bugün

Olması gerekendir. AKP'nin elinden çoğu yeri alabilecek ittifaktır.
eski bir akpli olarak çok doğru bir adımdır.
tövbe estağfirullah sözünü beraberinde getirir. olmayacak dua'dır.
grafiğe göre konyanın mhpde gözüktüğü güç birliğidir. fazla uçulmamalıdır.
yerinde bir stratejidir. sadece taşları doğru oynamak gerekir.
normal olandır. askeri cuntanın biri sol kanadı diğeri sağ kanadı. kapitalizmin ve emperyalizmin vakti geldikçe böldüğü, kaos yaratmak için çarptığı, içinden doğru olanlarını çıkardığı ( suikaste kurban gidenler) güç bulmak için topladığı hareketlerdir. chp ve mhp'nin sonu olacak güç birliğidir.
merak edilesi bir kombodur ancak chp ve mhp birleşirse bir sik olmaz. olursa da devlet kılıçdaroğlu veyahut kemal bahçeli gibi sikimsonik bir olay vuku bulur.
kendi içinde birlik olmayı beceremeyen siyasilerin birlik olmasıdır. muammer ince, gürsel tekin gibi harcanan insanlar olmuştur. mhp'den aklıma kimse gelmiyor. hayırlısıdır.
Son paylaşılan listede balıkesir'le ilgili bir terslik olduğunu düşündüğüm birlik. Balıkesir'de mhp-akp çekişmiyor mu?
olmasi gereken ama olmayan birliktir. bu yonde ilerleyip de bu iki parti tabanina milleti dusman etmeye calisan yorumlar cokca duyulup gorulmekte ama vatanini ve milletini seven bagimsizligina duskun turk insani solcu ya da sagci olmasina bakmadan bu vatanseverlik paydasinda bulusmalidir asil guc asil vatanseverlik bunu gerektiriyor.
yerel seçimlerde mhp'lilerin bir kısmı chp'ye oy verirse, bu, genel seçimde mhp'nin sonu olur. çünkü yerel seçimlerde chp'liler mhp'ye oy vermez. kazanan yine akp ve chp olur. belki düşük bir ihtimal, aldatıldığını anlayan mhp'liler akp'ye oy verebilir.
bu verilerin ne denli doğru olduğu tartışılır. aslına bakarsanız güzel bir fikir olsa da bu akımı ortaya atmadan önce ciddi bir araştırma yapmak gereklidir. bir mersinli olarak mersinde şuanda chp hakimiyeti olsa da bu seçimde chp nin perk bir gücü olmayacaktır. mhp açık ara farkla alacaktır ki chp nin kendi içerisinde bile kavgalar halen devam etmektedir. diğer illerdeki bu kıyaslama ne kadar doğrudur tartışılır.
bütün yıl ülkücülere edilmedik laf bırakmayan solcularla, mhp'lilerin işbirliğidir. bunların tutkalı ise pensilvanya'dan ithaldir.
hal böyleyken midesi bulanan sıradan bir vatandaş gidip oyunu akp ye atar. seçimden sonra klasik ağlama seansları ve ardından Rutin ideolojik savaşlar başlar. ta ki bir sonraki seçime dek.
iki partinin bir hdp kadar şerefli olmadığını gösteren işbirlik.
dağılmak üzere olan iki partinin komik birleşme denemesidir. seçimleri kaybettikten sonra chp ta karışacak; parti içindeki alevi-kürtler, sosyalistler, liberal kanat alayı birbirine girecek. mhp de ise artık 17 yıllık bahçeli saltanatına isyan sesleri yükselecek.
hayalden ibaret.

hayellerde yaşıyor bazı inekler.
AKPlilerin totosunu korkudan titreten birlik.
Chplilerin mhp ye büyük bir kazık atmasıyla sonuçlanmıştır.
işe yaramamış güç birliğidir. bu da çöpe gitti.
AKP lileri güldüren sonuçlar doğurmuştur.
Bu seçimde de görüldüğü üzere chp + mhp bir akp etmiyor.
Chplilerin yavşaklık yaptığı sözde güçbirliğidir.

istanbul'da mhp %4 aldı. Oylar chp'de birleşiyor dediler türkçüsünden ülkücüsüne kadar herkes oyunu sarıgül'e verdi. Ee sonuç? Kastamonu akp'ye gitti. Kırşehir akp'ye gitti. Hani lan nerede sizin güçbirliğiniz?

Gerçek milliyetçiler chp'ye oy vermez demiştim. verenlerin de bin pişman olduğuna eminim. Hdp geçti, mhp'nin kaleleri gitti vs. Amk sizin daha ne diyeyim..
(#23162392) dediğim durum gerçekleşmiştir.