bugün
- first date kombini16
- volkan konak sahnede geberdi açıklaması10
- uludağ sözlükte esen devecialpay efsanesi8
- abd iran savaşı11
- volkan konak57
- en sevdiğiniz üç şarkıcı15
- kızın olsa adını ne koyardın19
- pandemide liseyi bitirmek8
- ona bir şey hatırlat9
- ssilvermist8
- antalya8
- dünyanın en güzel denizi9
- her moto kuryenin sevgilisinin olması12
- çekindiginiz en iyi görsel22
- kimseyi takip etmeyen çok takipçili yazar9
- sözlük kızlarının bugünkü makyajları22
- özgür özel8
- cok eski bir ulu yazari20
- küresel ıkınma12
- nasıl bir kız istersiniz15
- saygısızlıklara verilen güzel cezalar9
- saçlarını kısacık kestiren kadın13
- fotokopici bi erkek10
- kapitalistlerin din kuracak kadar zengin olması9
- sizce ülkenin cumhurbaşkanı kim olmalı12
- cehape felakettir13
- ne kadar çok yol açarsanız trafik o kadar sıkışır8
- ekrem imamoğlu'nun babasının ettiği beddua22
- hala akpli olabilmek12
- babayla karşılıklı sigara içmek10
- tayyip bey8
- true yu evlendiremiyoruz8
- en son ne yediniz12
- ramazan bayramı24
- bayramınız kutlu olsun sayın yazarlar9
- bergamot tadını en iyi veren çay8
- kola cips yememek8
- geldi yine deli9
- bir kızın prime dönemi16
- 29 mart 2025 beşiktaş galatasaray maçı31
- el opucek yastaki yazarlar8
- gençlerin neyi protesto ettiğini bilmemesi16
- hızlı konuşan kız14
- sözlük yazarlarının üye olduğu siyasi parti9
- first date8
- sahurdayız uludağ sözlük12
- sahne teklifi almak8
- 29 mart 2025 imamoğlu'na özgürlük mitingi19
- osimhen ve penaltıdan gollll gese 3 2 kazandı12
- domdom usa9

entry'ler (1534)
beni öldüreydiniz de izletmeseydiniz listesi. Liste listedir.
http://www.ranini.tv/foto...n-olmemiz-gereken-diziler
http://www.ranini.tv/foto...n-olmemiz-gereken-diziler
sen sevgilisin, kuşları ürkütebilirsin
18 eylül'de internet sitesiyle gümbür gümbür gelen televizyon yazarımız.
Çocuk edebiyatını yücelten yazar. Uzun süredir çocuk edebiyatında gözüm kapalı güvenebileceğim bir yazar arıyordum, buldum.
Fakat kendisine eski kafa gibi bir yeri açtığı için kızgınım.
Fakat kendisine eski kafa gibi bir yeri açtığı için kızgınım.
Geçtiğimiz Nisan ayında ortaya çıkmış fakat devlet sevdalısı ana akım medya tarafından üzerine gidilmeyen kahredici hadise.
Şu sıralar sürekli tehdit mesajları alan baba ile evrensel gazetesi muhabirleri röportaj yapıyormuş. Günün ilerleyen saatlerinde röportaj önümüze düşecek, siz pis ağzınızdan biz de bu devletten yine utanacağız.
Şu sıralar sürekli tehdit mesajları alan baba ile evrensel gazetesi muhabirleri röportaj yapıyormuş. Günün ilerleyen saatlerinde röportaj önümüze düşecek, siz pis ağzınızdan biz de bu devletten yine utanacağız.
"iran çok yaşa, Bahreyn aşağıya"
3 Temmuz gecesi cnn'de katıldığı programda " doktor değiliz ama hastamız çok" gibi bir laf eden ağbimiz.
Bunu tarihe not düştüm ki Emrah serbes rezil olsun. Bu nasıl bir laf ya. Adam iyice kafayı sıyırdı.
Bunu tarihe not düştüm ki Emrah serbes rezil olsun. Bu nasıl bir laf ya. Adam iyice kafayı sıyırdı.
roboski için
"uçurtma hüznüne boğulan bir çocukların gözleridir ömre talana sebep" dizesiyle biten bir şiiri yazmış şair. aynı zamanda avukat. avukat ve şair olmasından anlaşılacağı üzere devlete sinirli.
diyarbekir merkezli yokuş yol'a dergisinde şiire sırt veren abilerimizden. yine izdiham dergi'de şiirleri yayınlandı. ayrıca hür bakış'ta da yazıları var. hülasa kendisini her yerde takip ediyor ve devlete zeval vermek için uğraşıyoruz.
"uçurtma hüznüne boğulan bir çocukların gözleridir ömre talana sebep" dizesiyle biten bir şiiri yazmış şair. aynı zamanda avukat. avukat ve şair olmasından anlaşılacağı üzere devlete sinirli.
diyarbekir merkezli yokuş yol'a dergisinde şiire sırt veren abilerimizden. yine izdiham dergi'de şiirleri yayınlandı. ayrıca hür bakış'ta da yazıları var. hülasa kendisini her yerde takip ediyor ve devlete zeval vermek için uğraşıyoruz.
eşine yazdığı moses adlı şarkısının adını birkaç sene sonra doğan çocuğuna isim olarak koyan solist.
devletin, katilliğini yine gösterdiği ilçe.
burası bizi öldürmek isteyenlerin ülkesi diye romantizm dolu cümleleriniz sizin olabilir. aslı, burası sizin sürüneceğinizi göreceğimiz ülke.
burası bizi öldürmek isteyenlerin ülkesi diye romantizm dolu cümleleriniz sizin olabilir. aslı, burası sizin sürüneceğinizi göreceğimiz ülke.
20 haziran'da iletişim yayınları tarafından yeni bir kitabının yayınlanacağı yazar.
kitabın adı deliduman. kapak tasarımı berat pekmezci'ye aitmiş. arka kapakta şöyle bir şey yazıyor: "ağlamayı unutmak için yumruğunu sıkanları resmediyor"
şimdi kitabı heyecanla bekliyorum (yazlık bir kitabımız olacak malum) ama daha şimdiden yok gezi yok isyancıları diye ortada dolanmasını anlamlandıramıyorum. bırak abi bize sen o kısmı, biz anlarız merak etme, senin isyanını da anlarız diğer yazdıklarını anladığımız gibi, yeter da dolanma artık.
kitabın adı deliduman. kapak tasarımı berat pekmezci'ye aitmiş. arka kapakta şöyle bir şey yazıyor: "ağlamayı unutmak için yumruğunu sıkanları resmediyor"
şimdi kitabı heyecanla bekliyorum (yazlık bir kitabımız olacak malum) ama daha şimdiden yok gezi yok isyancıları diye ortada dolanmasını anlamlandıramıyorum. bırak abi bize sen o kısmı, biz anlarız merak etme, senin isyanını da anlarız diğer yazdıklarını anladığımız gibi, yeter da dolanma artık.
women without men filminin yönetmeni. kadın üzerine kurduğu sanatı hatta doğu algısındaki kadın üzerine kurduğu sanatı, kadınlar için önemlidir.
kendisini ve kırgınlıklarını şöyle anlatmıştır:
http://www.ted.com/talks/..._art_in_exile?language=tr
kendisini ve kırgınlıklarını şöyle anlatmıştır:
http://www.ted.com/talks/..._art_in_exile?language=tr
--spoiler--
rüya, bütün çektiğimiz
rüya kahrım, rüya zindan
--spoiler--
yaşasın yaraların kardeşliği. aynı şiir ahmet kaya tarafından bestelenmiştir.
rüya, bütün çektiğimiz
rüya kahrım, rüya zindan
--spoiler--
yaşasın yaraların kardeşliği. aynı şiir ahmet kaya tarafından bestelenmiştir.
fenerbahçe marşı olarak düzenlenmiş hali ile bir metrobüs dolusu insanı sabahları cana getirebilirsiniz.
filmlerinin o kadar güzel soundtrackleri var ki bu işleri bırakıp kaçasım var yönetmeni.
http://www.youtube.com/watch?v=o427T3gNUFA
http://www.youtube.com/watch?v=o427T3gNUFA
Füruğ okuyarak müzik yapan müzisyen.
Müziğine ayrı kıvırcık saçlarına ayrı sevgi gösteriyoruz.
Müziğine ayrı kıvırcık saçlarına ayrı sevgi gösteriyoruz.
çok kötü şiir yazan şair. ama kapladığı yer bakımından iyi bir adam.
çevirilerini selim temo'nun yaptığı kürt edebiyatı yazarı.
--spoiler--
kevok; ayın, yıldızların ve kara toprağın esmer kızı
--spoiler--
--spoiler--
kevok; ayın, yıldızların ve kara toprağın esmer kızı
--spoiler--
23 nisan başka sinema belgesel gecesinde, gösterilecek belgesel. heyecanla bekliyoruz.
anadolu yakası için; 21:00 de kadıköy rexx ve yine aynı saatte capitol spectrum'da seansı var.
anadolu yakası için; 21:00 de kadıköy rexx ve yine aynı saatte capitol spectrum'da seansı var.