bugün

Trendyol süper lig derbi maçı...

Swh ..
Fenerbahçe galibiyetine 1.67 oran verilen maçtır.
Hayırdır! fb: real mi oldu?
iki kalitesiz takımın maçı.
beşiktaş' ın derbilerdeki hırslı performansı ve vodafona arena atmosferi ile bir adım öne çıktığı maç. ciddi bir hakem hatası, şanssızlık ya da büyük beceriksizlik olmadığı takdirde beşiktaş' ın yenileceğini zannetmiyorum.
Maçı şöyle izleyeceğiz
görsel
3-3 biter.
gaysaraylı tayfanın bir günlüğüne jk'li olmasına sebep olan maç.
iki kalitesiz takımın maçı.
Ezer geçeriz her zamanki gibi. En kötü halimizle 3 atarız bu fenere.
Fenerbahçe farka giderse kimse şaşırmasın.
Yönetim değişti ara transfer yaklaşıyor futbolcular kendilerini daha ispatlayacak oyun oynamak zorunda kalacaklar.Hafta içi Fenerbahçe’nin grupta yerini belirleyeceği konferans ligi maçı var ilk dakikalarda baskılı oynayıp skor avantajını alıp maç sonuna kadar rölantide olacaklardır.Beşiktaştan beklentim yok.Hava yağmurlu zemin ağır olacaktır.Beraberlik kokan maç.iki takıma da başarılar.Sakatlık olmadan bitirirler umarım.
ölümüz yeter...
iki Türk kulübünün kapışmasıdır. Bu maç kurucusu Ermeni asıllı Arnavut burjuva kedicikleri ilgilendirmez :-).
Evet bu maç yüzünden yemeği evde yiyoruz bugün. Maç eşliğinde doğum günü kutlaması yapacağızhehe. *
Jk'ye 2-0 rahat koyacağımız maç.
Beşiktaş rahat çakar. Aslolan üzgünüm akşama ağlıycan gadaşım.
Beşiktaş için ayağa kalkma maçı. hala şampiyonluk mümkün hazır başkan da değişmişken. evet.
Lan niye takıyorsun adama kaleye mi girecek amk salağı.
Gerçekten ben bu Samet’e tahammül edemiyorum. Deliricem şimdi.
cenk sahtekarı kendini ceza sahası içinde bıraktı mal hakemde penaltı verdi. yazıklar olsun. ama bu maç fenerin hakkı. sekiztaş ezik bir top oynuyor.
Yeneriz yeniliriz konu bu değil. Bjk Anadolu takımı gibi. Evinde eziliyor. Çıkamıyor. Sürekli yerdeler. Sahtekarlar. Hakem kaç kere ofsayt olmayan atağımızı ofsayt diye kesti. Bjk'den daha karakterli oyun beklerdim. Yazık.
Penaltıya penaltı kardeşş. Hadi penaltı yok diyin? Buz gibi penaltı. Tadic soktu. Bjknin elinden kaptığımız reyiz yapıştırdı.
Büyük bir savunma hatası yapmazsak kazanacağımız maç. Samet akaydin denen arkadaş en kısa zamanda ya kiralanmalı ya da 3'e 5'e bakmadan gönderilmeli ocak ayında.
1-6 olacak maç 1-2 şaka gibi. Puan kaybedersek yazık olacak.

Edit: bjk 10 kişi kaldı. Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim ahahaha.

Edit 2: kırmızı iptal ve karar doğru. Son adam değildi szymanski. Kırmızı yanlıştı
Tayfur hadi köyüne oğlum kaybol.