bugün
- izmirde 5 çocuğun öldüğü yangın14
- biberonuna tiner koyularak öldürülen bebek8
- 13 yaşındaki çocuğun aids ten ölmesi9
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri12
- zafer partisi10
- apo yu hapisten çıkartmaya çalışmak10
- yazarların gurur duydukları özellikleri18
- atatürk resmine basan piçe uçan yumruk17
- queen ravenna'nın ölmesi14
- bayburtta picasso'ya ait ünlü tablo yakalandı22
- bir cumhurbaşkanı nasıl olmalı11
- zeynep bastık'ın beyaz külodu23
- filistin meselesi bizim milli meselemizdir21
- peter parker'ın mutsuz olması16
- gecenin şarkısı8
- izmir 3 koşuda hangi at gelir8
- birlikte diyete başlayalım mı9
- menzil cemaatinin 17 milyar serveti olması23
- yazarların romantiklik seviyesi25
- realite manipülasyonu16
- profesörün sokak köpeği saldırısına uğradığı ülke26
- dini bütün bir kızı etkilemenin yolları12
- yazarların kendilerini tanımlama şekli13
- anın görüntüsü14
- kanka olmak istediğiniz yazarlar14
- kadınların katlandığı eziyetler14
- gül gibi kokan sözlüğün ağır abisi21
- belediye konserleri yasaklansın9
- mesai saatlerinde entry girenleri cimere bildirmek8
- israfa son vermek için yapılması zaruri olan 3 şey26
- müslüman diye hamas'ı savunmak8
- judas'ın ölmesi8
- 17 yaşında bmw vs 3 yaşında egea9
- kedimi kim yedi1'in ölmesi13
- güvenmemeyi nasıl öğrendin10
- reis deyince akla ilk gelen23
- mel mel vs eylulsabahi21
- özlem zengin21
- gece yatarken kurulan hayaller16
- tanışmak istediğiniz yazar14
- bazlama açmayı bilmeyen kız10
- bir erkeğin bağımlılık yapabilecek özellikleri8
- ölsem helvamı hangi yazar yapar22
- sana şimdi ne mesajlar geliyordur9
- b12 takviyesi10
- yazarların en çok sevdiği aylar22
- puura11
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri22
- sigara içen insan aptaldır11
- thusnelda10
öncelikle tanımı yapalım ve rahatlayalım: bursaspor açısından zor bir maç.
şimdi gönlüm gerçekten timsahlardan yana ama tecrübesizlikle beraber işlerinin çok zor olduğunu düşünüyorum. ki rangers lige tıpkı bursaspor gibi çok iyi başladı ve grupta Manu'dan puan aldı dışarıda. tüm bu toplamlara baktığımda ve iyi bir iddaa takipçisi olarak maçın handikaplı 1 biteceğini düşünüyorum. ve 3,15 lik oranı ile rangers 2 fark yapar diyorum ve oynuyorum bu şekilde. kimse kızmasın.
bursa puan alsın benim param gitsin sorun değil tabi.
şimdi gönlüm gerçekten timsahlardan yana ama tecrübesizlikle beraber işlerinin çok zor olduğunu düşünüyorum. ki rangers lige tıpkı bursaspor gibi çok iyi başladı ve grupta Manu'dan puan aldı dışarıda. tüm bu toplamlara baktığımda ve iyi bir iddaa takipçisi olarak maçın handikaplı 1 biteceğini düşünüyorum. ve 3,15 lik oranı ile rangers 2 fark yapar diyorum ve oynuyorum bu şekilde. kimse kızmasın.
bursa puan alsın benim param gitsin sorun değil tabi.
en 3 gol yiyerek döneceği maçtır.
bursa'nın bu maçı kazanma şansı hiç yok.
sorun aslında bursa ile ilgili değil, yıllarca ligimizi kaliteli bir lig sandık sonuçta şampiyonlarımız her sene hüsran yaşadı. bütün mesele bu.
sorun aslında bursa ile ilgili değil, yıllarca ligimizi kaliteli bir lig sandık sonuçta şampiyonlarımız her sene hüsran yaşadı. bütün mesele bu.
valencia maçı öncesi çok iyimser yorumlar yapan şahsımın sessiz kalmasına neden olan karşılaşmadır. başlamasına 6 saatten az kalmıştır, iyi bir skorla bu deplasmandan döneriz umarım.
rakibi tahrik etmemek için bursaspor'un celtic formalarıyla çıkmayacağı karşılaşma.
ayrıca valencia'yı gözlerinde fazla büyüttükleri için ağır bi mağlubiyet aldılar. bu sefer en azından beraberliği düşünüp ona göre futbol oynarlarsa, 1 puan fena olmaz.
ayrıca valencia'yı gözlerinde fazla büyüttükleri için ağır bi mağlubiyet aldılar. bu sefer en azından beraberliği düşünüp ona göre futbol oynarlarsa, 1 puan fena olmaz.
üzülerek de olsa söylüyorum. sonucu 1 bitecek maçtır.
bursa'nın puan alacağını düşündüğüm maç.
futbolun doğduğu topraklarda türk futbol tarihinin en önemli günlerinden birine tanıklık edeceğimizi düşündüğüm mücadele. bursaspor gerçek potansiyelini ortaya koyarsa, akıllı savunma ve dengeli hücum ederse en azından 1 puanla döner diye düşünüyorum.
duygusal davranmadan handikap1 olacağını düşündüğüm maçtır, gönül ister ki yanılayım ama görünen köy kılavuz istemiyor be timsah.
üzücü bir şekilde bursaspor un yenileceğini tahmin ettiğim maçtır. eğer yenilirse bunun sebebi de kötü futbol falan değil sadece tecrübesizlik olacaktır. ama biz sonuna kadar destekliyoruz bursaspor u.
bir beşiktaş'lı olarak tabiki bursaspor'un galibiyetini dilediğim ; ancak pek inanmadığım karşılaşma.
olsun en azından tecrübe kazanıyorlar. çok işe yara bunlar daha sonra.
olsun en azından tecrübe kazanıyorlar. çok işe yara bunlar daha sonra.
miller'ı tutabilirlerse bursaspor'un kazanacağını düşündüğüm maç.
ayriyetten yeni bi taraftar grubunun izleyeceği maçtır.
(bkz: celtic teksas)
(bkz: ibne bursa g*t celtic)
ayriyetten yeni bi taraftar grubunun izleyeceği maçtır.
(bkz: celtic teksas)
(bkz: ibne bursa g*t celtic)
canı gönülden bursaspor'u desteklediğimiz müsabakadır. ama gel gör ki bu işler dilek ile olmuyor. taraftar baskısı ve bursanın şampiyonlar ligi tecrübesizliği maça büyük etki edecek. umarım etmez.
bursaspor ve bursa halkı için çok güzel maçlardan birisi.
yenmek tabii ki harika olur ama birkaç sene önce ikinci lige düşme üzüntüsünü yaşayan bir takımın taraftarının bugün şampiyonlar liginde takımını seyretmesi bile yeterince güzel.
yenmek tabii ki harika olur ama birkaç sene önce ikinci lige düşme üzüntüsünü yaşayan bir takımın taraftarının bugün şampiyonlar liginde takımını seyretmesi bile yeterince güzel.
gönlümüzün bursayla olduğu maç. ilk şampiyonlar ligi deplasmanı olacak bu maç. Rangersın alacağını düşündüğüm ama yanılmayı umut ettiğim maç.
gönlümüz ne kadar bursadan da olsa bursa avcunu yalayıp dönecek.
maçtan önce bursa neden yener sorusuna ne yazık ki yanıt veremediğimiz maçtır. başarılar dileriz orası ayrı.
son 12 avrupa maçını kazanamayan glasgow rangers'ın bursaspor'a patlayacağı maç olacaktır.
126-0 yenilse de bursaspor'Lu olduğumuz karşılaşma.
biz inanıyoruz!
biz inanıyoruz!
nedense üç büyük takım taraftarlarından bazılarının (taraftar demeye dilim varmıyor bu adamlara gerçi) bursapsor'un yediği her golde havalara uçacağı karşılaşma. tamam bursaspor kaybedebilir, fark da yiyebilir de sizin götünüzü kaldıran, orgazm olmanızı sağlayan şey ne bursaspor'un kaybetmesinde.
not: fener, galatasaray, beşiktaş ayrımı yapmadım. böyle takım desteklediğini söyleyip de rakibin başarısızlığını kendi başarısı olarka gören bir grup vardır hepsinde.
not 2: ölümüne beşiktalıyım. ona rağmen; yürü be bursa!
not: fener, galatasaray, beşiktaş ayrımı yapmadım. böyle takım desteklediğini söyleyip de rakibin başarısızlığını kendi başarısı olarka gören bir grup vardır hepsinde.
not 2: ölümüne beşiktalıyım. ona rağmen; yürü be bursa!
bursanın kaybetmesini istediğim karşılaşma. desteklemiyorum kendilerini. var mı itirazı olan? birilerinin zoruna mı gidiyor?
(bkz: bursa çocuğu)
(bkz: bursa çocuğu)
bursaspor'umun en az bir beraberlik kopartacağını düşündüğüm zorlu maç. ha yenilse nolur, fark yese nolur, bu guruptan sıfır çekip dönse nolur? bursaspor'un büyüklüğünü değiştirmez, kalplerdeki bursaspor sevgisini lekeleyemez.
(bkz: ne kadar ankaragüçlüysem o kadar bursasporluyum)
(bkz: ne kadar ankaragüçlüysem o kadar bursasporluyum)
skor tahmini yerine, biri de maç saatini yazsa, ne de güzel olacak maçtır.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar