bugün
- 13 mart 2025 glasgow rangers fenerbahçe maçı14
- sözlük at hırsızlarının fotoğrafları13
- chatgpt11
- ekrem imamoğlunun ingilizce mezunu olması11
- akp döneminin çuvallamasının asıl nedeni12
- yüksek enflasyon9
- en sevdiğiniz aktörler17
- klarnet calan sarapci koala 626
- galatasaray19
- nervio ile sabahlamak9
- küresel ıkınma27
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları14
- v a m p i r o v13
- 1 85 boyunda zeki esprili yakışıklı kültürlü erkek24
- fotokopiçi20
- zehra güneş'e rağmen allah'a inanmayan ateist8
- psikolojisi bozuk yazarlar39
- akp döneminde gelir düzeyi yükseldi mi10
- uludağ sözlük günlük rutini9
- bir kadına ütü yapmayı öğretmek8
- sözlükteki düzgün yazarlar13
- ilk buluşmada sanayi tostu yemeye gitmek13
- chatgbt9
- çam ağacı ile ilişkiye girmek11
- alparslan kuytul12
- mhp liler artık ahmet kaya'yı da sevecek mi18
- günlerden 13 mart 2025 rangers'ı patates edeceğiz8
- mhp'nin başına apo geçse olası mhp'li yorumları20
- araba alamıyorsanız sebebi akp dir12
- müzisyen biriyle sevgili olur musunuz19
- başka bir evde uyumak16
- ramazan günü sokakta sigara içen insan20
- kimseden nefret edemeyen insan15
- yeni evli arkadaşlara alınabilecek ev hediyesi23
- sevgiliniz şişmanlasa ayrılır mısınız23
- en sevdiğiniz tatlı nedir27
- çam kokusunun insanı azdırması13
- evli kadınla ilişki yaşar mısınız11
- akp gidince irtica bitecek mi16
- derdini kimseyle paylaşmayan insan9
- anın görüntüsü14
- muz çilek ve kivi tabağı yapan erkek13
- sahurdayız uludağ sözlük23
- pantolonunun son düğmesini açık bırakan kız14
- gecenin şarkısı8
- ateistlere sorulacak sorular8
- instagramı facebooku twitteri olmayan erkek11
- canlı balıkları kızgın yağa atan vietnamlı8
- başkanlık sistemi gelince uçacaz9
- 2013 yılında 33 bin tl'ye sıfır araba varmış14

entry'ler (1534)
beni öldüreydiniz de izletmeseydiniz listesi. Liste listedir.
http://www.ranini.tv/foto...n-olmemiz-gereken-diziler
http://www.ranini.tv/foto...n-olmemiz-gereken-diziler
sen sevgilisin, kuşları ürkütebilirsin
18 eylül'de internet sitesiyle gümbür gümbür gelen televizyon yazarımız.
Çocuk edebiyatını yücelten yazar. Uzun süredir çocuk edebiyatında gözüm kapalı güvenebileceğim bir yazar arıyordum, buldum.
Fakat kendisine eski kafa gibi bir yeri açtığı için kızgınım.
Fakat kendisine eski kafa gibi bir yeri açtığı için kızgınım.
Geçtiğimiz Nisan ayında ortaya çıkmış fakat devlet sevdalısı ana akım medya tarafından üzerine gidilmeyen kahredici hadise.
Şu sıralar sürekli tehdit mesajları alan baba ile evrensel gazetesi muhabirleri röportaj yapıyormuş. Günün ilerleyen saatlerinde röportaj önümüze düşecek, siz pis ağzınızdan biz de bu devletten yine utanacağız.
Şu sıralar sürekli tehdit mesajları alan baba ile evrensel gazetesi muhabirleri röportaj yapıyormuş. Günün ilerleyen saatlerinde röportaj önümüze düşecek, siz pis ağzınızdan biz de bu devletten yine utanacağız.
"iran çok yaşa, Bahreyn aşağıya"
3 Temmuz gecesi cnn'de katıldığı programda " doktor değiliz ama hastamız çok" gibi bir laf eden ağbimiz.
Bunu tarihe not düştüm ki Emrah serbes rezil olsun. Bu nasıl bir laf ya. Adam iyice kafayı sıyırdı.
Bunu tarihe not düştüm ki Emrah serbes rezil olsun. Bu nasıl bir laf ya. Adam iyice kafayı sıyırdı.
roboski için
"uçurtma hüznüne boğulan bir çocukların gözleridir ömre talana sebep" dizesiyle biten bir şiiri yazmış şair. aynı zamanda avukat. avukat ve şair olmasından anlaşılacağı üzere devlete sinirli.
diyarbekir merkezli yokuş yol'a dergisinde şiire sırt veren abilerimizden. yine izdiham dergi'de şiirleri yayınlandı. ayrıca hür bakış'ta da yazıları var. hülasa kendisini her yerde takip ediyor ve devlete zeval vermek için uğraşıyoruz.
"uçurtma hüznüne boğulan bir çocukların gözleridir ömre talana sebep" dizesiyle biten bir şiiri yazmış şair. aynı zamanda avukat. avukat ve şair olmasından anlaşılacağı üzere devlete sinirli.
diyarbekir merkezli yokuş yol'a dergisinde şiire sırt veren abilerimizden. yine izdiham dergi'de şiirleri yayınlandı. ayrıca hür bakış'ta da yazıları var. hülasa kendisini her yerde takip ediyor ve devlete zeval vermek için uğraşıyoruz.
eşine yazdığı moses adlı şarkısının adını birkaç sene sonra doğan çocuğuna isim olarak koyan solist.
devletin, katilliğini yine gösterdiği ilçe.
burası bizi öldürmek isteyenlerin ülkesi diye romantizm dolu cümleleriniz sizin olabilir. aslı, burası sizin sürüneceğinizi göreceğimiz ülke.
burası bizi öldürmek isteyenlerin ülkesi diye romantizm dolu cümleleriniz sizin olabilir. aslı, burası sizin sürüneceğinizi göreceğimiz ülke.
20 haziran'da iletişim yayınları tarafından yeni bir kitabının yayınlanacağı yazar.
kitabın adı deliduman. kapak tasarımı berat pekmezci'ye aitmiş. arka kapakta şöyle bir şey yazıyor: "ağlamayı unutmak için yumruğunu sıkanları resmediyor"
şimdi kitabı heyecanla bekliyorum (yazlık bir kitabımız olacak malum) ama daha şimdiden yok gezi yok isyancıları diye ortada dolanmasını anlamlandıramıyorum. bırak abi bize sen o kısmı, biz anlarız merak etme, senin isyanını da anlarız diğer yazdıklarını anladığımız gibi, yeter da dolanma artık.
kitabın adı deliduman. kapak tasarımı berat pekmezci'ye aitmiş. arka kapakta şöyle bir şey yazıyor: "ağlamayı unutmak için yumruğunu sıkanları resmediyor"
şimdi kitabı heyecanla bekliyorum (yazlık bir kitabımız olacak malum) ama daha şimdiden yok gezi yok isyancıları diye ortada dolanmasını anlamlandıramıyorum. bırak abi bize sen o kısmı, biz anlarız merak etme, senin isyanını da anlarız diğer yazdıklarını anladığımız gibi, yeter da dolanma artık.
women without men filminin yönetmeni. kadın üzerine kurduğu sanatı hatta doğu algısındaki kadın üzerine kurduğu sanatı, kadınlar için önemlidir.
kendisini ve kırgınlıklarını şöyle anlatmıştır:
http://www.ted.com/talks/..._art_in_exile?language=tr
kendisini ve kırgınlıklarını şöyle anlatmıştır:
http://www.ted.com/talks/..._art_in_exile?language=tr
--spoiler--
rüya, bütün çektiğimiz
rüya kahrım, rüya zindan
--spoiler--
yaşasın yaraların kardeşliği. aynı şiir ahmet kaya tarafından bestelenmiştir.
rüya, bütün çektiğimiz
rüya kahrım, rüya zindan
--spoiler--
yaşasın yaraların kardeşliği. aynı şiir ahmet kaya tarafından bestelenmiştir.
fenerbahçe marşı olarak düzenlenmiş hali ile bir metrobüs dolusu insanı sabahları cana getirebilirsiniz.
filmlerinin o kadar güzel soundtrackleri var ki bu işleri bırakıp kaçasım var yönetmeni.
http://www.youtube.com/watch?v=o427T3gNUFA
http://www.youtube.com/watch?v=o427T3gNUFA
Füruğ okuyarak müzik yapan müzisyen.
Müziğine ayrı kıvırcık saçlarına ayrı sevgi gösteriyoruz.
Müziğine ayrı kıvırcık saçlarına ayrı sevgi gösteriyoruz.
çok kötü şiir yazan şair. ama kapladığı yer bakımından iyi bir adam.
çevirilerini selim temo'nun yaptığı kürt edebiyatı yazarı.
--spoiler--
kevok; ayın, yıldızların ve kara toprağın esmer kızı
--spoiler--
--spoiler--
kevok; ayın, yıldızların ve kara toprağın esmer kızı
--spoiler--
23 nisan başka sinema belgesel gecesinde, gösterilecek belgesel. heyecanla bekliyoruz.
anadolu yakası için; 21:00 de kadıköy rexx ve yine aynı saatte capitol spectrum'da seansı var.
anadolu yakası için; 21:00 de kadıköy rexx ve yine aynı saatte capitol spectrum'da seansı var.