bugün

- sid rakibini sidiyor görüyorsunuz.
- disco inferno çok sinirlendi...evet, çok sinirlendi. 'kimse beni sidemez' diyor.
- sid eskiden dondurma satarmış. türkiye diye bir ülke var, geçen yıl tatile gitmiştim. maraş diye bir şehir var orada, sid maraş dondurması satıyormuş penisilvanyada.
- evet ben de duydum, sidin dondurmasından yalamak için sıraya girermiş insanlar...
- ve sid, disco infernoya dondurma yalatıyor.. görüyor musun sen de?

Not:Spikerlerin kim olduğunu bulanı tarafımdan çeşitli süprizler bekliyor
- sid çok fena dayak yedi
+ evet, bu sid bi daha kalkamaz jimmy
- evet, bence de bu sid'i kaldırmak için ön sevişme gerekir.
+ sid kalktı, sid kalkıyor,aaa tekrar düştü!
- valla adam kalkmışı indirdi ne diyelim!
Bunun gerçek olanı yoktur.K-1,UFC falan gerçektir ama onlar da ag değildir.Bunu izlemek bir illüzyonisti izlemek gibidir."Aaa şovun güzelliğine bak" modunda izlenirse zevk alınır."Hade lan olur mu öyle" modunda izlenirse de(ki çoğunluk böyle) hiç zevk alınamaz.
(bkz: japon güneşi)

(bkz: serbest çağrışım engellenemez)
tartışmasız en karizma güreşçisi sting olan program.
vaktiyle dennis rodman'la karl malone'un basketbol salonlarından sonra kapıştığı yer.
(bkz: wcw monday nitro)
bilimsel adı özel efekt sporu denilebilir.
zamanında flash tv' nin tek iyi olan programı. Tabii o seslendirenlerle beraber.
elinden öpülesi spikerlere sahip eski program.

şu an şöyle bir şey var:

(bkz: smackdown)
the animal lakaplı batista'nın maçlarını izlemenin ayrı keyif verdiği çakma güreş organizasyonu.
bir annenin, tv'ye meraklı gözlerle bakan çoçuguna oyun o oyun dediği gösteri. çok ta anlamsızdır he.
(bkz: the wrestler)
bazı çocukların özenip de mahallede arkadaşlarına çok pis dayak attığı güreştir.
(bkz: kaçın la kaçın uranyum geliyo)
kadinlarinki daha heycanli... bir tanesinde bir kadın rakibinin kolunu cikarmisti.. *
fox tv de smackdown ismiyle yayımlanan pazartesi akşamlarını şenlendiren güzel program.
(bkz: jeff hardy)*
(bkz: triple h)
(bkz: randy orton)*
(bkz: carlito ve grimo)*
(bkz: undertaker)*
danışıklı dövüş.
(bkz: bild goldberg) efsanedir.
Madison Rayne vs. Angelina Love:

http://www.youtube.com/watch?v=WwSjaPYMlNk
danışıklı dövüştür ancak zevklidir. şimdi foxta yayınlanan ise bi boka benzememektedir. nerde kavin nash, ric flair, hulk hogan.
18 nisan 2010'da türkiye'de de düzenlenecektir.

bilgi için:
(bkz: wwe smackdown ecw wrestlemania revenge tour turkey)
son dönem çocuklarını yeni gözdesidir. hayır arkadaş anlamamki 8-10 yaşında veletler ne anlar 100 kiloluk adamların birbirini duvardan duvara vurmasından.
bir çizgifilmde, karakterlerden birisi; kendisine esir alabileceği, zeki insan beyni arayan robota: "ben öyle aptalım ki, profesyonel güreşlerin gerçek olduğunu sanıyordum." diyerek ilgiyi üzerinden uzaklaştırmış ve tahminen izleyenleri yarmıştır.
ben bunu niye anlattım, bilmiyorum..
"Big show" lakablı insanımsıyı, hangi çiftlikte beslediklerini merak ettiğimiz, televizyon klasiği: wwi
18 nisan 2010'da türkiye'de de düzenlenecektir. (alıntı)

Fakat "Eyyafyallayöküll"ün azizliği buna engel olmuştur. iyiki güreşçiler geldikten sonra olmamış. yoksa o kadar güreşçiyi beslemek yeni bir ekonomik krize neden olabilirdi. *
efsaneleşmiş birinci nesil yazarlardandır. nesilleri gün geçtikçe tükenmektedir efenim.