bugün

Geçmiş olsun güzel ülkem.

Akapenin ekmeğine yağ sürmeye devam mk.

Rezillik...
Oyum Erdoğan’a açık ve net.
gerçekten türk demokrasisi adına utanç verici bir dayatmaydı. kemal'e oy vermeyeceğim. ancak umarım muhalefet meclis çoğunluğunu muhalefet edlinde tutar.
Birde davullu zurnalı açıklama yapıyorlar. Afetin üzerinden 1 ay geçmedi azcık utanın.
Gılınçdar muradına erdi, bu kaçıncı yenilgisi olacak acaba.
Kemal bey için seçim kaybetmekte sıkıntı yok. En fazla 10. Yenilgim der yine CHP genel başkanı olarak yola devam eder..
Deccal de olsa seçmek lazım yoksa bir daha seçim bile yapılamaz.
AKP'lilerin karşılarında en çok görmek istedikleri zattır. Adaylığı ilan edildiği an AKP genel merkez binasında kutlamalar başlamıştır muhtemelen.

O değil de sosyal medyada Kılıçdaroğlu'nun yüzde 60 ve üstü alıp Erdoğan'ı sandığa gömeceğine inananlara denk geliyorum. Umarım ciddi değillerdir yoksa acilen tımarhaneye yatırılmaları gerekiyor, evet.
halk ne demiş, kimi istemiş, anketlerde kim öndeymiş hiç umrunda olmadan inatla aday olan yeni 'şahsım'dır.

Hayırlara vesile olsun.

(bkz: seni de unutmadık mansur yavaş)
Hayırlı olsun. Yürü bay kemal seni tutan mi var.
günün özeti.
(bkz: ben kemal geliyorum)
Hayırlı olmasını umut ediyoruz.

RTE ye göre oldukça medeni biri.
beni çok güldürmüştür. kesinlikle oyumu kemal amcama vereyim.
millet ittifakının resmileşen adayıdır.

yerel seçimlerden önce istanbul'u, ankara'yı, adana'yı kazanacağız dediğinde de inanmayanlar olmuştu kendisine ama sonuç ortada.
Sığınma talebimize karşılık verecek ülkeler listesi loading….
eskinin fetöcülerini oldukça üzen gelişme.

amaç; uzun imamın gitmesi ise, şu aşamada kılıçdara destek vermek zorundayız. uzun imam gittiksen sonra kılıçdarı tekrar konuşuruz. amaç ve hedeften sapmak bariz şekilde fetöcülerle iş birliği yapan, çocuk tecavüzcülerine yarayacaktır.
amaç ile hedef karıştırılmamalı!
An itibariyle reis’in ruh hali.
görsel
verdik şimdiden seçimi...
Aktroller yine dolmuş.
Şu adamdan ne istiyorsunuz arkadaş. Affedersiniz ama s.kilmeye alışmışsınız. Güce tapıyorsunuz çünkü kendiniz güçsüzsünüz. Kendi gücünüze inanmıyorsunuz. Şu adamın yaptığını rte mi yaptı? Adam o yaşta adalet yürüyüşü yaptı, çubuk'da gitti dayak yedi yine kutuplaştırıcı davranmadı. Ama evet istediğiniz şey kudurganlık, kibirlilik, küfür. Yıllardır kk ile dalga geçe geçe algılarınızı yönetti rte. Oturun da bunu düşünün. Kendinizi sorgulayın.
Umudun çiçeği isimli yazar arkadaşım seni biraz aydınlatalım ( yani arkadaş bu kılıçdara’da körü körüne bağlı olan kitle erdoğan kitlesinden’de beter biz kemal kılıçdaroğlundan birşey istemiyoruz kendisiyle bir derdimiz yok önce orda bir anlaşalım tamam bizim derdimiz toplumun tamamında hatta buna kendi seçmeni’de dahil halk nezdinde kendisine olan desteğin yok denicek kadar az olan birinin böylesi krıtik bir seçimde koltuk sevdasında olması derdimiz 9 seçim kaybeden belediye başkanına siyasi yasak geldiğinde hiç bir halt yiyemeyen yine belediye seçimlerinde karşı tarafın sonuçlara itiraz edip tekrarlatıp buna tepki olarak klasik böyle birşey olabilirmi yaaa deyip herşeye seyirci kalmasına tüm yapılan yolsuzluklara kayırmalara hukuk dışı olan uygulamalara seyirci kalması bizim derdimiz bilmem kaç km yürüyüş yaptığından söz etmişsin ( adam ciddi ciddi bunu yazmış ne diyelim beyin bedava ) isterse sittin km yürümüş olsun o zaman soralım ne elde etmek istedin ne elde ettin? Hukuksuz uygulamalar sonmu buldu hayır hukukta reform’mu yapıldı hayır hukuta liyakatmı esas alındı oda hayır ee söyle bakalım bilelim ne elde edildi kemal kılıçdaroğlu’nun ben insan olarak kötü biri olduğunu tabiiki iddağa etmiyorum ama istatistikler ortada boru değil 9 seçim kaybetmişsin üstelik bu seçimlerden birinde ysk mühürsüz oyları geçerli saydı sonuç koca bir sıfır ee şimdi tüm bu beceriksizlikleri basiretsizlikleri üst üste koyarsak sana niye destek verelim yani arkadaş yukarıda dediğim gibi bu adamın toplum nezdinde karşılığı yok eşittir bu kadar ha birde arada bize aktrol demişsinde sen aktrol analizini sözlükte tam anlamıyla kavrayamamışsın önce analizini düzgün yap sonra o tespitinden emin ol’ki bilip bilmeden bu iftirayı insanlara atma.
Şimdiden seçimi verdik demiştim. Bugün tescillemiş olduk. Kılıçdaroğlu senin Allah belanı versin. RTE kazanmadı, Kılıçdaroğlu seçimi kendi eliyle verdi.