bugün

(bkz: almeida)

facebookta bir caps sayfası tarafından yapılmış, beşiktaş-fenerbahçe maçındaki almeida'nın golünü konu alan yarmış geçirmiş capsin esin kaynağı olmuş kişilik.

buyrun efendim link: http://b1205.hizliresim.com/x/6/5czqx.jpg
(bkz: kıyamam)
1992 doğumlu olduğunu öğrenince şaşırdığım survivor yarışmacısı.
iyi, tatlı, güzel bir survivor yarışmacısı.
iyi, güzel, hoş kız lakin çok ağır be sözlük. koşarken önce düşünüyor sonra adım atıyor sanki.
karadeniz uşağı gibi konusiyi.
''mustafa abinin ismini yazmiyrum çünki biliyrum mustafa abi bana kizacak.''
ismi (bkz: almeda abazi)dir . gerçekten çok güzel bir bayandır.
allah beyinden güzelliğe vermiş cümlesinin en güzel örneğidir kendisi.
odada geriye kalan iki kızdan biridir. begüm kendisinden bir adım önde olmasına rağmen türk erkekleri ve survivor nihat altınkaya sayesinde elenmesi biraz gecikecek gibi. mustafa topaloğluna bir şey yapmıyorsun diyor ama kendisinin survivor begüme karşı bir üstünlüğünü göremedik.
soyadının hakkını vermesi beklenendir. en azında soyadının çağrıştırdığı şeyin hakkını versin.
Mustafa topaloğlu'ndan daha iyi türkçesi olan yarışmacı kimse.
Acunun ünlü yaptığı şahsiyetlerdendir.
Survivor merveye rahmet okutacak kadar çıyan ve içten pazarlikliymış. Bugün bunu gördük. Anıl'ı yazması için açıkça "evet plan yaptık" dedi.

Kendisine ozan, şair, güzel insan ismail türüt'ten plan yapmayın plan isimli eseri gönderiyorum.
kendi deyimiyle ''gıirçikten'' çok yapmacık bir insan.
ikiyüzlülüğü ve arkadaşlarının arkasından iş çevirmesiyle hatırlanacak ünlü, ünlü dediğime bakmayın anıl kendisinden daha ünlü şu anda, sözde ünlü
kalın bilek bir kadın için ne kadar kötü bir şey. Fakat ben bu kızın kötü olduğunu sanmıyorum sadece hep annesi yönetmiş gibi geliyor...
(bkz: sevişelim mi)
survivor'da hepimizi ters köşe yapmış sinsi, içten pazarlıklı, kurnaz dişi.

önceden hep saf, iyi niyetli, merve'nin dolduruşlarına gelen biri zannederdim ama gördümki yılanın ta kendisi senmişsin. madem o ikiliyi bozmak istiyorsun bari alp'i yazsaydın anıl'dan ne istedin o çocuğu üzdün? bu gönüller bozuntuları haftaya nihat ile seni sms'e çıkarınca görürüm ben seni. pislik kız!
survivorda kilo alan tek yarışmacı olarak tarihe geçmiştir.
(bkz: almedanın sonradan mallaşması/#15612587)
Begumun ezici ustünlüğünü çekemeyen yarışmacı.çukulatam benim.
küreğin fonksiyonlarını kavrayamamış yarışmacı.
Survivor sayesinde Sakarya üniversitesinde devamsızlıkdan sınıfta kalmıştır.
(bkz: 15546680)
lan ben bu hatunu gormeye tahammul edemiyorum. o hedefi vuramadikca ben dusuyorum sanki havuza. beceriksizliginden mi, mal mal surat ifadelerinden midir bilemiyorum; o el kadar suatina osmanli tokadini cakasim geliyor. *
An itibari ile yarışmadan elenmiştir.