bugün

ilginç insandır. 36 numara kadın ayağı mı olur? eldir o.
kadın ayağı dedin mi 38 numara olucak.
hele bunun 35'i vardır ki tam dayaklık.

(bkz: amlarına koyayım onların çok ayıp ediyorlar)

edit: 35 giyiyorum arkadaşlar, sakin.
''sayesinde yürüdüğüm şey ayak değil de ne olabilir'' diye düşündürten yazar şaşkınlığıdır.
fil ayaklı kadın veya kadınımsı çevkirmesidir.
bir bu kalmıştı söylemediğiniz ne yapsın peki bu kadın sanki ayağını kendi yarattı. hem ne güzel küçük ve kibar ayakları işte. ayağının 36 numara olması karakterinimi bozuyor sanki.
Kadın ayağı dediğin 37 olur, teşekkürler.
yanlış öğretilere maruz kalmış kişidir. halbuki o ayak değil, eldir.
ğeğer ayak fanteazisi olan birine denk gelmişse ne güzel çünkü bu tpip insanlar büyük ayaklı kadınları sever.
39-40 numara olsa erkek ayağı derler. 36 numara olsa el derler. derler efenim, kusursuz türk erkekleri bunlar, derler.
(bkz: pati)
36 numara ayaktır diyerek içine girdiğim insan grubudur.
ayakkabı numarası "36" olan insandır. 36 numaralı ayakkabıyı ayağına giyer "aaaa tam oturdu" tepkisini verirken de şu çıkarımda bulunur: "benim ayaklar 36 numaraymış lan!"
35 ayaklı olması var ki o en acıdır. birçok markanın ayakkabısı bulunamaz. o yüzden 36'ya şükredilmelidir. (bkz: beterin beteri var)
Minyon tipli kadındır.
minyon çıtı pıtıdır, bu benim tespitim ki genellikle elleri de ayakları gibi küçüktür. insanlara 36 derler ama 35,5 bile olabilirler. külkedisi ayağına sahiptir kızımız.
(bkz: allahını seven üstüme 36 numara ayak atsın)
kardeşim bir ayak fetişisti olarak söylüyorum,36 numara ayak buldunuz daha ne istiyorsunuz? size palet lazım herhal.

ek edit: minyon yapılı güzel bayanların ayak numarasıdır,sanat eseridir.
insan der iken; çocuk kast edilmiştir.
acayip bir insan. otuz altı numaraya niye ayak diyor ki ? ne belli ayak olduğu ?
ayaktır hem de çok güzel ayaktır evet birçok övgü de alırsınız ayaklarınız yüzünden, el gibi güzel durduğu kısmına katılıyorum. bildiğin düzgün ayaktır ince bir bilekle başlar ve açık ayakkabılarda oldukça şık durur. tabi parmaklar önemli lütfen diğerleri başparmağın boyunu geçmesin.
ayak fetişliği yapmak gibi olmasın ama bence bi kızı en çok yakışan ayak numarası 38-39 dur.
Göze daha estetik geldiğini düşünüyorum.
36 numara kadın için en ideal olduğu için problem yaratmaz, gönül rahatlığıyla ayak diyebilirsiniz.

not: 40 giyen kadın da tanıyorum 34 giyen de.
Koca ayaklı kızların kendi ayaklarını övmek icin narin ayaklara laf etmesi.