bugün
- küçükken nasıl çıkıyordun merdivenleri10
- taziye evinde hunharca çay içen akraba8
- cenaze evinde pide ayran dağıtmak22
- anın görüntüsü19
- mide ağrısı9
- içilebilir kuran'ı kerim ayetleri9
- istiklal mahkemeleri yeniden kurulsun12
- işsiz misiniz çalışıyor musunuz10
- hasta ziyaretine götürülen şeyler10
- son kez erdoğan diyoruz9
- true'nun sanat için soyunması8
- faiz yer misiniz'ya da yiyor musunuz18
- hala ak parti ye oy verecek olan insan19
- chpe kazanırsaaa apoyu çıkartacaklaarrrr11
- neden matematiği anlayamıyoruz14
- bir türkiye klasiği soygun ihaleleri10
- ip tv kullanmak vs domuz eti yemek8
- 8 ocak 2025 galatasaray başakşehir maçı10
- sözlüğün en kültürlü kadın yazarı25
- iş hayatında yavşak tipleri sikme stratejileri16
- kıvılcım harika ertunç11
- evrim gerçekse neden ara form yok22
- gecenin şarkısı20
- güzel iççamaşırla ilk buluşmaya gitmek11
- marlboro touch gray14
- evrim teorisi saçmalıktır20
- ferdi vs müslüm vs orhan25
- sözlüğün en zekalı erkeği8
- en son ne yediniz14
- aleyna tilki nin memeleri10
- acıh da bağa vir'in ingilizcesi11
- truenun takip etmediği sözlük kızı16
- 14400 gayet yeterlidir16
- 62 kilonun altındaki sözlük kızları25
- işsizim kafayı yemek üzereyim19
- başka kime oy verecem alternatif yok ki38
- trump'ın grönland bize lazım demesi16
- cumhurbaşkanından akp belediyelerine 45er milyon14
- apo'ya küfür etsek ceza alır mıyız11
- iyi bir insan olmanın modern toplumdaki anlamı13
- libyada köle pazarında satılan insanlar21
- stepne denince akla hemen onu adı gelir8
- kıdem tazminatı tavanı10
- öğretmen maaşının 80000 tl olması13
- sözlük erkeklerinin kombinleri8
- yuzırların küloları11
- aponun sikiyle gerdeğe girilmez15
- chp kazanırsa abdullah öcalan serbest kalacak13
- beklenen büyük istanbul depremi8
- bana bakın ulan develer8
Shawshank redemption (esaretin bedeli) isimli filmde karisini oldurmekle suclanip hapishaneye atilan, umutlariyla yasayip kacmayi basaran bas karakterdir.
herkesin ona sırt çevirdiği anda, sükunetini koruyan shawsank redemption karakteri. kültürle dolu kaliteli ruhu, onun hapisanede şekle sokulmasına izin vermemiş, azmi, tüm zorluklar ve yağmur yağan bir çamur yığını içerisinde, kollarını havaya kaldırıp zaferini ilan etmesine sebep olmuştur.
tim robbins, morgan freeman' ın da desteğini alan sessiz ama başı dik bankacı rolünde, özgürlüğün önemini bir kez daha kavramamızı sağlamıştır.
tim robbins, morgan freeman' ın da desteğini alan sessiz ama başı dik bankacı rolünde, özgürlüğün önemini bir kez daha kavramamızı sağlamıştır.
korktukça tutsak ümid ettikçe özgür kalan shawshank redemptionkarakteri.
stephen king' in kuşku mevsimi kitabındaki bir öyküsünden uyarlanan unutulmaz sinema şöleni; esaretin bedeli' nin tim robbins tarafından canlandırılan soğukkanlı ve özgür ruhlu muhasebecisi.
umudunu yitirmeyerek * özgürlüğe her gün biraz daha yaklaşan the shawshank redemption karakteri.
" umut iyi bir şeydir. belki de en iyisi ve iyi şeyler asla ölmez " repliğinin sahibi unutulmaz esaretin bedeli başkarakteri.
mahkumiyetinin ilk yıllarında kızkardeşler çetesi tarafından sürekli tecavüze uğrayan unutulmaz film karakteri.
kalemin ucundan akmış en sıkı karakterdir.
Pisliklerle dolu bir lağımdan 500 metre sürünErek özgürlüğe Merhaba diyen mahkum.
görsel
Karımı ve aşığını ben öldürmedim Red. Her ne hata ettiysem cezamı fazlasıyla ödedim. Eğer burdan birgün çıkarsan, sağlıklı şekilde çıkarsan, zivahdeyano da, bana istediğim şeyleri getirttirmesi için birine ihtiyacım olacak.
Karımla tanıştığım da ilk kez seviştiğimiz o ağacın altından senin almanı istediğim birşey var.
Dünya tarihinin en mükemmel sinemasının başrol karakteri.
Karımı ve aşığını ben öldürmedim Red. Her ne hata ettiysem cezamı fazlasıyla ödedim. Eğer burdan birgün çıkarsan, sağlıklı şekilde çıkarsan, zivahdeyano da, bana istediğim şeyleri getirttirmesi için birine ihtiyacım olacak.
Karımla tanıştığım da ilk kez seviştiğimiz o ağacın altından senin almanı istediğim birşey var.
Dünya tarihinin en mükemmel sinemasının başrol karakteri.
Ona göre umut iyi şeydi. Ve iyi şeyler asla ölmezdi.
Rita Hayworth ilk olmak üzere Marilyn Monroe ve Raquel Welch hayranıdır.
Bu karakter için ilk düşünülen isim Tom Hanks olmuş ama kendisi forrest gump projesi için anlaştığından rolü reddetmek zorunda kalmış. Düşünülen ikinci isim de Kevin costner'mış. Fakat o da water world için imza atmış. Tim Robbins düşünülen isimler arasında 3. Sıradaymış.
Sanırım Kevin costner hayatının hatasını yapmış.
Bu karakter için ilk düşünülen isim Tom Hanks olmuş ama kendisi forrest gump projesi için anlaştığından rolü reddetmek zorunda kalmış. Düşünülen ikinci isim de Kevin costner'mış. Fakat o da water world için imza atmış. Tim Robbins düşünülen isimler arasında 3. Sıradaymış.
Sanırım Kevin costner hayatının hatasını yapmış.
37927 NUMARALI MAHKUM.
ellis in ki 30265.
37927 - 30265 = 7.662
andy 20 ellis 40 yıl mahpus yattığına göre.
demek oluyor ki shawshank hapishanesi'ne 20 yılda 7.662 mahkum giriş yapmış. yani senede yaklaşık 383.
ellis in ki 30265.
37927 - 30265 = 7.662
andy 20 ellis 40 yıl mahpus yattığına göre.
demek oluyor ki shawshank hapishanesi'ne 20 yılda 7.662 mahkum giriş yapmış. yani senede yaklaşık 383.
masumdur. şavsenkteki herkes gibi.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar