bugün
- chp belediyeleri olmasa bu halk ne yiyecek14
- ev kirası maaştan fazla olan ülke insanları14
- müsavat dervişoğlu14
- akp'lilerin zamlara itiraz etme eşiği24
- ankarada gezilecek yerler11
- halkın rahat bir nefes alması8
- sahi bir 2023 hedefi vardı ne oldu ona37
- 15 01 2025 istanbul da toplu ulaşıma 35 zam geldi13
- günün sözü8
- imamoğlu ve özel'in mücadele edeceği tarih10
- mel mel bakan gibson vs masklavi18
- 24 saatte 11 kişinin sahte içkiden dolayı ölmesi9
- müşterilerini ilaçla bayıltıp taciz eden taksici14
- ben hep 50 liralık alıyorum14
- istanbulda sahte içki ölümleri11
- 2025 aile yılı12
- sözlüğün çok sakin olması13
- emekli aylıklarını nasıl öderiz telaşı içindeyiz43
- fakirlere mana bulmak10
- inekler neden kalp krizi geçirmez8
- menzil cemaatinde gerginliğin giderek artması16
- imamoğlu nu yolsuzluktan tutuklamak14
- sözlüğe güzel bir kız bırak25
- matlab8
- yağmur8
- pipisi kalkmayan erkekle evlenir misiniz12
- akşam yemeği hazır9
- 32 yaşındayım her gün süt içsem boyum uzar mı8
- yılmaz özdil14
- aşk ne kadar sürer sorunsalı12
- kırmızı kart diye bağırmak11
- şuan dinlediğin şarkı8
- el değiştiren belediyelerde hizmetin aksaması8
- dün fetöyü savunanların bugün apoyu savunması46
- evlenmek istemeyen erkek17
- istanbul trafik yoğunluğunda dünya birincisi8
- 15 bin tl alıyorum geçinemiyorum ama oyun rte ye13
- kuş başı şişteki kuyruk yağı11
- soğuk kış günlerinde iç ısıtan şeyler16
- beşiktaş ta hırsız yakalandı11
- 14 yaşındayım hepinizden üstünüm8
- 13 ocak 2025 cumhurbaşkanımızın müjdesi46
- zayıflamakicinyaratil mis10
- 13 ocak 2025 konyaspor fenerbahçe maçı39
- hull city17
- pandela9
- beklenen büyük istanbul depremi14
- yazarların favori tatlıları30
- anın görüntüsü12
- 30 yaşından sonra aşık olmanın imkansız olması9
Ve beğenen 1844 kişi.
Şu sosyal medyada neden beğenmedim butonu olmaz ki sözlükler dışında.
Tsk'nın karşısında en baba trollumuz bile duramaz valla..
Şu sosyal medyada neden beğenmedim butonu olmaz ki sözlükler dışında.
Tsk'nın karşısında en baba trollumuz bile duramaz valla..
Recep bey'in zaferi kutlu olsun.
yerin dibine girdim bir türk olarak .
Doğru haberdir lakin olur normaldir adamlar savaşıyor arkadaş naaşla mı uğraşacaklar.
''neden ses yok bazılarında?''
o yüzden hiç operasyon yapılmamalı ve güneyimizde kürdistan'a göz yummalıydık.
hem kürt kardeşlerimizin de hakkıydı devlet, pkk ile bağları olsun olmasın.
operasyonu savunan her insana da sanki zamanında çözüm sürecini de desteklemiş gibi ''dün böyle böyle yaptınız'' dırdırı.
şehitlerimiz adına üzüntüm sonsuz. ki kolluk kuvvetlerinin içinde büyüdüm.
lakin burada operasyon karşıtı pkk severler harici yazarlar neyi savunmakta onu anlayamıyorum?
şehitlerimizin ruhu şad olsun.
o yüzden hiç operasyon yapılmamalı ve güneyimizde kürdistan'a göz yummalıydık.
hem kürt kardeşlerimizin de hakkıydı devlet, pkk ile bağları olsun olmasın.
operasyonu savunan her insana da sanki zamanında çözüm sürecini de desteklemiş gibi ''dün böyle böyle yaptınız'' dırdırı.
şehitlerimiz adına üzüntüm sonsuz. ki kolluk kuvvetlerinin içinde büyüdüm.
lakin burada operasyon karşıtı pkk severler harici yazarlar neyi savunmakta onu anlayamıyorum?
şehitlerimizin ruhu şad olsun.
Savas bu sehit olur gazi olur kayip olur ama hesabi sorulur türk askerine güvenimiz tam dir.
Yarina kadar sehit olan vatan evlatlarini topraklarimiza getiririz insallah.
Yarina kadar sehit olan vatan evlatlarini topraklarimiza getiririz insallah.
en azından bu olay kabullenilmiş. Yakılan askerler gündem bile olmamıştı.
gerizekalı mısınız oğlum siz?
şehidimizi sahiplenmesi zorumuza gitmişmiş.
neyine zoruma gitsin. ta aksine samimiysen sevinirim.
diyorum ki peki istediğin ne? yanlış olan ne? operasyonu destekleyenlere suçlu gibi soru sormuşsun.
peki operasyon isteyen takım neden yanlış bir kafada.
o yüzden ne olmalı, ne yapılmalıydı? izin mi verilmeliydi?
geçmişte bunlar yapıldı, o zaman kurulsun mu denmeliydi?
o çözüm sürecine de, salih müslim'in ağırlanmasına da yine burada en ağır sözlerle eleştiride bulunuyordum. cevap verirken parti ağzıyla cevap vermezsen sevinirim teflon.
şehidimizi sahiplenmesi zorumuza gitmişmiş.
neyine zoruma gitsin. ta aksine samimiysen sevinirim.
diyorum ki peki istediğin ne? yanlış olan ne? operasyonu destekleyenlere suçlu gibi soru sormuşsun.
peki operasyon isteyen takım neden yanlış bir kafada.
o yüzden ne olmalı, ne yapılmalıydı? izin mi verilmeliydi?
geçmişte bunlar yapıldı, o zaman kurulsun mu denmeliydi?
o çözüm sürecine de, salih müslim'in ağırlanmasına da yine burada en ağır sözlerle eleştiride bulunuyordum. cevap verirken parti ağzıyla cevap vermezsen sevinirim teflon.
partim mi ; mhp terk.her muhalifi chp sanmayın. atatürk'ü sahiplenen herkes sizin için chpli. sehitin naaşına ulaşamamak da derin üzüntü kaynağımızdır. üzüntüsünü yazacağına bana cevap yazmak. ilginç.
partim: mhp terk.
milliyetçi, atatürkçü biriyim.
çok şükür hükümet ile devletin arasındaki farkı biliyorum.
operasyonun gerekliliğinin de farkındayım.
şehidimizin üzüntüsünü en az sizin kadar yaşıyorum.
lakin operasyon destekçilerine yönelttiğiniz sorudan ötürü olması gerekenin ne olduğunu merak ettim, sizce ne yapılmalıydı, bunu dile getirdim.
milliyetçi, atatürkçü biriyim.
çok şükür hükümet ile devletin arasındaki farkı biliyorum.
operasyonun gerekliliğinin de farkındayım.
şehidimizin üzüntüsünü en az sizin kadar yaşıyorum.
lakin operasyon destekçilerine yönelttiğiniz sorudan ötürü olması gerekenin ne olduğunu merak ettim, sizce ne yapılmalıydı, bunu dile getirdim.
kapattık konuyu. allah'a havale.
Naaşın birisi ygp li itlerin elinde. Burada paylaşmak uygun değil. Söylemek de öyle aslında..
Sanıyorum hamam köyünde kalan aslerlerimiz bunlar.
Tam emin olmamakla birlikte ypg sayfalarında hamam köyü kurtarıldı, türk askeri ve el nusra-ışid karışımı askerler geri çekildi şeklinde paylaşımlar yapıldı.
inşallah öyle değildir. inşallah sağ salim ulaşırız mehmetlere.
Tam emin olmamakla birlikte ypg sayfalarında hamam köyü kurtarıldı, türk askeri ve el nusra-ışid karışımı askerler geri çekildi şeklinde paylaşımlar yapıldı.
inşallah öyle değildir. inşallah sağ salim ulaşırız mehmetlere.
daha da kötüsü ne biliyor musunuz. bu haber yayınlanırken aynı zamanda o orospu çocuklarının şehidimizin yerde yatan naaşının formasının kimliğinin fotoğraflarını instagramda yayınlaması.
Arkadaşlar iki askerimizi orada bırakmak elbette ki mühim bir şey ancak iki askerimizin naaşına ulaşmak adına daha fazla kayıp vermek maalesef göze alınabilecek mantıklı bir şey değil. Askerlerimizin ekipmanlarını görünce sevindim bir yandan da karşı tarafın eline geçtiği için de üzüldüm tabi ki askerlerimizden değerli değil hiçbir ekipman yanlış anlaşılmasın.
gündeme bomba gibi düşmesi gerekirken kimsenin umrunda olmayan durum.
savaş esnasında oluşabilecek durumlardan biridir. net...
sis ve çatışma dolayısıyla ulaşılamamıştır.
savaş var savaş. tatbikat falan yapılmıyor. 7 düvele karşı harb yapılıyor.
bulunur inşallah.
savaş var savaş. tatbikat falan yapılmıyor. 7 düvele karşı harb yapılıyor.
bulunur inşallah.
Vahim durum karşımızda sanırsın ki düzenli ordu. Dört gün oldu henüz on küsür köy alındı. TSK daha güçlü girmeli bölgeye yoksa sonuç almak zorlaşacak. Öso ilerleyemedi. Bir yerlerde yanlış mı yapıyoruz diye düşünmek lazım. Ne gerekiyorsa o yapılmalı terör yapısı bitirilmeli. Şüphesiz balikesirli dua ediyor.
Evet şehitler ölmez, evet vatan asla bölünmez.. ama bulun o kınalı kuzuları, bulun o vatan evlatlarını, bulun o ana kuzularını.. bulun o kahramanları allah aşkına..
zeytindalı operasyonuna rağmen ypg petrol çıkarmaya ve fıratın doğusuna iletmeyi başarıyor ve oradan afrin'e destek kuvvet geliyor. 2 naaşın bulunamamasının sebebi şehitlerin ypg'nin eline geçmesidir ve bunu yayınladılar. ulan bu ne kepazelik? siyasi rant uğruna çocukça tv gösterileri için eylemler yerine daha ciddi olunması gerekiyor.
birincisi öso hiçbir sikime yaramıyor, sadece tsk'yı cihatçı gibi gösteriyor ve kazanılan bölgelere öso'nun yerleştirilmesi suriye'nin toprak bütünlüğü için savaşan türkiye'nin politikası ile tezattır.
ikincisi kır polislerinin suriye'de ne işi var, karşımızda uyuşturucu mafyası mı var? senin asıl birliklerin nerede, yoksa hepsi fetodan tutuklu mu?
son olarak götü boklu teröristlerin attığı füzeler nasıl illerimize düşüyor? bugün en dandik arap ülkelerinde bile onları engelleyebilecek hava savunma sistemi var.
ölü olarak açıklanan terörist sayısı da yeterli değil.
birincisi öso hiçbir sikime yaramıyor, sadece tsk'yı cihatçı gibi gösteriyor ve kazanılan bölgelere öso'nun yerleştirilmesi suriye'nin toprak bütünlüğü için savaşan türkiye'nin politikası ile tezattır.
ikincisi kır polislerinin suriye'de ne işi var, karşımızda uyuşturucu mafyası mı var? senin asıl birliklerin nerede, yoksa hepsi fetodan tutuklu mu?
son olarak götü boklu teröristlerin attığı füzeler nasıl illerimize düşüyor? bugün en dandik arap ülkelerinde bile onları engelleyebilecek hava savunma sistemi var.
ölü olarak açıklanan terörist sayısı da yeterli değil.
şehit olmasına mı yanarsın, şehitlerin cansız bedenlerinin bulunamamasına mı, toplumca tüm bu gelişmelere duyarsız kalınmasına mı ve bunu sorgulayanların yaftalanmasına mı .?!
ölen öldüğüyle mi kalsın amk?!
iş mi yani şimdi bu amk?!
öte yandan;
afrin'e girin; girelim elbette hatta taş baş kalmasın ama bana kalırsa bir süre daha beklemeliydik..
abd'nin; korkulu rüya deaş ile savaşsın diye silah ve istihbarat desteğini esirgemediği pyd'nin bir süre üzerine gitmeyip deaş ile birbirlerini yemelerini izleyecektik bence uzaktan...
bu iki eli kanlı barbar sürüsü birbirlerini takır takır gebertiyorken ; hem psikolojik, hem istihbari, hem askeri hem de ideolojik anlamda istediğimiz kıvamda yıpranıp zaafiyet içerine düştüklerinde de tepelerine çöküp toplu temizlik yapacaktık..
böylelikle hem ordumuz fazlaca mesai harcamayacak hem de olası şehit haberleri minimize edilecekti...
şahsi kanaatim bu yönde.
ölen öldüğüyle mi kalsın amk?!
iş mi yani şimdi bu amk?!
öte yandan;
afrin'e girin; girelim elbette hatta taş baş kalmasın ama bana kalırsa bir süre daha beklemeliydik..
abd'nin; korkulu rüya deaş ile savaşsın diye silah ve istihbarat desteğini esirgemediği pyd'nin bir süre üzerine gitmeyip deaş ile birbirlerini yemelerini izleyecektik bence uzaktan...
bu iki eli kanlı barbar sürüsü birbirlerini takır takır gebertiyorken ; hem psikolojik, hem istihbari, hem askeri hem de ideolojik anlamda istediğimiz kıvamda yıpranıp zaafiyet içerine düştüklerinde de tepelerine çöküp toplu temizlik yapacaktık..
böylelikle hem ordumuz fazlaca mesai harcamayacak hem de olası şehit haberleri minimize edilecekti...
şahsi kanaatim bu yönde.
arkadaslar o kadar bos konusuyorsunuz ki bunlari oradaki askerler okusa sinirden kendilerini sikerler.
acik arazi tepe zirvesinde ypg gozlem kuleleri var. yuruyerek dumduz gideyim dersen 9. adimda ya mayina basarsin ya da silah sesi duymadan azraili gorursun. tankla ilerleyeyim desen sagolsun muttefikimiz abd nin gudumlu tanksavarlari var ypg nin elinde. kisacasi operasyon o kadar kolay gitmiyor. karsinda ulke yok devlet yok evet. ama siradan bir teror orgutunun elinde bulunmayacak kadar teknolojik muhimmat var.
o catisma esnasinda allah rahmet etsin sehitlerimizin naasini almak icin yapilan bi hamle tekrar sehit vermemizi garanti eder. yani olay oyle gidip alim gelim nolcak yhea gibi bi durum degil.
kaldi ki tsk bu konuda bircok ordudan daha farklidir. askerler birbirine sadakatle baglidir. hicbiri korkmaz bir digeri icin canini feda eder. el bab operasyonunda sehitlerimizden birinin naasi ucurumdan asagi dustugunde onu bile ayri bir operasyonla gidip aldilar.
emin olun yapilacak bir sey olsaydi tsk yapardi. yanibasindaki silah arkadaslarjni herhalde siz sikik klavye delikanlilarindsn daha cok seviyor olduklarina kalibimi basarim.
siktirin gidin simdi sozluk kizlarinin namusunu tartismaya devam edin askerimize bok atmayin.
acik arazi tepe zirvesinde ypg gozlem kuleleri var. yuruyerek dumduz gideyim dersen 9. adimda ya mayina basarsin ya da silah sesi duymadan azraili gorursun. tankla ilerleyeyim desen sagolsun muttefikimiz abd nin gudumlu tanksavarlari var ypg nin elinde. kisacasi operasyon o kadar kolay gitmiyor. karsinda ulke yok devlet yok evet. ama siradan bir teror orgutunun elinde bulunmayacak kadar teknolojik muhimmat var.
o catisma esnasinda allah rahmet etsin sehitlerimizin naasini almak icin yapilan bi hamle tekrar sehit vermemizi garanti eder. yani olay oyle gidip alim gelim nolcak yhea gibi bi durum degil.
kaldi ki tsk bu konuda bircok ordudan daha farklidir. askerler birbirine sadakatle baglidir. hicbiri korkmaz bir digeri icin canini feda eder. el bab operasyonunda sehitlerimizden birinin naasi ucurumdan asagi dustugunde onu bile ayri bir operasyonla gidip aldilar.
emin olun yapilacak bir sey olsaydi tsk yapardi. yanibasindaki silah arkadaslarjni herhalde siz sikik klavye delikanlilarindsn daha cok seviyor olduklarina kalibimi basarim.
siktirin gidin simdi sozluk kizlarinin namusunu tartismaya devam edin askerimize bok atmayin.
Sanırım 40 yıllık PKK terörü ile mücadele de maalesef bir ilk. Ben daha önce böyle bir olay hatırlamıyorum.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar