bugün

ferditayfur nickiyle oynadığım oyundur.
kul hakkı diye bi nick gördüm bir daha da oynayamadım. ağzımdaki çayı klavyeye püskürttü şerefsiz.
görsel

o ekşi erik buradaysa bana ulaşsın bi' şekilde. gene ekşici hainliğini gösterdiniz totoş herifler. böyle birlik olmaz olsun.
başım agar.io nickiyle oynadığım rezalet ama bağımlılık yapan oyun yinede tavsiye ederim. Bu arada bir tüyo eğer mobilde iseniz Puffin Web browser üzerinden iPhone ipad ve Android cihazlardada oyuna girebiliyorsunuz marketten ararsanız çıkar mutlaka. En azından saçma sapan klonlardan iyidir.
(bkz: korsan oyun)
başlarda kasmıyorken şimdi deli gibi kasan oyun. hücremi 2 saniye geriden takip ediyorum amk resmen. bilgisayar aynı, internet bağlantısı aynı. neyin kafası bu?
üzülerek gandalf nickli oyuncuyu yedim. mecburdum affet asfjgk.
bugün değil ama bi gün odada * sadece 6 dev kaldığımız oyundur. leaderboard'da sadece 6 isim vardı. evet 6... oynarken 10. sırada olduğumu görünce nasıl da sevinmiştim ilk başta. sonra baktım ki karşıma hiç küçük hücre çıkmıyor o zaman anladım olayı. derse az öğrenci gelmiş sınıf gibi nasıl da şendik o an. oynadık oynadık sonra herkes kendini patlattı. öyle bitti. keşke ss alsaydım lan. şimdi inanmiycaksınız bana. kafamı sikim.
Kebabber adıyla Poland'ı kovalarken Türkiye'ye yem olduğum oyun. Çok üzdü bu beni.
Bu gün yine sözlüğümüz için gurur kaynağı olduğum oyundur.
http://hizliresim.com/kk214r

Bu da bir önceki. Hep sözlük için bu çabalar. Ekşicilerin yanında sözlüğümüz yükselebilsin Uludağ' da yer alsın diye.
http://i.hizliresim.com/YBRDVl.jpg
sonunda iphone versiyonu çıkmış oyun. gelin canlar.
genelde hz ahmet acar nicki ile yardırdığım oyun.
görsel

adını dağlara yazdım yağrim. kapı çalmasa daha da yazardım da işte. neyse.
birkaç kere oynadığım her seferinde de söverek kapattığım oyun.
evlenmeden önce zall

görsel

evlendikten sonra zall

görsel
kafauı bozduran oyun. evet.
Bilgisayardan oynayanların her türlü aldığı oyun. Boşuna mobilden oynayıp da sinirinizi yıpratmayın.
[ULU]AVOKADOLU nicki ile oynamaya an itibariyle başlayacağım oyun. oynayacak varsa ulaşabilir
görsel

sonunda başardık.

muhammet arkadaş donmasaydı iyiydi.
an itibariyle ekşiciler 4 lü grup yapmış. oynamayı bırak, açıp onları izleyesin geliyor.
iyi ki arada donuyor da oynayamıyoruz. yoksa 24 saat başından kalkılmaz.
An itibariyle ile girilen oyun.
ayrıca geçtiğimiz günlerde artık iOS ve android için de geldi. beni nedense pek sarmıyor oyun ancak yine de denemeniz gerekiyor. rahatça oynanabiliyor.
Biri bana mobilde nasıl oynandığını anlatabilirse çok mutlu olurum.
mobil versiyonu olmamış uygulamadır. Haritanın yarısını büyükler kaplıyo resmen kaçış yok adamlardan.
her oynadığımda sinir katsayımın artmasına sebep olan oyun. mobilden oynamanın da eksisi var tabii.