bugün

(bkz: inançlı yazar)
allahçı ne demek birader. böyle kelimeler kullanınca ben rabbimin varlığından şüphe duymuyorum.
saçmalıktır.
böyle başlığa böyle link: http://img37.imageshack.us/img37/6228/yabangulu.jpg
Allahsızların gocunmasına sebep olan bir yoğunluktur....
ateistlerin azınlıkta kalmasıyla doğru orantılı bir önerme.
(bkz: zoruna gidenin borusuna gitsin)
allahsızların siyasete bağladığı yoğunluktur. sonra da çıkar dini siyasete alet etmekten bahseder bu dansözler.
ateist ve allah karşıtı yazarların çoğalmasının doğurduğu sebeplerin başını çeker.
(bkz: islamcı)
(bkz: islamdaş)
allahçı olmak, müslüman olmak harika. yobaz ve şakirt olmak iğrenç!
ısrarla siyasi fikrini belirtip, zeytinyağı gibi üste çıkmak ister zırvacı yazar.
veya da amacı salt dikkat çekmektir.
esasen neyi savunduğunu kendi de bilmemektedir..
(bkz: dikkat çekmek isteyen ergen)
(bkz: öğlen uykusu)
Sözlüğün komünizmden arınmasıdır.
yurdum ezik ateisti muazzam bi tesbitte bulunmuş gene.
yakında kendini allah falan da ilan eder bu?
nasıl ya? Allahçı ne? e hepimiz allahçı değilmiyiz? gibi sorular sormamıza neden olan yazar.
(bkz: ipini koparanın başlık açması)
''sen yetkili bir abiye benziyoon'' diyilesi düşüncecik sahibi.
allahsızlıkçı yazar kitlesiyle yarışmaktadır.
bu başlık cahil yazar kitlesinin bolluğu diye başlık değiştirilmelidir, islamın ve allah'ın adını lekeleyen cahil, emperyalist, arap özentisi, koyun zekasının %1'ini bile bulundurmayan, pislik içinde yüzen, suratlarından cahillik akan, anti-atatürkçü, bölücü... olanları allahçı olarak nitelendirmek, allahın ismini lekelemektir(ateist olsan bile sonsuz bir üstünlüğü simgeleyen bir varlık, tanrı kavramı çünkü...) ona bir hakarettir, fakat karbon doğada sadece elmas olarak bulunsaydı ve kömür gibi alattropları olmasaydı elmas değerli olur muydu sizce?..
edit: eksileyen arkadaşın araplara kafasıyla lavman yapmasını diliyorum...
marx'istçi kitlenin yoğunluğundan iyidir.
sözlük bana karı bul allahsız!

peki yazar, burada kime seslenmiş acep. madem allahçı yazar kitlesi yoğunmuş da ha....sözlük allahsız mıymış anlamadım şimdik?

yada...
(bkz: bir terim olarak allahçı)
Değerli toplumumuz buna alışıktır artık.
Zira hangi parti iktidara gelirse, onun yaltakçıları bir anda türer.
Örneğin, cuma'ya gitmeye başlarlar.
Daha önce adı bile olmayan dinci sendikalara, üyelikler hızla başlar. Öyle ki yetkili sendika bilem olur.
gazeteler bir anda yön değiştirir, yaltakçı yazarları ile beraber.
reklamlar, o partinin yanlısı kanallara verilir.
Sermaye islamcıların eline geçer. Kapitalist ruh orada hayatına devam eder...vs
Sözlükte de sayılarının fazlalaşması bundandır.
insanların yaratıcı ile araların da olan münasebet kimseyi ilgilendirmemelidir değil mi ? herkes de düşüncesini gerek sözlük ortamı olsun gerekse başka bir ortam olsun özgürce dile getirebilmelidir değil mi? haydi bunları geçtim diyelim. Hem sanane sanane be?
yok be. 3-5 tane paralı troll var hepsinin 10-20 tane hesabı var. aynı entryleri bazen 1-2 kelime değiştirip tekrar tekrar yazıyolar.
Tecavüzcülerin de yazar olmasa bile genelde allahçı kitlesinden çıkması ilginç bir tezat oluşturmaktadır; o da sevinç verici mi?
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar