bugün

starbucks sponsorluğunda olması muhtemeldir.
her dönem yaptığıdır. saadet partisi de yapardı, refah partisi de. atalarını takip ediyor akp.
dondurma isteriz, havalar sıcak ya *
Çıkış noktassının" bir kahvenin 40 yıl olması" olduğunu düşündüren olaydır.
küçükken bizim varoş mahallenin üzerinden doğru yol partisi bayraklı bir uçak geçmişti uçak pek bi cicili bicili olduğundan ve yakın mesafeden uçtuğu için mahalledeki tüm çoluk çocuk kafayı kaldırıp dikkatlice seyretmiştik. Tam tüm dikkatimizi uçağa vermişken uçak yüksekten bir sorti yaparak kafamıza gözümüze anahtarlık, şeker vb... şeyler fırlatmıştı biz kaçmakla kalıp oyuncaklı anahtarlıkları kapmak arasında kalmıştık ne tekim atılanlara doğrıu saldırmıştık. ben çarkıfelek oyunlu oyuncak bir anahtarlık kapmıştım. Şunu demeye getiriyorum her dönem olmuştur böyle şeyler.
camiiden gelen herkesin elindeki poşetlerden fark ettiğim durumdur.
4 salise hatır etmez.
makarna ve pirince ayrılan bütçenin biber gazı ve gaz bombasına gitmesinden sonra akp'nin düştüğü acı durum.
kahvenin kırk yıl hatırı olmasına istinaden, akp'nin 40 sene daha iktidarda kalmak istediğinin subliminal mesajıdır.
böylesi basitliklerle oy toplandığı defalarca kanıtlanmış über zekalılar ülkesinde normal oy devşirme yöntemlerinden birisidir.
stoklarda yiyecek paketlerinin tükenmiş olmasından kaynaklı durum. milli sermaye biber gazına gitti tabi olacak o kadar. (bkz: şimdi onlar düşünsün)
kahvenin yanında bide cüzdan getirdiler bizim eve, çok manidar oldu.