaşayan vatandaşlarına ya da göçmenlerine bir insana yakışabilecek her şeyin en iyisini vermeye çalışan devlettir.
Üretimi sağlam olduğu için kimseye eyvallahları yoktur, disiplinlerinin yarısı Türkiye’de olsa Türkiye dünyanın en eşsiz ülkesi olurdu Ya da Almancılar burada çalıştıklarının yarısı kadar tr de çalışsalardı tr şu an iki tane Almanya’ydı.
Adamların yıllık güneşli gün sayısı tr nin en az güneş alan ili Rize’den bile az ama her taraf güneş paneli. Yaptıkları her şey sağlam ve dört dörtlük. Dürüstler ve hak yemiyorlar.
Üretimi sağlam olduğu için kimseye eyvallahları yoktur, disiplinlerinin yarısı Türkiye’de olsa Türkiye dünyanın en eşsiz ülkesi olurdu Ya da Almancılar burada çalıştıklarının yarısı kadar tr de çalışsalardı tr şu an iki tane Almanya’ydı.
Adamların yıllık güneşli gün sayısı tr nin en az güneş alan ili Rize’den bile az ama her taraf güneş paneli. Yaptıkları her şey sağlam ve dört dörtlük. Dürüstler ve hak yemiyorlar.
96 doğumlu insan mi olur ya, 96 model Şahin olur, Doğan olur, doğan görünümlü Şahin olur.
Böyle sanki Nuh zamanından gelmiş gibi hissedilir 5 yıl ceza yattıktan sonra dışarıya çıkmışsındır ve her şey değişmiştir şu an tam da böyleyim.
Sözlüğü kullanmayalı o kadar uzun zaman olmuş ki bilen biri bana app ten nasıl başlık açılır öğretsin.
Telefonu kurcalarken şifresini görmüş ve şöyle bir sözlüğe göz atayım demiş, tarihin ötesinden gelmiş
vardır yok değildir ama. behzat ç. dışındaki bütün dizilerde taşak geçmek için kullanılmışlardır.
böyle serin sulardan çıktıktan sonra götüne soba karıştırma çubuğu sokulmuş gibi bir hal olsa gerek.
elvada tatyanalar, elveda nataşalar.
elveda dolarlar, elveda votka kokulu dudaklar.
elvada tatyanalar, elveda nataşalar.
elveda dolarlar, elveda votka kokulu dudaklar.
bu dinin topu temeli yanlıştır dostlar.
bilmeden okuyan, okuduğunu anlamayan, anladığını da işine geldiği gibi yorumlayan bir toplulukla karşı karşıyayız.
islamdan kimseye yarar gelmez. dünya atlasını alın elinize bakın. islam ülkelerinin kendilerine de başkalarına da hayrı yoktur.
bilmeden okuyan, okuduğunu anlamayan, anladığını da işine geldiği gibi yorumlayan bir toplulukla karşı karşıyayız.
islamdan kimseye yarar gelmez. dünya atlasını alın elinize bakın. islam ülkelerinin kendilerine de başkalarına da hayrı yoktur.
-biraz daha şarap ?
+ lütfen.
içinizde şu dialogu yaşayan var mı la ?
+ lütfen.
içinizde şu dialogu yaşayan var mı la ?
bütün dalyaraklar mesaj dileniyor buradan. gidin yatın lan asosyaller.
yıllardan berigele anlatılan düzmece ve kurmaca bir hoşgürüdür.
anadolu toprakları hoşgörülü insanlar var etmiş midir ? evet etmiştir ama kişi bazında bir hoşgörü olmuştur her zaman. hiçbir zaman genele ulaşamamıştır. ne mevlana ne yunus ne de pir sultan yabancılar tarafından anlaşıldıkları kadar kendi topraklarında anlaşılamamışlardır.
ne selçuklu'da ne osmalı'da öyle kürt, türk,çerkez, ermeni birbirilerini kabullenerek yaşamamışlardır. sürekli olarak cemaatleşip ve örgütlenip kendilerinikendilerinden olamayanlardan korumaya çalışmışlardır. aynı şeyi islamiyet için de söyleyebiliriz. islamiyetin içinde de tebliğ ve cihat varken hoşgörüden bahsetmek mümkün değildir.
uzun uzadıya yazmayacağım. nasıl olsakimse uzun yazı okumayı sevmiyor sözlükte. sonuç olarak anadolu toprakları hoşgörüsüz ve saygısız topraklardır. herkes sadece kendini sevmiştir.
ki bugünkü yunanistan- türkiye maçında da o hoşgörüyü görmüşsünüzdür zaten.
anadolu toprakları hoşgörülü insanlar var etmiş midir ? evet etmiştir ama kişi bazında bir hoşgörü olmuştur her zaman. hiçbir zaman genele ulaşamamıştır. ne mevlana ne yunus ne de pir sultan yabancılar tarafından anlaşıldıkları kadar kendi topraklarında anlaşılamamışlardır.
ne selçuklu'da ne osmalı'da öyle kürt, türk,çerkez, ermeni birbirilerini kabullenerek yaşamamışlardır. sürekli olarak cemaatleşip ve örgütlenip kendilerinikendilerinden olamayanlardan korumaya çalışmışlardır. aynı şeyi islamiyet için de söyleyebiliriz. islamiyetin içinde de tebliğ ve cihat varken hoşgörüden bahsetmek mümkün değildir.
uzun uzadıya yazmayacağım. nasıl olsakimse uzun yazı okumayı sevmiyor sözlükte. sonuç olarak anadolu toprakları hoşgörüsüz ve saygısız topraklardır. herkes sadece kendini sevmiştir.
ki bugünkü yunanistan- türkiye maçında da o hoşgörüyü görmüşsünüzdür zaten.
yaklaşık 4 aydır buradayım. sakin, dingin bir şehir. aşırı huzurdan bunalabilirsiniz o derece yani. her şey çok yavaş haeket ediyor ama ben sevdim. ömrünüzün bir kısmını geçirmeniz gereken şehirlerden.
hayatımda ilk defa futbol maçı izleyecektim biletleri de aldık ama maç iptal oldu.
ayağımızı sürttüğümüz yer cozutuyor, anlamadım ki.
ayağımızı sürttüğümüz yer cozutuyor, anlamadım ki.
- Her fırsatta gâvur diyerek aşağladıkları insanların topraklarına sığınmak.
- hoşgörüsüz davranıp hoşgörü beklemek.
ben iki tane yazıyorum devamı sizden.
- hoşgörüsüz davranıp hoşgörü beklemek.
ben iki tane yazıyorum devamı sizden.
daha ne kadar söyleyeceğim. itirafım yok. itirazım var.