bugün

ilker yasin'in 30 yaşındaki david villa'ya 26 yaşında dediği maçtır.
manchester'ın attığı gol ofsayttır.
barcelona kazansın dediğim final maçı bir senede farklı takımlar oynasın şu finali.
ilk yarısında 2009 finalini şöyle bir hatırlatan maç olmuştur . tabi arada farklılıklar yok değil .
manchester yine baskılı başladı barca ' yı bunalttı ilk 10 dakika , sonra barca başladı . çok zorladı tamamen ablukaya aldı ve golü buldu . farklılık da bundan sonra oldu manchester golü -ofsayt da olsa- buldu ve oyunun dengeleri bozuldu barca adına . ikinci yarı daha heyecanlı olacaktır artık barca yine ablukaya alacaktır manu kalesini .

ayrıca fatih hoca ' nın yorumcu olması içimde yine bir didier drogba heyecanı yaratmadı değil . ilker yasin her zamanki gibi manchesterli topu sürerken xavi falan dedi . formundan bir şey kaybetmemiş .

son olarak hakem 1 penaltı ve 1 ofsaytı süzemeyerek maçın tadını kaçırmaktadır .

eyyorlamam bu kadar
ilker Yasin'in barca soyunma odasına girip ' nolur kazanın abi ' diye yalvaracağı maçtır.
manchester'ın attığı gol ile sevindiren maçtır.
barcelona oynadığı futbolla hiç zevk vermemektedir yine.
durmadan paslaşma taktiği sıktı artık.
ilk yarı için:
1- Rooney'e beyin eklenmiş biraz zeka gelmiş kan gelmiş yüzüne.
2- Messi hala insan değil.
3- Xaviesta'nın oyunundan bahsetmiyorum bile!
türk reklam tarihinin en hoş reklamını gördüğüm zamandır.
turkish airlines
0/0 a 100 misli basmış olan bana gülecek olan maç olsundur.
manu'nun kazanıp kupayı almasını dilediğim maç..hiç sevemedim seni barça manu gibi bi takım varken karşında nefretime sebep oldun hatta..
ilker yasin'in anlattığı 26. maçmış.* 26 tane rezil yorumlanan final maçı. yetti artık birak bu işleri, kutuplara yerleş sayın yasin. man. united sanki milli takıma gol attı. öyle bir söyledi ki dışarı çıktı rooney'in vuruşu sandım.
van der sar'a yeşil ışık tutulan maç. bizden biri olmasa la.*
arap spikere dualarımı eksik etmeyeceğim maçtır.
fatih hocanın yorumları ile daha bi keyifli olmuş olan ayrıca barcanın şiirsel bir futbol oynayışı ile iyice dadından yinmez olmuş dev bir karşılaşma.
messi nin dağılın dediği maç. 2-1 oldu. dedik ofsayttan gelen golle bir bok olmayacağını. doğru düzgün atağı yok lan daha mançester'in.
messi soktu. 2-1.
messi yaptı yapacağını.
2-1 barça önde.
messinin affetmediği maç. 2-1 barça
an itibarı ile 53. dakikada messi nin şutu gol olmuştur; barça 2: mu:1.
van der sar a ağır küfürler ettiğim karşılaşma.
barcelona 90 dakika sonunda işi bitiremez, maç uzatma/penaltılara kalırsa kupaya veda eder.
"messi bu adam neyin nesi" nidalarını hatırlatmıştır.
4,50 oranı getiren skordur. iy-0/ms-1
haydi barça 1 tane daha fesle bitsin bu iş.
+2.5 olan ve 4-6 kaçınılmaz maç.
28 mayıs 2011 fc barcelona manchester united maçı olarak düzeltilmesi gereken maçtır.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar